Super we zijn zeer tevreden.

Snel en accuraat

Er werd mij geadviseerd de ruitenwissers voor en achter te vervangen. Ik vroeg of dit verplicht was voor de keuring. Het antwoord was ja. Eén van de monteurs zei dat niet zo was. Ik vond het zelf niet nodig en heb ze nog niet laten vervangen. Ik had het juist gevonden als er aan mij gevraagd zou zijn of ik ze wilde vervangen of niet. En niet dat ik ze moest vervangen.

Correct, snel en betaalbaar

Precies gedaan wat overeengekomen was en zeer betaalbaar.

Accu moest worden vervangen. Nieuwe accu binnen een half uur besteld en geplaatst.

De accu van de camper was te zwak geworden. Bosch Car Service Revelhorst wist binnen een half uur een nieuwe te bestellen en te plaatsen. De vakantie kon beginnen!

Bij Bosch Carservice Zutphen word ik altijd goed geholpen door vakkundige medewerkers.

Betrouwbaar en kundig garagebedrijf.

Bij deze garage wordt je vakkundig geholpen. Zeer goede service.

Prima service!

Luisteren goed naar persoonlijke wensen. Zeer klantvriendelijk!

Uitstekend garagebedrijf

Deze keer voor APK in de garage geweest. Prettige ontvangst, goed overleg over bijzonderheden. Ik werd gebeld toen de auto klaar was. Kortom, het was weer goed net als vorige keren. Ik

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel

Top bedrijf!!

Erg klantvriendelijk en servicegericht

Denken met je mee

Voeren geen onnodige reparaties uit

Een geweldige garage

Al meer dan 20 jaar netjes en correct geholpen..

Goede en snelle service

Ik ben zeer tevreden over de snelle en professionele service. Het personeel was vriendelijk en deskundig.

Fijne garage

Kundige mensen, goede terugkoppeling op reparatie kosten.

Top service!

Top Service!

Kan beter

Je word gebeld over wat er vervangen/gerepareerd moet worden, hiervan was minder dan de helft maar vertelt. Bij specifieke vragen was het antwoord: geen idee ik heb de werkorder niet bij de hand. Ook zijn er dingen vervangen waarvan ik gewoon wist dat die nog goed waren of zelf pas vervangen door mijzelf, hoe kan dit dan?! Voorheen waren mijn lampen door RDW zelf nagekeken en goedgekeurd en nu is het ineens onvoldoende? Led lampen kunnen dimmer worden? Ook was er nog een probleem met de auto nadat ik hem weer had opgehaald. Dit probleem had ik vermeld dus ze wisten het dus! Ook had die met dit probleem niet goedgekeurd mogen worden. Na opnieuw terug gaan hebben ze dit wel opgelost

Betrouwbare garage die met je meedenkt

Ik word al jaren goed geholpen bij deze garage. Ze denken met me mee en komen met realistische oplossingen

Behulpzaam

Prettig geholpen, geen lange wachttijd(APK)

Uitleg wat er verholpen is Kleine reparatie

goede service en klantvriendelijk

goede ervaring met het bedrijf

Geweldige garage!

Ze denken altijf met je mee, proberen een oplossing te vinden die jou past en verzorgen je auto als de beste!

Matig tevreden

Woensdagmiddag middag auto gebracht voor APK maandag pas klaar! Tussentijds niet gebeld over vertraging, moest zelf bellen.. niet echt veel gemerkt van kleine beurt.

Altijd een supergoede service!!

Al 10 jaar klant en altijd even klantvriendelijk. Je betaald er wel wat voor, maar je hoeft maar te bellen en ze staan klaar, daarom heb ik dit er graag voor over.

Meer dan de basis op orde

Ze doen de dingen die nodig zijn, bellen van te voren even op nadat de eerste analyse is verricht en er grotere uitgaven worden verwacht. Dat is prettig. Daarnaast wordt er goed en duidelijk gecommuniceerd.

Zie hier onder

Gewoon fijn en goed geholpen

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen