Prima verlopen!

Omdat de organisatie wat veranderd is doordat Groot Jebbink in Vorden nu ook een garagebedrijf heeft in Zutphen, en daar ook de APK-keuring plaatsvindt, verliep het allemaal prima. Het is iets meer gedoe, maar ik hoefde in ieder niet naar Zutphen te rijden om hem op te halen. Ongeveer de afgesproken tijd was mijn auto weer in Vorden. Prima georganiseerd!

Geweldig.

Klant vriendelijke mensen . En duidelijke uitleg. En komen de afspraken na. Ik kom hier zekers terug.

ik ben altijd welkom en ervaar de garage als betrouwbaar en degelijk

Met mijn volvo ben ik een ruim vijftal jaren geleden vertrokken bij de dealer van de auto, omdat ik daar als een nummer werd behandeld tegen een te hoge onderhoudsprijs. Er werd te veel managementfee doorberekend. Bij de Bosch garage op de Revelhorst (buren van de volvodealer!) heb ik een team ontmoet, die deskundig en klantvriendelijk is. De rekeningen komen mij als redelijk voor en bij een eventule reparatie wordt ik steeds van te voren geconsulteerd alvorens tot de reparatie wordt besloten.

prima communicatie

prima communicatie en goede afspraken/advies/uitleg

snel, vriendelijk en goed

snel, vriendelijk en goed. meteen dezelfde dag geholpen met een storing in de 12V accu. Het bleek dat er een marter actief is geweest .... Dus meteen een kastje laten plaatsen.

altijd behulpzaam

vlotte afhandeling goede service

Van een garage verwacht ik dat ze mijn auto goed onderhouden en niet onverwacht allerlei dingen in rekening brengen. En dat is hier zeker het geval, ze bellen eerst om te zeggen wat ze bij een onderhoudscheck hebben gevonden. Maar ook tussendoor staan ze altijd klaar. Laatst nog om een batterij van de deuropener te vervangen. En dat doen ze dan kosteloos. Dat is meer service dan ik verwacht, vandaar 5 sterren.

Behulpzaam, meevoelend en aktief

Zie boven

Duidelijke afspraken, transparant over de kosten

Mijn auto moest voor de apk en een aantal reparaties. Vooraf duidelijke offerte ontvangen. Tijdens de reparatie kwamen nog wat andere dingen naar voren, keurig over gebeld en duidelijk wat de kosten waren. Al met al, top!!

Accu tesla

Prima service voor een onderhoudsbeurt

Al enkele jaren heb ik mijn auto hier in het onderhoud en ApK. Dit altijd naar tevredenheid. Worden netjes op de hoogte gehouden van eventuele reparaties en prijs die daarbij hoort. Vriendelijk personeel.

Fijne garage.

Fijne garage duidelijk wat de onkosten zijn bij reparatie of onderhoudsbeurt. Vriendelijk personeel.

Garage met vakbekwame mensen

Goede en open communicatie over de reparaties en de kosten. Vriendelijke mensen en betrouwbaar.

Laag drempelig

Je hoeft maar binnen te komen en ze proberen je direct te helpen. Prima service en vriendelijke mensen. Top ga zo door.

uitstekende garage met fijne medewerkers

Goede service. Na het maken van een kleine fout spontaan herkennen en direct oplossen.

Top garage en zeer vriendelijk personeel en eigenaar

Kom er de laatste tijd (helaas) vaak door nogal wat problemen met mijn auto. Hen nog nooit een garage meegemaakt met zoveel empathie als het als klant nogal tegenzit met de auto. Top !

Prima garage, aardig personeel en mijn indruk is eerlijk en oprecht.

Ik ben nu al een paar keer prima geholpen, snelle service en kundig personeel zeer prettige garage na een service beurt, gaat de auto door de wasstraat ook nog nooit meegemaakt echt een prettige garage ga zo door.

Vriendelijk behulpzaam

Kreeg service melding in mijn auto. Kon meteen langskomen en auto uitgelezen. Probleem geïdentificeerd helaas lukte oplossing niet direct. Afspraak ingepland

goed werk, planning klopte niet helemaal ivm aankomst onderdelen.

Alles verliep vlot en deskundig

Mooi bedrijf. Vriendelijke medewerkers. Alles verliep vlot en deskundig.

Altijd klaar om te helpen

Klantvriendelijk en vinden altijd een oplossing Een garage waar je nooit teleurgesteld wordt. Doen niet moeilijk om even iemand te helpen die gestrand is of startprobleempje heeft

prima service want mijn probleem werd snel opgelost

er werd goed meegedacht hoe het probleem snel en effectief op te lossen......

Heel tevreden

Vriendelijke mensen Ze zijn altijd bereid om zo snel mogelijk te helpen. En luisteren goed

Vlotte afhandeling en meedenkend met klant.

Grote beurt en apk, bleek veel werk aan banden, remmen, distributieriem. Leenauto stond meteen klaar. Communicatie verliep vlot en helder. Degelijke auto (VW Touran) en degelijke garage (Bosch) passen goed bij elkaar!

Snel, behulpzaam en vakkundig

Accu kapot en Wegenwacht heeft start hulp gegeven. Ik had vooraf gebeld met Christiaan van Bosch Zutphen. Hij heeft de juiste accu besteld en die werd twee uur later al geleverd. Ik kon na de start hulp direct naar Bosch Zutphen rijden waar de accu gelijk geplaatst werd. Vriendelijke en behulpzame mensen. De prijs was uiterst redelijk. Heel fijn dat er zulke snelle en goede hulp is als je een keer pech hebt.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen