voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Denken goed mee met de belangen van de klant\r\n\r\nBeoordeling op punt \"voorraad\" is niet van toepassing (maar moest toch worden ingevuld)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn mijn Audi tot verkocht daar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zie beneden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Audi TT roadster van 2000 ingeruild voor het nieuwe model van 2007.\r\nGoede deal kunnen sluiten. Erg blij met de nieuwe bolide! Ik kom al jaren bij Paul en Remco voor onderhoud. Zeer goede ervaringen. Betrouwbaar en deskundig bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg blij met de buitengewoon grote kennis die Remco Nieuwenhuis Auto\'s heeft over allerhande zaken die met mijn auto aan de hand waren. Daarbij komt ook nog dat het hele eerlijke jongens zijn die je alle opties voorleggen voor autoproblemen met bijbehorende prijzen, maar aan jou de keuze overlaten. Uitstekend bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote beurt, distributieriem, haldex olie, remvloeistof, APK, draagarm rubbers, stuurkogels, perfect uitgevoerd!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recentelijk mijn Audi TT langs gebracht voor onderhoud+apk.\r\nWas erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden,zeker de 200 km rijden waard.\r\nZe gaan zeer vakkundig en zorgvuldig te werk, goede service,klantgericht en bovenal betrouwbaar.\r\nElke Audi TT liefhebber/bezitter aan te bevelen die hart voor z´n auto heeft. \r\nBij deze specialist is je auto in goede en veilige handen,\r\nzonder enige twijfel het adres waar mijn auto in onderhoud blijft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super kan niks anders zeggen! \r\nWeet echt waar die mee bezig is! \r\n\r\nZou er zeker terug komen voor apk/onderhoud\r\nEn zeker voor een andere gebruikte auto over een tijdje

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service en vriendelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel, vriendelijk en een goede reden om terug te komen als klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Ik kwam voor het omruilen van een radio, dit was snel gebeurt. Toen ik mijn zorg over de staat van de turbo uitte, werd voorgesteld een korte proefrit te maken om naar de motor te luisteren en de prestaties te testen. Goede service en initiatief! Ben tevreden over mijn eigen garage anders zou ik met mijn Audi TT zeker hier naar toe gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb hele goede ervaringen met zowel Remco als Paul ik heb samen met mijn neef Bryan al drie auto gekocht een VW golf GTI en een VW polo en ook een mercedes 320 CLK.elke keer dat wij daar komen worden wij altijd netjes geholpen en ook wordt er veel tijd genomen om advies te geven over de auto die je wilt kopen.\r\nOok als er iets niet goed is wat maar een keer is gebeurd doe Remco en Paul alles om het op te lossen.\r\nWij komen ook wel eens langs om een bakkie te doen en ook dan is er altijd een vriendelijk ontvangst, en wij komen uit amsterdam dus het feit dat we langs gaan voor koffie is tekenend voor het contact dat er is tussen Remco en Paul en ons.\r\nIk kan maar een ding zeggen als ik weer een auto nodig heb kom ik weer langs.\r\nEen bedrijf dat service op hoog niveau heeft.\r\nRemco en Paul groeten Gerrie en Bryan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Remco geeft prima advies over de verschillende TT-modellen en de mogelijkheden. Paul weet ook waar hij mee bezig is en doet er alles om (kleine) ongemakken snel en efficient op te lossen. Prima Service, een aanrader dus!

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo