Laden reviews...
93 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven klanten aan dat de service vriendelijk en professioneel is. De feedback benadrukt duidelijke communicatie over werkzaamheden en kosten, en betrouwbare uitvoering van afspraken. De meeste reviews beschrijven soepele ervaringen met behulpzaam personeel en transparante werkwijzen. De overall indruk is betrouwbare kwaliteit en klantgerichte service.
Prettig en snel geholpen
4 September 2026
Marcel
Warnsveld
Bij vertrek van camping bleek mijn accu stuk, gebeld en kon meteen langs komen. Bij aankomst netjes ontvangen, er werd koffie aangeboden en 20 minuten later reed ik weer weg. En dat alles zonder klant te zijn!!
4 September 2026
Jo
Reusel
Lampje van de banden sensor branden ben naar Bosch gegaan werd gelijk geholpen goede service en klantvriendelijk voor mij TOP
1 September 2026
Jan Kamphuis
Zutphen
Paniek! Ik ga over 2 dagen op vakantie met de auto naar Bretagne. Uitlaat kapot! Alles snel en goed opgelost!! Grote dank daarvoor
29 August 2026
MTHA Kleijberg
goede service
22 August 2026
ellen stehmann
Vorden
Oplossen van onze problemen met aanbrengen stekker fietsendrager met veel geduld opgelost
20 August 2026
Otto Boogman
Goede uitleg. Professioneel.
19 August 2026
Ronald
Warnsveld
Heb geen verstand van techniek,( kan ik niets over zeggen) maar de mensen geven mij het vertrouwen dat ze mij en mijn auto goed ‘ behandelen’.
18 August 2026
Janny
Heel goed
12 August 2026
Sandra
Zutphen
De 37 jarige MB 190 2,0 E een APK laten ondergaan en na een enkele remleiding die geschuurd en getectyleerd werd perfect uitgevoerd en kunnen wij weer twee jaar verder. Goede monteurs en vlotte receptioniste.
4 August 2026
Joop
Vorden
Zeer duidelijke communicatie en goede service.
30 July 2026
Henny
Lochem
Inmiddels twee keer snel problemen opgelost, en dat zonder afspraak. Sympathieke medewerkers en prettige sfeer.
28 July 2026
Martijn de Kleer
Zutphen
Vriendelijk personeel die vakkundig voor een redelijke prijs je auto weer in orde maakt
18 July 2026
Robelien
Zutphen
Er was iets stuk wat een dure reparatie voor mij zou worden om het te vervangen. Uiteindelijk hebben ze het zelf opgelost. En de auto komt heerlijk schoon terug.
18 July 2026
Anoniem
Zutphen
Super tevreden. Leveren goede kwaliteit en denken met je mee!!
17 July 2026
A de Wit
Zutphen
Al 24 jaar een goede ervaring Altijd alles volgens afspraak. Dus zeer tevreden .
16 July 2026
Huub van Haaren
Zutphen
Heel tevreden, mijn oldtimer aangepakt en ontdekt waar ellende vandaan kwam en goed gerepareerd
11 July 2026
AVE
Zutphen
Ik raad het iedereen aanraden
9 July 2026
nvt
8 July 2026
Jose Heuveling
Vorden
Voor airco storing contact opgenomen na aanbeveling van een andere klant. Meteen goed geholpen, goede communicatie en ook storing verholpen. Zeer tevreden.
4 July 2026
Henk
Brummen
Correct .
2 July 2026
Johanna
Vorden
jullie leveren prima werk af met ook nog een schone auto.
1 July 2026
Leo. Meijerink
Zutphen
Aardige mensen om mee te beginnen en garage doet wat hij moet doen, levert kwaliteit tegen redelijk tarief. 100% goed.
24 June 2026
Agnes van Gils
Zutphen
Vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen, geen verrassingen achteraf
18 June 2026
Jeroen