Plezierig, adequaat en professioneel
Een betrouwbaar en eerlijk bedrijf.
Snelle afhandeling! Bij het maken van een afspraak kunnen ze deze snel inplannen! Dat geeft voor mij de voorkeur voor Stolk. TOP!
Super service en kwaliteit. Ik bezocht voor het eerst het bedrijf met een lekke uitlaat en er werd direct tijd gemaakt voor een goede reparatie. Tijdens het wachten kon ik met mijn i-pad op het gratis netwerk bij stolk. Ook kleine andere mankementen werden opgemerkt en besproken met mij(zelfs dingen die ieder niet gauw opvalt, super aandacht dus) Een mooi digitaal planbord met een kloksysteem werd mij toelgelicht en enthausiast uitgelegt. Modern bedrijf met een super hightech werkplaats, leenauto en het aller belangrijkst natuurlijk vakkundige reparatie! verwachting dus zeer zeker overtroffen
Heel plezierig, persoonlijk contact
Stolk heeft een geweldige service
Uiterst correct en zorgvuldig. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
goed en keurig bedrijf. Service heel goed. Prijs is soms aan de hoge kant.
no nonsens personeel en offerte project nauwelijks bekend, daarom lage score maar zou ook anders kunnen zijn. Ik moest echter iets invullen... Lokatie score wat lager, oorzaak is afstand huis > garagebedrijf Wachtruimte eigenlijk niet aanwezig (hoeft ook niet) dus lage score
Leuk bedrijf. Service en klantgerichtheid is goed. Er zou beter overleg moeten komen over wat wel en niet repareren. Er niet vanuit gaan dat het wel goed is dat er wordt vervangen overleggen met de klant.
Goede kennis en service
De Wringen 9