No nonsense vakgarage

Prima garage, aardige en deskundige monteurs. Als het moet kun je gelijk terecht voor advies of reparatie. Een garage hoe het hoort te zijn.

Achterhoekse service

Klantvriendelijk, betrouwbaar en denken mee met klant.

Prima, snelle service

Zeer goed mee gedacht. Leen auto werd door hun geregeld

Goed maar erg duur. Voel me een beetje genomen

Eén ruitenwisserblad €48,-- EX btw, dure olie... In totaal bijna €400,-- voor een kleine beurt met APK. Ten aanzien van het ruitenwisserblad voel ik me gewoon genaaid. Ik vind bijna €400,-- ook veel te veel voor een kleine beurt en APK. De APK zou gratis zijn, toch werd daarvoor voor een deel kosten in rekening gebracht.

Ik ben een tevreden klant en ben netjes geholpen

Een goede service en sympathieke medewerkers.

Niet voor niets al jaren vaste klant!

Al jaren onze vaste garage waar service hoog in het vaandel staat. Bij een plotseling probleem wordt altijd snel een oplossing gevonden, grote reparaties worden altijd eerst even overlegd. Dik tevreden!

Snel en goed

Kon snel terecht en reparatie was ook snel geregeld. Duidelijke communicatie

Goed te betalen en aardig personeel

Zie hieronder

Bosch car service is een overzichtelijke garage waar je prettig wordt geholpen en waar je auto vakkundig wordt onderhouden.

Zeer tevreden.

Ondanks dat het onderdeel dat vervangen moest worden verkeerd werd afgeleverd is alles prefect opgelost en afgehandeld.

Goede service en no nonsense mentaliteit

Weer prima geholpen door Bosch Car Service. Netjes door de APK en auto nog dezelfde dag weer retour. Top!

Professioneel en klant vriendelijk

In vol vertrouwen mijn Smart gebracht ter reparatie (15 jaar en 112000 op de teller). Reparaties naar verwachting goed uitgevoerd, met prijsopgave vooraf. Uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen. Geen flauwekul, alles eerlijk en oprecht. Cees Wardenaar

Top-bedrijf

De service is geweldig goed. Je wordt zelfs naar huis gebracht en weer opgehaald als je auto klaar is

Prima service en hartelijk ontvangst

Voelde weer als van ouds. Was bij een paar jaar klant bij de buurman(Hyundi) maar deze is verhuisd naar Deventer. Kom dus nu weer terug.

Top, goed geholpen op zaterdag

Jan, bedankt!!!!!

Geheel volgens afspraak, betreffende tijd en verrichte werk

zie boven

ik ben super geholpen

Ik als nieuwe klant had een goed en prettig intakegesprek met Ellen en de reparatie van mijn Vw Crafter waar vijf nieuwe injectoren in moesten is vlot en secuur uitgevoerd. Betrouwbaar, ter zake kundig en prettige garage!

Met recht: mijn garage,

Als telkens weer: super tevreden. Technische problemen worden met vakmanschap nageplozen en opgelost. Extra punt: de klantvriendelijkheid!

Goed en betrouwbaar

Ik kom hier nu al een hele tijd ben zelf al 3 auto’s veder en ondanks dat ik niet meer in de buurt woon blijf ik er komen!

Zeer goede service. Zijn er onderdelen vervangen laten ze zien wat er kapot is. Na de beurt wordt de auto gratis gewassen.

Komen afspraken na en zijn eerlijk ! GEWELDIG

Ik kom hier nu een paar jaar. Ze denken met de klant mee. Doen geen reparaties of onderhoud die niet nodig zijn. Gewoon goed en duidelijk.

Erg goeie service

Prijs is goed, service was snel!

Top garage

Klant vriendelijk. Belaald nooit teveel. Reparaties ok

prima service en een goede behandeling

Goede service en communicatie

Overleg, meedenken, correct en zorgvuldig.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen