Goede service, en vriendelijke benadering

Ook ik als vrouw wordt serieus genomen. Dat is wel bijzonder helaas.

Prima service, duidelijk in communicatie

Altijd goede service, duidelijk wat er gerepareerd moet worden, overleggen altijd met je, vaak wordt de auto na afloop nog gewassen (grote beurt) ik krijg altijd een fiets mee als vervangend vervoermiddel (van tevoren vragen).

Super en snelle service

Probleem was snel gevonden, en dezelfde dag nog opgelost

Prima geholpen

Auto laten nakijken nav motorstoring. Prima en goed geholpen en storing verholpen. Open en transparant!

Voor de eerste keer geholpen door de garage en het ging helemaal goed!

vriendelijke mensen, meedenkend en alles is verder goed afgehandeld

In de kern positief.

In de kern positief, alleen vooralsnog wat slordigheden: De auto is niet gewassen in tegenstelling tot de toezegging De radio is anders ingesteld

Gewoon goed

alles goed en zoals je mag verwachten.

uitsttekend: tijdig in de planning, vriendelijke en terdege ontvangst Chrisitaan.

zie vorig

Heel erg bereid om echt te helpen

Niet alleen heel vriendelijk, maar ook heel erg bereid om naar oplossingen te zoeken en daarop adequaat en hulpvaardig te handelen

goet

goet

Supersnel geregeld!

Eerst via de telefoon goed geadviseerd en toen ik hem zonder afspraak langs bracht was het ook nog eens razendsnel gerepareerd. Heel erg fijn!

Mijn auto gebracht. En omdat er in de middag iets belangrijkste tussen kwam verzocht om in de ochtend auto klaar te maken. Ik werd keurig gebeld dat hij ruim op tijd klaar stond gewassen en al.

Super we zijn zeer tevreden.

Snel en accuraat

Er werd mij geadviseerd de ruitenwissers voor en achter te vervangen. Ik vroeg of dit verplicht was voor de keuring. Het antwoord was ja. Eén van de monteurs zei dat niet zo was. Ik vond het zelf niet nodig en heb ze nog niet laten vervangen. Ik had het juist gevonden als er aan mij gevraagd zou zijn of ik ze wilde vervangen of niet. En niet dat ik ze moest vervangen.

Correct, snel en betaalbaar

Precies gedaan wat overeengekomen was en zeer betaalbaar.

Accu moest worden vervangen. Nieuwe accu binnen een half uur besteld en geplaatst.

De accu van de camper was te zwak geworden. Bosch Car Service Revelhorst wist binnen een half uur een nieuwe te bestellen en te plaatsen. De vakantie kon beginnen!

Bij Bosch Carservice Zutphen word ik altijd goed geholpen door vakkundige medewerkers.

Betrouwbaar en kundig garagebedrijf.

Bij deze garage wordt je vakkundig geholpen. Zeer goede service.

Prima service!

Luisteren goed naar persoonlijke wensen. Zeer klantvriendelijk!

Uitstekend garagebedrijf

Deze keer voor APK in de garage geweest. Prettige ontvangst, goed overleg over bijzonderheden. Ik werd gebeld toen de auto klaar was. Kortom, het was weer goed net als vorige keren. Ik

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel

Top bedrijf!!

Erg klantvriendelijk en servicegericht

Denken met je mee

Voeren geen onnodige reparaties uit

Een geweldige garage

Al meer dan 20 jaar netjes en correct geholpen..

Goede en snelle service

Ik ben zeer tevreden over de snelle en professionele service. Het personeel was vriendelijk en deskundig.

Gelderhorst 6

7207 BH Zutphen