voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

je word snel en goed geholpen

goede service, goed behandeld

Zeer goed, je wordt er goed en snel geholpen. De communicatie is zeer goed inclu de service. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Al 4 jaar kom ik bij Emiel voor alle zaken wat de auto betreft. Voor alle zaken kun je er terecht. Schadeherstel, onderhoud etc. is prima voor elkaar. Al met al in een korte tijd een goede zaak opgebouwd.

goede service, goed behandeld

Zelf heb ik mijn auto\'s sinds het bedrijf bestaat al in onderhoud bij Stolk autoservice en heb dus alle ontwikkelingen en vooruitgangen mee gekregen. Ze hebben verstand en inzicht in de nieuwste computergestuurde techniek en dat is belangrijk, omdat ik in een nieuwe audi TT rijdt.

perfect, zeker aan te bevelen

Bijna 2 jaar zijn wij klant bij Stolk autoservice. Emiel is een kundige monteur. Als je problemen met je auto hebt kun je er heel snel terecht. Met andere woorden hij weet waar hij over praat en wat hij doet. Dikke pluim.

perfect, zeker aan te bevelen

Via mijn broertje en ouders hier terecht gekomen, ondanks dat we in Oude Pekela wonen, gaan we naar Emiel, want Emiel geeft de service en kwaliteit die je verlangt van een garage en word je behandeld als persoon met een naam inplaats van een nummer. En de reparaties of schade die je hebt, worden altijd vakkundig en nooit te duur uitgevoerd met de juiste bekwame onderdelen. Hier staat service en en eerlijkheid hoog in het vaandel. Groeten van een ras echte Dievenaar uut Pekel

goede service, goed behandeld

Zeer prettige snelle service. Prima dus. Zeker een bedrijf om terug te komen als het nodig is.

goede service, goed behandeld

Deze jonge ondernemer op een zeer actieve wijze aan de weg timmert. In deze economische mindere tijd heeft hij een goede prijs kwaliteit weten te vinden.

goede service, goed behandeld

Prima service. Staan altijd direct voor je klaar. Prijs is prima, hier teminste geen onnodige overhead zoals magazijnmeesters.

goede service, goed behandeld

Na telefonisch contact kon ik direct langskomen, er was snel duidelijk wat de oorzaak van het kraken was. Twee dagen later was mijn auto weer klaar, ik vond de hoogte van de rekening meevallen. Een onderdeel van 27,50 en een half uurtje werk voor de diagnose en het monteren.

goede service, goed behandeld

goede snelle service. Persoonlijke prettige communicatie

De Wringen 9

7984 KL Dieverburg