Een auto bij Remco kopen was een prettige ervaring.

In mijn zoektocht naar een Audi A4 cabrio met inruil van mijn TT Mk 2 kwam ik bij Remco terecht. Hij bood een goede keuze aan Cabrio's en de inruilprijs voor mijn TT was prima. Dat hij verstand had van Audi's werd al bij de kennismaking en proefrit duidelijk, en zijn vriendelijkheid en correct omgaan met afspraken maakten dat wij bij hem onze A4 Cabrio 3.0l FWD met handbak gekocht hebben. Voor een latere nacontrole kreeg ik voor 3 dagen een TT Mk 1 mee, omdat ik op 1,5 uur van Ermelo woon en ook nog moet werken. Zo werd ook die belofte waargemaakt. Voor een heel redelijk bedrag kon ik ook nog een origineel windscherm kopen Al bij al een prettige ervaring, waarbij de vriendelijkheid en deskundigheid van Remco en zijn medewerkers voor mij heel belangrijk zijn.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg tevreden met de aankoop van mijn Audi TT en de klantvriendelijke ontvangst en benadering. De sales waren heel goed en heb dan ook zeker geen vraagtekens bij de aftersales. Ga zo door.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ze weten precies wat service en klantvriendelijkheid betekent

Wat een fijne ervaring vandaag mijn TT coupé ontvangen. Absolute Audi TT experts met een service en klantvriendelijkheid die je verwacht maar bijna nergens meer kunt ervaren. Absolute aanrader Paul bedankt. HH

Fantastisch

Ik heb een geweldige auto gekocht en ben er super blij mee. Goed geholpen en geadviseerd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Kwaliteit en service. Weet waar hij over praat.

Na het maken van een telefonische afspraak voor een auto die ons erg aansprak was er alle tijd voor ons. Keurig geholpen en fijne afspraken kunnen maken. Remco is een zakelijk liefhebber en dat maakt RNA tot een prima adres voor een hele mooie TT. Ik durf dit bedrijf iedereen aan te bevelen. Geen gladde praatjes. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

klantvriendelijk,kundig,fijne service en goed telefonisch te bereiken

Gewoon goede service, je wordt fijn te woord gestaan, kundig op wat ze doen. Mooie eerlijke auto's!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede begeleiding in de aankoop, als in herstel

Bij de aankoop was zeer zeker een goede begeleiding naar de juiste auto. Het herstel van kleine afleverpuntjes werd op een adequate manier en snel gratis hersteld

• Deskundigheid/Vakmanschap

WAANZINNIG PERFECTE DEALER, DIE ECHT WAT KAN....

Ik heb in Januari 2020 mijn eerste Audi TT bij Remco gekocht. Een MK1, prachtig model 1.8 Turbo, met alles erop en eraan. Ik heb er 9.400 kilometer in een jaar mee gereden en ik was er SUPER SUPER tevreden over, geen problemen, geen elektrische problemen. Een keer een koelingslekkage, maar dat had met de 19 jaar te maken dat de auto was. Het was mijn fijnste en beste auto ooit. Goed afgeleverd, betrouwbaar, Remco had de auto al jaren in onderhoud, gewoon echt een prachtig stuk. Hij is weer te koop, koop hem als je n MK1 zoekt, super betrouwbaar. Wat mij heel erg blij maakte , is dat Remco altijd benaderbaar is als je een probleem hebt, die Remco is een GENIE over de kennis van TT. Als je denkt dat hij te duur is, heb je het echt mis....wat hun bieden aan service en advies is onbetaalbaar. Vandaag heb ik mijn MK1 ingeruild voor een MK2, 6 cylinder, Quattro en ik ben WAANZINNIG enthousiast. De ontvangst door Remco en zijn vrouw en de hond was geweldig. Echt niet normaal, wat een klantengerichte dienst je krijgt. Ik ben er nog steeds erg van onder de indruk. Ze begrijpen wat de klant wil en luisteren. Mijn MK2 was echt PERFECT klaar gemaakt, alles klopt en ik kan alleen jullie maar adviseren : KOOP BIJ REMCO.... hij is helemaal niet duur, als je het pakket bekijkt wat je krijgt, is het een geschenk uit de hemel, iedere cent waard, ik heb mijn MK2 voor een hele scherpe prijs kunnen krijgen met alle garantie en service...... Wat wil je nog meer. De man weet alles van het interne van de TT...hij doet dit al sinds 1999....wat wil je nog meer. Ook zijn team is waanzinnig vriendelijk, open en zeer duidelijk naar de klant, ze luisteren wat je wilt. Gewoonweg WAHNSINNIGE PERFEKTIONISMUS....ik ben super super blij en raad jullie aan bij Remco een TT te kopen, die zijn helemaal gecheckt en zijn altijd goed. Er zijn veel afgeragde TT's te koop, maar niet bij Remco, alleen GOEDE voertuigen... het loont zich Dank Remco, Sabina en TEAM, gewoon TE GEK.... ik ben SUPER blij

klantvriendelijk

De aangeboden producten zijn zoals omschreven. Men heeft kennis van zaken en bij twijfel bied men aan om de producten ter plaatse te monteren en uit te proberen. Goede service en mentaliteit. Ga zo door en veel goede zaken. DvA

uitstekend

Veel kennis van zaken. Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg. Zeer tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Fantastisch!

Ook na een maand rijden blijkt dat alles wat deze mannen beloven wordt nagekomen. Service gericht en gastvrij.

Eerlijk en professioneel

Eerlijke mensen met een zeer goede service na aankoop.

Een autodealer met passie voor de Audi TT

Hier is de klant nog koning ,deskundig advies en klant vriendelijk ,kunnen andere autodealers een voorbeeld aan nemen is onze ervaring.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Na een draak van een auto gezien te hebben bij een niet nader te noemen bedrijf in Uithoorn, terecht gekomen bij Remco. Wat een service, wat een auto's en wat een klantvriendelijkheid. Geen verzoek is te gek, super laagdrempelig bedrijf, zelfs de hond Quattro brengt een lach op je gezicht. Het zijn stuk voor stuk toppers, en ik rijd nog elke dag met een grote glimlach in mijn prachtige zwarte Audi TT Roadster 2007. Ik ga nooit meer ergens anders heen, als u weet wat goed voor u is doet u hetzelfde.

Jullie zijn Toppers!!!

Beste Remco, Paul en medewerkers, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het jarenlang met grote deskundigheid en zorg onderhouden van mijn Audi TT roadster. Door te weinig rijden in deze fijne TT en ruimtegebrek in de garage besloten voor de verkoop, natuurlijk wel met een pijn in mijn hart. Ook jullie aankoop van mijn TT ging op een zeer klantvriendelijke en respectvolle wijze, alles geregeld binnen no-time tijdens een kop koffie en een leuk gesprek aan tafel, echt klasse, een voorbeeld voor heel veel collega bedrijven. Ik wens jullie, zowel zakelijk als privé, heel veel geluk en succes en ik kom zeker nog een keer op "visite" Karel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede indruk van dit correcte bedrijf.

er was een nette ontvangst. Alles keurig volgens afspraak. Een kundig bedrijf en alles netje in overleg zonder verrassingen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij Remco terecht gekomen voor een nieuw dak audi tt .volgens afspraak is alles goed verlopen nieuw dak geplaatst. en deze mannen hebben keurig het werk gedaan.we kregen een leen auto mee. Ga zo door Remco

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldige zaak. Vriendelijk en goede service

Zie vorige vraag.

Top!

Zonder een bezoek koop en inruil geregeld via mailverkeer op basis van vertrouwen en eerdere ervaring. De eerste TT 1.8 was al genieten maar deze 3.2 is de overtreffende trap.

Passie voor hun werk!

Passie, meedenken, oplossen! Wil je voor een dubbeltje op de eerste rang, zoek dan een louche handelaar. Wil je de juiste Prijs kwaliteit verhouding en het zgn. "warme deken gevoel" ga dan bij deze mannen langs!

Top!

Ik heb er een Youngtimer TT met de beruchte 6 cylinder gekocht. Ondanks mijn twijfels wist Remco mij toch gerust te stellen. De auto had de beruchte ketting revisie al bij zijn bedrijf gehad, dus dat probleem hoefde ik niet meer over na te denken. Blijft over de DSG bak. Die schakelde goed, dus dat risico heb ik dan maar ingecalculeerd. Maar het belangrijkste: Het is een prettig, informeel bedrijf. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen. Als je zelf ook graag praat dan adviseer ik je om er rustig de tijd voor te nemen. Want Remco neemt écht alle tijd voor je! Het zijn zelf echte Audi liefhebbers, dat geeft een goed gevoel. We hebben de auto net, dus over de verdere service kan ik nog niet zoveel vertellen. Want we hebben nog geen problemen gehad  Maar mocht er in de toekomst toch een probleem zijn dan heb ik er het volste vertrouwen in dat dit keurig wordt opgelost. En ook heel leuk: Ze hebben een Quattro rondlopen! Vreselijk leuk beest :-)

Prima geholpen.

Moest er uiteindelijk 2 keer voor komen maar het probleem met het cabriodak is opgelost.

Perfecte roadster van Remco Nieuwenhuis

Erg enthousiast ontvangen, open en eerlijke interesse werd door Remco getoond. Het voelde als een warm bad! Vervolgens een afspraak gemaakt voor een proefrit. Die was super. Maar mijn vrouw was geïnteresseerd in een andere auto die in de showroom stond te pronken. Ook daar een proefrit mee kunnen maken, Bingo! Aankoop gesprek binnen onze verwachtingen en met een geweldige aflevering als kers op de taart. Super blij met onze Audi TT!!!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel, scherp geprijsd en zgan opgeleverd!

Dank Remco en Paul voor weer een mooie, nieuwe tweedehands Audi. Super service, zoals altijd!

Klantvriendelijk en eerlijk

Tegen sluitingstijd toch nog alle tijd voor je nemen en zonder afspraak een proefrit mogen maken.

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo