De persoonlijke benadering vindt ik heel prettig, ze nemen de tijd voor je, over de banden wisselen en de controle beurten ben ik ook tevreden. Dus van mij mag het op deze wijze door gaan.
Fijn bedrijf, erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Top service en probleem opgelost!
Bij aankoop van auto netjes en goed te woord gestaan , je voelt je hier als klant nog gewaardeerd.
Ik maakte gebruik van de import service van EAG. Zeer betaalbaar en op al mijn vragen werden direct beantwoord. Men handelde de import snel en professioneel af. Hoewel ik de auto in Duitsland had gekocht en alleen van de importservice gebruik had gemaakt werd ik bij het afhalen behandeld als een klant die bij hun een auto had gekocht. Ik kan EAG dan ook iedereen aanbevelen.
Vakkundig maar zeer prijzig
zonder woorden Uitstekend.
Goede service, klantvriendelijk.
klant vriendelijk, snel reagerend, goede service, goed advies.
Prima zoals altijd
Helemaal super tevreden,alleen zijn de prijzen mijn inziens echt te gek.
We worden altijd netjes en vrij snel geholpen. Vriendelijke mensen en heel goede service. EAG raden wij zeker aan!
Echte service, klant betrokken, meedenken, super vriendelijk en altijd "JA" zeggen ," kan niet" bestaat niet.
Hele goede service en zeer betrouwbaar
Al ruim 10 jaar perfecte mix tussen persoonlijke aandacht en de juiste werkzaamheden die netjes worden uitgevoerd. Prijzen zijn te hoog, (met name het uurtarief).....dus let daar op!
Het bovenstaande ervaar ik al meer dan 10 jaar
Je weet dat je bij EAG in goede handen bent.
Alleen maar fijne ervaringen.
Super vriendelijk snel en hulpvaardig
Alles volgens afspraak .
Klantvriendelijke benadering en zeer correcte en deskundige afhandeling.
Meedenken met de klant, kwaliteit en vriendelijke snelheid.
hier wordt men tenminste nog als klant/persoon behandeld. Op veel plekken ben je een nummer. HIER ZEKER NIET