Goed geregeld

Aankoop auto zeer netjes verlopen en ook de afhandeling van een garantie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Als nieuwe klant kan ik alleen maar positief zijn. De koper voelt zich vertrouwd bij deze garage. Vertrouwen en een prettige menselijke benadering heeft mij goed gedaan bi Remco Nieuwenhuis. De eigenaar heeft beleving getoond in zijn bedrijf. Dus daarbij een fijne en prettige ondernemer o er zaken mee te doen. Chapeau voor dit bedrijf

Prima en correct

Prima en duidelijk afspraken mee gemaakt wij zijn tevreden

Prima service afspraken nagekomen

Prima afhandeling van de storing die was opgetreden na aankoop van mijn Audi TT

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Mooi product, geweldige verkoopervaring!

Ik was al geruime tijd op zoek naar een TT cabrio mk1. Gewoon omdat ik dat altijd al een coole auto gevonden heb. Een wat ouder model, dus veel aanbod, maar bijna nergens die kwaliteit, staat die ik zocht. Deze garage is niet direct bij mij om de hoek, vandaar dat ik wat later hier ben terechtgekomen. Maar eenmaal hier, voelde alles goed. Groot aanbod van zeer nette tt's, gevoel van kennis en vakmanschap. En ja, op de autotrader's van de wereld zijn goedkopere aanbiedingen te vinden. Maar if you pay peanuts, you het monkey's! Mijn keus voel op een Nimbus grijze, beperkt in zijn kilometers. Er waren wat kleine zaken die ik aangepast wilde zien. Zoals een Sjonnieuitlaat en een aftermarket verlaging. Dit hebben ze keurig in een originele staat gebracht. Ook het "Basebal" meubilair omgezet naar zwart (sorry puristen). Resultaat hetgeen wat ik al zocht, meer dan keurige oplevering en nooit het gevoel dat ze alleen maar bezig zijn geld te verdienen (dat gevoel krijg ik meestal als ik in de buurt kom van andere garage's. Goed werk Paul en Remco! Thnx voor jullie service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede en betrouwbare garage met enorm veel kennis over de door hen verkochte AUDI's.

Ik heb bij bovengenoemde garage een audi TT roadster gekocht en wat mij meteen bij deze garage opviel was dat het allemaal zeer vriendelijk en gemoedelijk ging. Men gaf daar goede tekst en uitleg en was ook zeer deskundig in het door hen verkochte auto park. Men was ook zeer geduldig in deze coronatijd met financieringen. Kortom, een zeer goede en betrouwbare garage waar de prijs / kwaliteitverhouding enorm goed is.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij Remco Nieuwenhuis geweest om onze TT mk1 in te ruilen op een nieuwer type. Erg goed geholpen en zeer tevreden over de nieuwe auto. Is keurig volgens afspraak afgeleverd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd vriendelijke behandeling, uitstekende service!

Zeer tevreden over de professionele en vriendelijke service. Alle medewerkers zijn zee bereidwillig en geven zeer adequate adviezen. In 1 woord: prima!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Proffessioneel, persoonlijk en vriendelijk: gewoon top dus

Ik was op zoek naar een mooie auto en deze heb ik gevonden bij Remco. Ik mocht er in proefrijden en ook een externe aankoopkeuring op locatie was geen probleem. Aflevering van de auto ging prima en volgens afspraak. Kers op de taart waren extra werkzaamheden die Remco voor zijn rekening had uitgevoerd.

Beter kan niet....

What shall I say ??? Besser : was soll ich sagen? The most reliable TT trader in The Netherlands.... Meist zuverlässigen Händler in der EU für TT's.....

Fijne en betrouwbaar garagebedrijf

We hebben onze Audi TT met plezier gekocht.. bij Remco. We zijn goed geholpen met het maken van keuzes en kregen een goede inruilprijs voor onze in te ruilen TT.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wij zijn bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, hebben goede uitleg en een deskundig advies gekregen van Paul en hebben aan de hand daarvan onze keuze kunnen maken. Wij hebben ons bezoek bij Remco Nieuwenhuis als zeer prettig ervaren. Gastvrij, lekker bakkie koffie, ongedwongen sfeer, op elke vraag een kundig antwoord en niets is te veel gevraagd. Bij de aflevering was alles perfect verzorgd en hebben wij een goede uitleg gehad over onze Audi TT Roadster. Paul, Remco en de rest van het TTeam ...... BEDANKT en graag tot ziens.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed advies, prettige ervaring bij aankopen. Er wordt goed de tijd voor genomen. Eerlijk en kundig

Goed advies. Prettige ervaring. Eerlijk en kundig bedrijf.

Zoals altijd perfecte service

Tijdje geleden mijn Audi TT Coupe ingeruild voor een Audi TT Quattro Cabrio. Eerste TT ongeveer 12 jaar geleden bij remco gekocht en hoop dat deze net zoals de oude TT mij net zoveel plezier zal geven. Met de nieuwe TT langs geweest voor inspectie.

Audi liefde roest niet!

Wat ontzettend leuk om weer terug te zijn! 10 jaar geleden kochten we ook een Audi TT bij Remco Nieuwenhuis. Nog steeds dezelfde vakkundigheid en fijne service als 10 jaar geleden! Ga zo door Remco en medewerkers!

Rij er graag voor om

Al jaren heb ik mijn TT’s in onderhoud en dat bevalt goed, vakkundig en altijd volgens afspraak. Ook twee keer TT Roadster gekocht en beide keren goede auto’s. Punten die niet klopten direct en zonder discussie opgelost. Kortom, rij je graag TT, rij gerust om voor dit prima autobedrijf.

vriendelijk en behulpzaam.

plezierige mensen, uitmuntend geholpen zeer tevreden over alle afhandelingen,voor iedereen een aanrader.

Geweldige service !

Zeer vriendelijke en vooral eerlijke en behulpzame mensen. Service staat hier echt voorop !

Goede survice

Zeer klantvriendelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig zaken doen, soepele en vriendelijke service.

Ik zocht op internet naar de prijs van een 2e hands TT, en kwam zo bij Remco terecht. Na een uitgebreide proefrit in oktober 2020 mijn TT coupé Mk 2 voor een goede prijs ingeruild voor een A4 Cabrio 3.0 V6. Die moest dan in orde gemaakt worden op de door mij vastgestelde punten, een beurt en een nieuwe APK. Daarop de auto opgehaald. Na enkele weken sloot de afdekklep van het cabriodak niet goed meer en leek de rechter deur af te hangen. Na overleg kon ik de auto laten nakijken. Ik kreeg voor de tussentijd een TT Mk 1 mee, ook leuk die eens te rijden. De vastgestelde gebreken werden redelijk in orde gemaakt. Dit voorjaar zag ik op de site van Remco een 1 jaar oudere A4 Cabrio, met minder km's, parkeersensoren (!), een nog mooier interieur en een 2 Din radio. Na overleg weer een mooie prijs gekregen en ingeruild; mijn mooie Audi wielen en de splinternieuwe Xenon lichtblokken uit de oude werden zonder problemen omgezet, een Audi cruise control werd ingebouwd, alle kritiekpuntjes (ik was nu meer ervaren met het model) werden prima in orde gemaakt, op een scheef hangende handschoenlade na. Omdat ik met de auto op vakantie wilde heb ik daar nog niet over gebeld, maar daar komen we wel uit. Remco is redelijk en ik weet ook dat hij geen wonderen kan doen, maar hij probeert als perfectionist wel alles in orde te krijgen.

Klachten perfect opgelost

In mei een mooieTT gekocht met ideale voorgeschiedenis. Maar na enige tijd toch een probleem geconstateerd. Een aantal keren terug geweest en uiteindelijk perfect opgelost. Had niet gedacht dat dit zou lukken. Maar Remco en zijn team hebben zich 100% ingezet om het probleem te verhelpen.

Zeer tevreden !

Vandaag mijn TT Roadster weer opgehaald. Deze had wat plekjes op beide dorpels. Ik wil de TT in perfecte conditie houden. Remco heeft er twee nieuwe dorpels op gezet en alles weer keurig in de originele kleur gespoten. Én het teller mechanisme is gereviseerd. Deze gaf heel af en toe dingen aan die niet helemaal klopte. Alles weer als nieuw! Heel erg blij mee.

Fantastisch

Vanmiddag onze inmiddels 3e TT bij Remco en Paul gekocht. Eerlijke en faire prijzen. Uit mijn inmiddels opgedane ervaring bij hen weet ik dat ze goede en eerlijke TT's leveren en dat als er zich probleempjes voordoen ze altijd direct en netjes worden opgelost. Sommige merkdealers mogen hier wel een voorbeeld aan nemen. Wij hadden weer het geluk dat we een prachtige MK II kochten van ook een echte liefhebber. Een 14 jarige TT die er bijna nog als nieuw uitziet. In de loop van de volgende week wordt de TT geleverd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne service na aankoop mooie TT

Zoals bekend is de Service altijd prima. Met aandacht voor liefhebbers auto's van een zekere leeftijd is dat nodig en wordt zeer gewaardeerd.

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen met voor ons een nieuwe tt cabrio. We hadden wat puntjes maar die zijn naar onze zin goed opgelost met nog een welkome attentie erbij. Zijn zeer tevreden

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Hoenderweg 15 A