prima service

word altijd snel geholpen als er iets mis is met auto

Zeer tevreden over het onderhoud en de service Er wordt altijd van te voren verteld wat de kosten ongeveer zullen zijn .

Fijne mensen, goede service!

Ik kende jullie al vanuit Vorden. Na verhuizing naar Zutphen is dit voor mij een handige overstap! Een zeer tevreden klant!

Houden aan afspraak

Snelle en goede service

Kan dezelfde dag terecht voor controle en de reparatie wordt op korte termijn verricht.

Zoals altijd ...prima.

Kon snel terecht voor een beurt. Werd netjes gebeld voor extra werk en de auto was mooi op tijd klaar.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Geweldige service. Maken altijd tijd voor je.

Zie bovenstaand.

Netjes geholpen

Mijn broer was ao klant bij jullie die is mee geweest. Zover ik kon zien prima geholpen.

Zeer vriendelijk en correct geholpen

Zeer vriendelijk en correct geholpen

Altijd vriendelijk personeel

Direct advies, geen moeite te veel.Altijd tijd voor je en behulpzaam zoals een bedrijf hoort te doen.

Wordt goed geholpen

Vlot netjes en weet wat er gebeuren moet.

Een goede garage. Duidelijk.

Prima, servicegericht.

Ter zake doende informatie. Auto werd opgehaald en gebracht wat handig uitkwam omdat ik in Vorden woon.

Goede servies

Top service met vakkennis!

Ik kom hier al jaren! Er wordt altijd met je meegedacht, geen verrassingen achteraf, uiterst vriendelijk, vakbekwaam, ontzorgend, klantgericht en met passie aan het werk.

Gewoon een goede garage!

Je wordt op de hoogte gehouden over wat de reparaties zijn voor men begint. Vriendelijk personeel die desgewenst duidelijk uitleg geeft over de werkzaamheden. Kom er al jaren, zegt al genoeg.

zeer vriendelijk, snel en correct

zeer vriendelijk, snel en correct

Op bijzonder prettige en correcte wijze on-line een keurige occasion gekocht

Vanwege de heersende Corona-beperkingen werd de koop telefonisch overeengekomen zonder dat de auto bekeken werd. De auto is dus in goed vertrouwen gekocht en werd keurig in orde thuis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf van (Jan)Groot-Jebbink, beter kan eigenlijk niet

Heldere communicatie en eerlijk over de reaparaties

Auto weggebracht, nadat een andere garage reparaties niet goed had uitgevoerd. Hebben het snel hersteld en konden telkens precies uitleggen wat aan de auto was gesleuteld. Prettig contact en auto mooi afgeleverd!

perfecte afhandeling en vriendelijke bejegening!

Ik ben vaste klant bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de professionele , klantvriendelijke en hoffelijke bejegening!

Eindelijk een garage waar men eerlijk te werk gaat en duidelijk zijn met communiceren. Ik hoef niet meer verder te zoeken naar een ander garage 👍

Betrouwbaar, klantvriendelijk en professioneel

Armand en zijn collega's zorgen er altijd voor dat je goed e professioneel geholpen wordt. Niemand vindt het leuk om geld uit te geven aan reparaties. Maar bij de Bosch garage aan de Revelhorst heb je tenminste het gevoel dat ze eerlijk zijn en je zeker NIET belazeren. Bedankt en tot de volgende keer. Maar eerlijk gezegd hoop ik dat ik niet snel terug hoef:-).

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen