Prima garage en hele vriendelijk medewerkers.

Altijd goed geholpen. Vriendelijk en goed personeel. Kan de garage aan iedereen aanbevelen, alhoewel het dan wel druk wordt

Prima, snelle en goede service!

Zie boven

Top service

Vriendelijk, duidelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd direct een oplossing

Al jaren kom ik bij deze garage en steeds valt me op dat ze snel reageren en altijd een goede oplossing bieden.

Fijne garage

Heb ik hierboven al gezelgd

klantvriendelijk en oplossingsgericht

Als vaste klant van Bosch Car Service heb je immer een luisterende oor en een snelle actie bij een gerezen probleem. Men stuurt je nooit weg met het verzoek om later terug te komen. Je kunt weer snel de weg op, en dat geeft vertrouwen.

Prima garage, goede service, klantvriendelijk!!

Zijn al jaren klant en dat bevalt prima. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Goed vakwerk

Goed verzorgd van het begin tot eind

Goed geholpen

Word goed geholpen en vriendelijk personeel

echte no nonsense garage

Breng hier al jaren mijn bedrijfsbus voor jaarlijks onderhoud en apk Er word altijd geduldig naar je geluisterd en ze nemen alle tijd voor je Natuurlijk is onderhoud nooit goedkoop maar de rekening valt mij altijd mee,vooral omdat ze een normaal werkplaatstarief rekenen Ik hoor dit ook wel eens anders van mijn colega's Kortom reuze tevreden

Goed geregeld!

en heerlijke cappuccino.

Beter overleg

Prima bedrijf en zeer aardig. Alleen overleg kan beter. Wij hadden een bepaalde 4 seizoenen band onder de camper zitten, en nu zit er een ander merk en duurder op. Eerst hadden ze een zomerband besteld, zonder te kijken wat er werkelijk op zat. Dus camper moest blijven staan tot volgende dag. En nu zit er wel een 4 seizoenen band op maat verkeerd merk. Heb hier contact over gehad. Verder prima in orde.

Netjes geregeld

Ze hebben me goed geholpen, had wat klachten en die zijn afgehandeld.

Prettig

Zeer vriendelijk en geen wachttijd van maanden

Prima Service

Perfect geholpen en vriendelijk personeel.

Prima service goed contact

APK auto en kleine beurt in goed overleg snelle service en flexibel in betaalmogelijkheden Deze garage kan ik aanraden

Vriendelijk en professioneel

Kom al jaren bij het het bedrijf, eerst in Vorden nu in Zutphen. Nogmaals vriendelijk en behulpzaam persoon en een professionele instelling.

Verassing

De eind rekening was niet afgesproken en is me dik tegengevallen. Ik kan het zelf niet beoordelen maar blijft de vraag was allemaal echt nodig. :

Geen opdracht voor gegeven

Gisteren 18 oktober bracht ik mijn auto naar garage voor de periodieke APK keuring. Hiervoor had ik een aantal weken geleden een afspraak voor gemaakt. De afspraak was alleen een APK keuring. Nadat ik werd gebeld kreeg ik later een rekening voor APK en een KLEINE BEURT. Voor die kleine beurt heb ik nooit opdracht gegeven. Ik had een aantal maanden geleden al een grote beurt laten doen, dus de olie en oliefilter waren nog nieuw. Ik heb nog gebeld maar persoon kon mij niet helpen. Ik heb de rekening wel betaald. Maar ik vind de gang van zaken zeer slecht. Maar na het weekend werd ik gebeld door garage. Het bleek een miscommunicatie te zijn en de rekening die ik had betaald werd teruggestort en ik hoefde alleen maar de APK te betalen. Ik kan maar 1 ding zeggen top oplossing en top service.

Zeer correct, klantvriendelijk en goed overleg over extra reparaties

Bij vroegtijdig verzoek voor apk keuring voldoende ruimte om te plannen, kleine overzichtelijke garage, die ook voor de klant let op de kleintjes met een persoonlijke service en zonder (te?) veel overhead.

heel goede service

Kom er al meer dan 25 jaar. Altijd correct uitgevoerde reparaties door vriendelijke mensen.

Autokundig en klantvriendelijk

Door merkdealer was tijdens onderhoudsbeurt geconstateerd dan de condensor van de airco kapot was. Geschatte reparatiekosten: €600 Voor een second opinion naar de Bosch Car Service Revelhorst. Geschatte reparatiekosten: €350 Auto gebracht, leenfiets meegenomen en eind van de ochtend een telefoontje dat de auto klaar was. Super service en een vriendelijk prijskaartje van €370,31. Mooi ruim €200 bespaard.

Uitstekend geholpen!!!

APK en beurt aan de auto laten doen. Auto de avond van te voren neergezet en de sleutels in het kluisje gedaan. Alles is goed verlopen!!

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen