Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij hadden 5 kwartier gereden voor een proefrit. We werden zeer hartelijk ontvangen, kregen uitgebreid uitleg over de auto en ook na de proefrit werd ruim de tijd genomen door Ed. We werden het snel eens en alles werd perfect geregeld. Ook na de aankoop kregen we op al onze vragen zeer snel antwoord, zelfs in de vakantie van Ed. Inmiddels rijden we ruim 2,5 maand in onze Opel Grandland en we zijn er heel blij mee. Als we weer aan een andere toe zijn gaan we, ondanks de grote afstand, zeker hier weer kijken. Topbedrijf en topverkoper!
18 June 2026
Nicole
Wernhout
Zeer tevreden over de auto. professioneel personeel erg vriendelijk, betrouwbaar en een uitstekende service. Zeker een aanrader waard!!!
13 June 2026
Van de loo
Waalwijk
Vrijdag mijn Toyota Yaris opgehaald Goede en betrouwbare ervaring bij aankoop van deze auto Duidelijke en vriendelijke uitleg gehad over de aanschaf garantie en na zorg over de auto door Edwin Over het algemeen ben zeer tevreden over de professionele uitstraling van deze garage Alle lof voor dit garage bedrijf !!
15 September 2025
Jack Goossens
Hoogerheide
Op mijn zoektocht naar een andere auto kwam ik autobedrijf den Hartog tegen. ‘S avonds via internet mijn belangstelling getoond voor een auto en dezelfde avond nog contact gehad met verkoper Ed. De dag erna uiterst vriendelijk ontvangen. Ed nam alle tijd om informatie te geven en vragen te beantwoorden. De koop is prima begeleid en alles uitstekend in orde gemaakt. Kortom een Top bedrijf om zaken mee te doen.
7 July 2025
Cees
Moerstraten
De Z4 was total loss gereden dus op zoek naar een nieuw Z4. Kwamen via de site van Bovag in contact met de jonge en enthousiaste verkoper Tibor de Piiper. In één woord echt een no nonsense top verkoper. Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig. We konden snel zaken doen en kregen zonder te vragen een leenwagen mee om de tijd van levering te overbruggen. Bij aflevering nam Tibor alle tijd om alle snufjes van de prachtige Z4 uit te leggen. Kortom; een echte aanrader om met Tibor en Autobedrijf Den Hartog zaken te doen.
24 October 2024
Marleen Kroos
Hardinxveld-Giessendam
Komen afspreken na. Nemen de tijd voor je en een goede uitleg over de eventuele reparaties. Van tevoren prijs opgaven.
13 November 2023
F.C.
Hellevoetsluis
Ik ben erg goed geholpen door Ed. De verkoop van de auto ging erg soepel en er wordt goed meegedacht. Het wordt flot geregeld en je wordt erg vriendelijk geholpen!
23 October 2023
Benjamin Bakker
De Koog
Begin 2023 ben ik op zoek gegaan naar een andere auto. Via Internet kwam ik bij Autobedrijf Den Hartog terecht. Ik kende het bedrijf niet, maar het eerste contact was direct goed. Oprechte aandacht en tijd voor de klant (en familie), vriendelijk, betrouwbaar, passie voor het vak. Mijn auto voldoet aan alle wensen, ik geniet er nog steeds iedere dag van!
10 April 2023
Jose
Arnhem
We zijn heel goed en netjes geholpen... Alleen jammer dat er nog iets gedaan moet worden , waar een kleur stift voor besteld zou worden, maar dit is helaas tot op heden nog niet gebeurt jammer..
5 March 2023
Manon
Hellevoetsluis
Ik heb bij dit bedrijf nieuw en jonge gebruikte cross-overs gekocht en ben zowel door de commercieel medewerkers als het onderhoudspersoneel open en eerlijk behandeld .
Pieter
Rozenburg
Bijzonder plezierige ervaring bij het inruilen van onze vorige auto en de aankoop van de nieuwe. Heldere afspraken en een no nonsens aanpak. Duidelijke uitleg over de auto en prima geholpen. "What you see is what you get". De verkoper heeft zeer veel ervaring en geeft je alle tijd en rust en vrijheid om een besluit te nemen. Ook bij het afleveren van de auto nam hij alle tijd.
Berend
Schagen
Altijd vriendelijke ontvangst, de mannen zijn behulpzaam, zeker voor mij als niet zo'n geweldige autokenner. Ook bij de afdeling verkoop als bij de afdeling service. Het is gewoon goed maar ik wil ze niet ijdel maken. Extra opmerking : ik ga altijd met plezier naar het bedrijf toe en dat komt zeker door alle kerels achter de balie!
Wim Klip
Brielle
Hier heb je het gevoel dat de klant nog steeds koning is. Persoonlijke en zeer vriendelijke behandeling, voor de aanschaf, maar zeker ook daarna. Edwin is een topper! Het was voor mij best een behoorlijk stukje rijden, maar het was elke kilometer meer dan waard!
Karin
Almere
Wij zijn hier al jaren klant als Opel rijders. Zowel bij de garage als de verkoop. Vriendelijke mensen en goed geholpen. Tevreden klant
M.
Hellevoetsluis
Alles prima en correct afgehandeld.
Vera Bebenroth
Zuidland
E
Spijkenisse
Goede en betrouwbare voorlichting en uitstekende service
Tom
Zoetermeer
Heb er al diverse auto's gekocht en altijd naar alle tevredenheid geholpen niets is een probleem top autobedrijf
Ed
Den Bommel
hartejijk en vriendelijk mensen
j.ouwendijk
hellevoetsluis
persoonlijke service duidelijke communicatie, resultaat aankoop van een auto
V.
Top auto gekocht.
M.H.W. Brakenhoff
Nijmegen
Hier wordt de klant gehoord en is de service top. Goed aanbod en scherpe prijzen.
Leo
Rozenburg
Zowel reparatie als de verkoop Vindt ik helemaal prima
Mark
Zwartewaal
Je wordt er altijd super goed geholpen.
Cor
Zuidland
goede en duidelijke service mijn tweede auto hier aangeschaft
Theo Tamboer
Moriaanseweg West 62