Goede service en deskundige vakmensen.

uitstekend

uitstekend

Garage die zijn klant kent en juist helpt

Top ervaring bij Bosch!

Zeer snelle service, kundige oplossing van het probleem en super meegedacht

Word altijd prima geholpen

Ben al meer dan 25 jaar bij deze garage. Altijd hulpvaardig en levert kwaliteit.

Snel geholpen, Apk & banden

Per ongeluk een maand vooruit geboekt. Kon direct terecht. Snelle service, goed geholpen. Dank!

Vriendelijk, vakkundig en snel!

Vandaag kreeg ik een signaal in mijn dashboard: koelvloeistof peil te laag. Stop z.s.m. met rijden. Dus ik langs Bosch Car Service Zutphen. Een vriendelijke monteur wist het euvel snel op te lossen. Daarna ik naar de servicebalie voor de rekening. Voor het herstel hoefde ik niks te betalen. Wat een service! Als u een andere garage zoekt. Dan weet ik het wel! Toppers daar.

Eerste keer, netjes gebeld over de bijzonderheden.

Uitstekende service.

Zeer klantvriendelijk.

Gemoedelijk,deskundig,overleg,eerlijke prijs en vooral klantgericht. en voo

Gemoedelijk,deskundig,overleg,eerlijke prijs en vooral klantgericht. en vooral klantgericht.

Prima garage en hele vriendelijk medewerkers.

Altijd goed geholpen. Vriendelijk en goed personeel. Kan de garage aan iedereen aanbevelen, alhoewel het dan wel druk wordt

Prima, snelle en goede service!

Zie boven

Top service

Vriendelijk, duidelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd direct een oplossing

Al jaren kom ik bij deze garage en steeds valt me op dat ze snel reageren en altijd een goede oplossing bieden.

Fijne garage

Heb ik hierboven al gezelgd

klantvriendelijk en oplossingsgericht

Als vaste klant van Bosch Car Service heb je immer een luisterende oor en een snelle actie bij een gerezen probleem. Men stuurt je nooit weg met het verzoek om later terug te komen. Je kunt weer snel de weg op, en dat geeft vertrouwen.

Prima garage, goede service, klantvriendelijk!!

Zijn al jaren klant en dat bevalt prima. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Goed vakwerk

Goed verzorgd van het begin tot eind

Goed geholpen

Word goed geholpen en vriendelijk personeel

echte no nonsense garage

Breng hier al jaren mijn bedrijfsbus voor jaarlijks onderhoud en apk Er word altijd geduldig naar je geluisterd en ze nemen alle tijd voor je Natuurlijk is onderhoud nooit goedkoop maar de rekening valt mij altijd mee,vooral omdat ze een normaal werkplaatstarief rekenen Ik hoor dit ook wel eens anders van mijn colega's Kortom reuze tevreden

Goed geregeld!

en heerlijke cappuccino.

Beter overleg

Prima bedrijf en zeer aardig. Alleen overleg kan beter. Wij hadden een bepaalde 4 seizoenen band onder de camper zitten, en nu zit er een ander merk en duurder op. Eerst hadden ze een zomerband besteld, zonder te kijken wat er werkelijk op zat. Dus camper moest blijven staan tot volgende dag. En nu zit er wel een 4 seizoenen band op maat verkeerd merk. Heb hier contact over gehad. Verder prima in orde.

Netjes geregeld

Ze hebben me goed geholpen, had wat klachten en die zijn afgehandeld.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen