Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle afspraken, duidelijke diagnose en efficiënte reparaties. De communicatie is duidelijk en transparant over kosten en opties. Het personeel is vriendelijk en professioneel, wat zorgt voor een betrouwbare service-ervaring. Over het algemeen waarderen klanten de betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
Vriendelijk, kundig en snel geholpen
24 July 2026
Hans
Olst
Heel goed geholpen met m'n Tesla!
18 July 2026
Hans
Zorgvlied
Tijdige melding dat de onderdelen nog niet binnen waren, Erg goede communicatie. Vakkundige reparatie.
10 July 2026
Arend
Nijeveen
Problemen met de auto werden keurig opgelost.
2 July 2026
Jos
Wilhelminaoord
Vanmorgen is het Bearlock slot ingebouwd in mijn VW Crafter. Ik ben erg tevreden over de service en vakmanschap. Het werk is netjes gedaan in ee nkeurige garage. De documenten zijn voor mij opgestuurd en ik kreeg een kopie en een uitleg over het slot.
26 June 2026
René
Assen
In één woord , gezegd het zijn vakmensen
25 June 2026
Roelf
Hoogkerk
Er waren wat problemen en storingen met mijn Model S, dankzij de expertise en met name de inzet en toewijding van Emiel en zijn crew rijdt ik weer met plezier in mijn Model S, Emiel en crew bedankt, Rijnberg
16 June 2026
Iman
Coevorden
Klantgerichte behandeling, gastvrij ontvangen, er wordt netjes gewerkt en goed uitgelegd. Vakmensen!!
15 June 2026
Geert-Jan
Norg
Zoals de titel het al vermeldt: bij Stolk autoservice weet je gewoon dat je goed zit. Doordat wij zelf totaal geen verstand hebben van autotechniek is het tegenwoordig zo lastig om een goede 2-dehands auto aan te schaffen zonder verborgen gebreken die, mochten die er wel zijn, uiteraard altijd buiten de garantievoorwaarden vallen. Dit hebben ook wij recent weer ervaren bij een aankoop van een andere auto bij een garage elders in Drenthe en denkt Emiel actief en betrokken mee hoe hiervoor een goede oplossing te vinden is. Hun werk is accuraat, snelle service en zoals gezegd heel betrouwbaar!
12 June 2026
Arjen & Carolien
DWINGELOO
Erg blij met de service van Emiel en zijn team!
11 June 2026
Wesley
Dwingeloo
Vriendelijke meneer. Gaf duidelijk de gebreken aan en de prijs wat het zou gaan kosten als ik dit zou willen laten repareren. Liet de keus aan mij. Kreeg ook nog huurauto mee. Al met al is alles keurig gedaan. Zeer tevreden.
30 May 2026
Nicolet
Bergen (NH)
De afspraak was snel gemaakt, het euvel was snel gevonden en de reparatie was snel geregeld.
15 May 2026
Sjoert
DWINGELOO
Wat ik aan Stolk waardeer? De korte lijntjes, de kleinschaligheid. Als ik bel, dan weten Emiel en zijn medewerkers om welke klant en welke auto het gaat. Ze kennen de betekenis van mijn autootje voor mijn mobiliteit. Voor mij als roller betekent mijn oude 'brikkie' met handbesturingssysteem en aanpassingen Vrijheid. Zeker daar ik woon in een gemeente waar de afstanden groot zijn en het openbaar vervoer schaars is. Daarom kan ik vaak al snel terecht voor een reparatie of check.
11 May 2026
Maaike
Havelte
Na een positieve review, nu een slechte review. Handrem probleem met tandemas camper leek in eerste instantie opgelost. Nota €1400,- maar alles leek in orde. Niet dus inmiddels 3x teruggeweest en ook nog olie laten verversen en oliefiler, uitlaat verbinding bus vervangen en 2 lampjes. Tevens is de klacht van de niet goed werkende Handrem steeds weer na gekeken. Nota € 1200,- dus ik vond dit nogal veel voor olie een bus en 2 lampjes, want voor de handrem had ik toch al genoeg betaald, omdat dit ook in de helft van de tijd had gekund als de camper op de brug had gestaan de eerste keer. Antwoord was het is geen golfje??? Helaas voel ik me zwaar opgelicht en zal voorlopig een jaar lang elke week een slechte review schrijven. En dan zien we wel wie het meer gekost heeft na een jaar!!
Beveelt niet aan
7 May 2026
rudy overbeeke
Klundert
Jullie staan altijd klaar om mij te helpen.
19 April 2026
Frits
Dwingeloo
Uitstekende service alles gaat in goed overleg, auto is in goede handen
10 April 2026
Arnold
Diever
Zeer klantvriendelijk, goede service en altijd een aardigheidje bij vertrek!
2 April 2026
Uffelte
30 March 2026
Wouter
WIJSTER
Na het vervangen van mijn remschijf blokken en in drum handrem blokken door 2 jonge monteurs was de afstelling nog niet ok van mijn tandemasser camper. De andere dag terug gegaan en door de eigenaar de afstelling gedaan, alles werkt nu super. En dat voor het eerst 2 jaar omdat andere garages dingetje konden oplossen. Super geholpen en kom hier voortaan voor het onderhoud. Dank voor de goede service.
27 March 2026
Rudy
Klundert
Hier gekomen voor apk en reparaties. Reparaties zijn perfect en netjes uitgevoerd, alles netjes zoals het hoort en fijne communicatie met de eigenaar zelf. Aardig en kundig personeel in de werkplaats. ik zal zeker terugkomen.
21 February 2026
Gianni
Dronten
top doen alles om u te helpen vriendelijk team goede uitleg van de baas top en goede ontvang bij aankomst zeker aanrader
26 January 2026
Claudio
leek
Nvt
14 December 2025
Sylvia
Zorgvlied
Geweldig uit de brand geholpen, de 5 sterren meer dan waard. Leenauto (overigens ook te huur) was prima. Vriendelijk, dank voor de service!
27 November 2025
Rikke