perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alweer onze tweede TT bij Remco Nieuwenhuis aangeschaft. We hebben onze mk1 coupe V6 ingeruild tegen het nieuw model mk2. We zijn weer super geholpen. Ook hebben we hele mooie 19 inch RS velgen bij Remco aangeschaft ziet er super uit.\r\nRemco en Paul bedankt voor de goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De TT 1.8 quattro niet gekocht bij Remco, maar toch een goede uitleg gekregen en een spontaan advies over allerlei zaken.\r\nVervolgens de TT door Remco laten tunen, fantastisch. Ben er net mee naar Italie heen en weer geweest, hij loopt als ene trein. \r\nGoede uitleg gehad van de jongens, ze hebben er veel verstand van en bieden een goede service!\r\nTop, houden zo!!\r\n\r\nGuus de Froe

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onlangs een 2e hands Audi TT Roadster aangeschaft bij Remo Nieuwenhuis auto\'s. Ik ben erg te spreken over de garage. Door dat zij jaren lange ervaring hebben met de audi TT kunnen zij deze auto\'s zeer goed onderhouden en weten zij precies waar op te letten en igv reparaties snel en vakkundig de oplossing te vinden.\r\nIk ben erg tevreden met de auto die ik heb gekocht en zou dit garage bedrijf van harte aanbevelen.\r\nGroet, tevreden klant uit Amersfoort.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remco Nieuwenhuis Auto\'s heeft uitstekende service en kwaliteit geleverd bij de uitvoering van werkzaamheden aan mijn Audi TT. Hun advies en deskundigheid was erg welkom en ik heb de hele gang van zaken als buitengewoon positief ervaren. Wat mij betreft hebben zij hun goede naam als \"TT Specialist\" meer dan waar gemaakt en ik laat eventueel volgend onderhoud graag weer door ze uitvoeren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, keurig geholpen, veel verstand van zaken, ruim ervaren, echte specialisten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf WAREN ALLE AUTOBEDRIJVEN MAAR ALS REMCO !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, flexibel, servicegericht en goede prijs/prestatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige kerels die je met allerhande problemen kunnen helpen en deze snel en vakkundig en soms op inventieve manier oplossen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb nu mijn tweede auto bij Remco Nieuwenhuis gekocht, al ben ik een Pietje precies, ik durf voor de 100 procent te zeggen dat ik met een fijn gevoel in deze nieuwe auto rijdt. Chapeau voor de kennis en ervaring voor dit bedrijf, en natuurlijk voor het personeel, TOP.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage met vriendelijk behulpzaam personeel,een reden om nog eens terug te gaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij is dit het perfecte adres om een TT te laten repareren om :3 redenen : de prijs, de vakkundigheid en het feit niet eerst langs 3 balies te moeten met je probleem .

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo