Fijne mensen en goede kwaliteit en service.

Fijne mensen en goede service .

Klantvriendelijk. Meedenken.

Al jaren behulpzaam en vriendelijk personeel.Kom er al sinds 2002

Prima onderhoud en service

Auto voor onderhoudsbeurt gebracht, kreeg gratis fiets mee en werd netjes eerst gebeld of ze er 2 nieuwe banden op mochten monteren ivm 1,7 mm profiel. Auto weer in prima staat afgeleverd.

Snel en vakkundig geholpen!

Vreemde akoestische storing werd binnen 20 minuten gevonden en opgelost.

Olie verversen en oliefilter vervangen van oldtimer. Klus geklaard als afgesproken en niet te duur.

fijn bedrijf!

De medewerkers staan altijd voor je klaar, denken mee en zijn vriendelijk.

Klantvriendelijk en goede service!

Bij Groot Jebbink zijn ze erg klantvriendelijk en je kunt rekenen op een goede service!

Het is altijd uitstekend

Het is gewoon altijd goed

Supergoede service

Bij Bosch Car Service Revelhorst denken ze altijd met je mee, er gebeurt niks zonder overleg vooraf, je wordt nooit geconfronteerd met onverwachte kosten. Supergoede service!

Prima service zonder kleine lettertjes!

Duidelijkheid in de afspraken en je wordt keurig gebeld als er iets is!

Zeer servicegericht en goed geholpen

Bosch Car Service helpt haar klanten zeer goed, zijn vriendelijk en transparant.

Klantvriendelijk en deskundig

Super snelle en deskundige hulp

Al jaren fijne service

Al jaren fijne service en fijne mensen

top service

ze stonden meteen klaar om mijn probleem te verhelpen ze hebben na afspraak mijn auto weer top onderhouden!! een aarader

Vlot geholpen en verholpen

Ik ben vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en heel snel geholpen.

Ik ben vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en heel snel geholpen.

Zoals het hoort te zijn.

vlotte, volledige en snelle service

Zoals gewoonlijk zeer tevreden!

uitstekend

snelle afspraak en zeer goed geholpen

Goeie kwaliteit en service.

Perfecte en snelle service!

Ik werd heel snel geholpen. De monteur arriveerde met een leenauto, nam mijn auto mee voor de reparatie en een half uur later was het probleem verholpen. Echt top!

Jammer, ik had beter verwacht.

Kleine beurt en APK. Bij jullie weer in beeld had ik gehoopt verschond te blijven van een storing in de ventilatie en de airco. Deze heeft mij nog niet eerder in de stek gelaten. Geen voldoende opbrengst ventilator en geen airco functioneren. Heb contct gehad en kan op mijn verzoek en termijn, ik schijf u dit dags na de beurt op m'n vakantie adres. Volgende week bij u terecht...

Zoals vanouds fantastisch

Ik ben weer terug gegaan naar Groot -Jebbink. Al vele jaren vaste klant. Nu elders auto gekocht, 1 jaar uitgeprobeerd. Maar daar waar je bij Groot- Jebbink echt klant bent, waar ze je kennen. Weten wie je bent, oprechte belangstelling hebben voor jou als klant. Daar heb ik een kater overgehouden aan andere garage. Daar ben je kenteken nr.. Dus snel terug naar de kwaliteit, persoonlijkheid, deskundigheid, mee denken met klant . Dus terug naar Groot -Jebbink.

Correct geholpen.

Netjes en goed geholpen,ik wilde nog even onder de motorkap kijken wat ze erin gebouwd hadden en dat was prima.

Fijn 'no nonsense' bedrijf!

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen