Top-bedrijf

De service is geweldig goed. Je wordt zelfs naar huis gebracht en weer opgehaald als je auto klaar is

Prima service en hartelijk ontvangst

Voelde weer als van ouds. Was bij een paar jaar klant bij de buurman(Hyundi) maar deze is verhuisd naar Deventer. Kom dus nu weer terug.

Top, goed geholpen op zaterdag

Jan, bedankt!!!!!

Geheel volgens afspraak, betreffende tijd en verrichte werk

zie boven

ik ben super geholpen

Ik als nieuwe klant had een goed en prettig intakegesprek met Ellen en de reparatie van mijn Vw Crafter waar vijf nieuwe injectoren in moesten is vlot en secuur uitgevoerd. Betrouwbaar, ter zake kundig en prettige garage!

Met recht: mijn garage,

Als telkens weer: super tevreden. Technische problemen worden met vakmanschap nageplozen en opgelost. Extra punt: de klantvriendelijkheid!

Goed en betrouwbaar

Ik kom hier nu al een hele tijd ben zelf al 3 auto’s veder en ondanks dat ik niet meer in de buurt woon blijf ik er komen!

Zeer goede service. Zijn er onderdelen vervangen laten ze zien wat er kapot is. Na de beurt wordt de auto gratis gewassen.

Komen afspraken na en zijn eerlijk ! GEWELDIG

Ik kom hier nu een paar jaar. Ze denken met de klant mee. Doen geen reparaties of onderhoud die niet nodig zijn. Gewoon goed en duidelijk.

Erg goeie service

Prijs is goed, service was snel!

Top garage

Klant vriendelijk. Belaald nooit teveel. Reparaties ok

prima service en een goede behandeling

Goede service en communicatie

Overleg, meedenken, correct en zorgvuldig.

Fijne mensen en goede kwaliteit en service.

Fijne mensen en goede service .

Klantvriendelijk. Meedenken.

Al jaren behulpzaam en vriendelijk personeel.Kom er al sinds 2002

Prima onderhoud en service

Auto voor onderhoudsbeurt gebracht, kreeg gratis fiets mee en werd netjes eerst gebeld of ze er 2 nieuwe banden op mochten monteren ivm 1,7 mm profiel. Auto weer in prima staat afgeleverd.

Snel en vakkundig geholpen!

Vreemde akoestische storing werd binnen 20 minuten gevonden en opgelost.

Olie verversen en oliefilter vervangen van oldtimer. Klus geklaard als afgesproken en niet te duur.

fijn bedrijf!

De medewerkers staan altijd voor je klaar, denken mee en zijn vriendelijk.

Klantvriendelijk en goede service!

Bij Groot Jebbink zijn ze erg klantvriendelijk en je kunt rekenen op een goede service!

Het is altijd uitstekend

Het is gewoon altijd goed

Supergoede service

Bij Bosch Car Service Revelhorst denken ze altijd met je mee, er gebeurt niks zonder overleg vooraf, je wordt nooit geconfronteerd met onverwachte kosten. Supergoede service!

Prima service zonder kleine lettertjes!

Duidelijkheid in de afspraken en je wordt keurig gebeld als er iets is!

Zeer servicegericht en goed geholpen

Bosch Car Service helpt haar klanten zeer goed, zijn vriendelijk en transparant.

Klantvriendelijk en deskundig

Super snelle en deskundige hulp

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen