Klantentevredenheid staat op nummer 1!!

Ik heb veel garages gezien, maar hoe zij je pamperen en ervoor zorgen dat alles op punt staat, is bangelijk. Ik kwam voor enkel een onderhoud maar kwam te weten dat er iets niet klopte met de uitlijning van banden waardoor ik een raar geluid kreeg. Ik dacht dat het normaal was voor zo een type auto. Na dat alles in orde was, voelde en hoorde ik het verschil wel. Ik heb ineens een nieuwe auto. En in tussentijd kreeg ik een paar koffies aangezien ik even moest wachten. Bedankt voor alles! Top team

Snelle service en actie-reactie

Meteen contact en meedenken richting oplossing.

Uitstekende service en meedenken

Uitstekende service en meedenken

Goed geholpen ,probleem opgelost

Goede ervaring

VriendeLijk

De service zijn prima

Zéér enthousiaste en goede service!

Goede en professionele service!

uitstekende en klantvriendelijke service

goede ervaring met jullie bedrijf.

Correcte service.

Duidelijke uitleg hoe het probleem mogelijk zou kunnen worden opgelost.

Fijn geholpen

Betrouwbaar bedrijf

Ik ben heel tevreden

Mijn ervaringen met Bosch Car Service Revelhorst zijn: Je word netjes geholpen voor een redelijk bedrag en een geweldige service. Ik ben heel blij dat ik voor deze garage gekozen hebt.

Vlot, eerlijk, flexibel, spontaan

Snel en makkelijk afspraken maken en doen wat ze beloven. Als er meer dingen nodig zijn voor reparatie altyd in overleg en aantoonbaar. Voor kleine reparaties maken ze vaak een gaatje vrij. Spontaan en gezellig bedrijf, waar je je snel thuis voelt.

Kundig en klantvriendelijk

Kundig en klantvriendelijk

Vlotte service.

Op mijn vorige opdracht via email werd niet gereageerd! Deze keer werd na telefonisch contact, mijn auto direct diezelfde dag gerepareerd.

Zo ziet service eruit, lampje stuk: lampje eruit, nieuw erin.

Service volgens ‘klaar terwijl u wacht!

Prettige service en deskundige medewerkers.

In goed overleg komen tot optimale tevredenheid.

Prima werk geleverd. Aardige mensen.

Gedaan wat is afgesproken tegen de vooraf overeengekomen prijs.

Altijd top

Mooi bedrijf, uitstekende service, vakkundige mensen. En flexibel! Ik was de afspraak vergeten, werd gebeld: geen probleem, we regelen het wel!

Snelle afspraak voor APK en goedkoop

Ik kon nog op korte termijn een afspraak inplannen en APK keuring was goedkoop.

altijd vriendelijk. staan altijd voor je klaar.

Heel prettig

Daar ik niks van auto's weet, is het fijn vertrouwen te kunnen hebben. En dat is prima hier.

Snel en vakkundig geholpen voor een goede prijs

Snel en vakkundig geholpen top

Prettige eerste kennismaking!

Wij zijn nieuw in Zutphen en zochten een betrouwbare en goede garage. Bosch CAR Service is ons aanbevolen. Mijn eerste kennismaking was erg prettig. Een persoonlijke benadering, kleinschalige garage en een houding van “we maken het de klant naar zijn zin” schenkt vertrouwen voor de toekomst!

Prima geholpen

Prettig advies