Onlangs mijn "oldtimer" gebracht voor onderhoud en apk. Werd goed en snel geholpen. De auto was weer snel klaar.
Vooraf heb ik offerte gevraagd voor de onderhoudsbeurt. Verder werd een dashcam ingebouwd. Dat is alles volledig volgens afspraak verlopen.
Ik ben correct geholpen, heb goede uitleg gehad en er is uitgevoerd wat ik verwacht heb. Ik ga hier zeker weer terug.
Ga zo door.
Vriendelijke correcte omgang en puike werkplaatsprestaties.
Service, afhandeling en reparatie zeer goed!
Goede service en kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Mooie showroom, altijd prettig om daar binnen te stappen en daar zaken te doen!
Wij hebben in totaal 4 auto's in onderhoud bij EAG. Altijd worden we correct en heel vriendelijk behandeld. Wij raden AEG dan ook aan iedereen aan.
In een woord fantastisch. Vriendelijk personeel met veel passie voor hun werk. Snel telefonisch bereikbaar en denken nog mee met de klant. Tijdens het wachten rondgelopen in een mooie verzorgde showroom met een ruim aanbod autos. Absoluut een aanrader.
Kom al jaren bij EAG en ben gewend geraakt aan de vriendelijkheid en goede service! Er is altijd tijd voor een praatje en de koffie smaakt uitstekend. In de werkplaats weten ze welk niveau ik verwacht en ben nog nooit teleurgesteld. Er wordt meegedacht en de factuur is steeds acceptabel. Kortom dè garage voor mijn S63!!
Klant vriendelijk
Heel fijn bedrijf
Meer dan goed
Snelle termijnafspraak, voor de beurt ter plaatse goed overleg.
Snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs staat dit team voor de klanten klaar!
Zeer goede ervaring, geen fratsen. Voorbeeld voor de rest.
Super goed geholpen!
Vriendelijke mensen alles naar wens geholpen door alle medewerkers
Afspraken maken gaat altijd vlot, de auto wordt goed geïnspecteerd en netjes afgeleverd na het onderhoud.
Snelle service en goede communicatie
De service is zeer goed! Zeer brede kennis en vriendelijk vakmensen.
Super geholpen, duidelijke uitleg met betrekking tot reparatie en specificatie factuur. In 1 woord top!
Super service
Ik twijfel niet aan de deskundigheid en de betrouwbaarheid van deze garage. De prijs is echter aan de hoge kant voor standaard werkzaamheden zoals olie verversen. De communicatie aan de front desk laat echter te wensen over. Er wordt slecht geluisterd naar de behoeften en direct op een dwingende wijze gereageerd "hoe het zou moeten" met naar het lijkt de doelstelling om klanten te overdonderen en in de pas te laten lopen. Hierdoor is een gesprek niet mogelijk en voel je weinig klantvriendelijkheid. Het is ooit beter geweest.