goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige en enthousiaste benadering, zeer service bereid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg professionele garage met een zeer ruim aanbod. Onze auto werd keurig afgeleverd. Een aanrader.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn Audi TT Roadster inmiddels 2 maanden. Zeer klantvriendelijk. Bij aflevering zijn een aantal zaken vernieuwd (achterbanden en remmen rondom). Na twee weken lichte trilling in stuur. Ook voorzijde nieuwe banden geplaatst en deze kosten gedeeld. Prima deal en goede, snelle service. Onderhoudsbeurten laat ik hier met goed gevoel uitvoeren. Dank en groeten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke en vakbekwame specialist. Bij een probleem wat meerdere oorzaken kan hebben worden onderdelen die de oorzaak kunnen hebben gewisseld en bij het niet de oorzaak zijn van worden de oude onderdelen weer teruggezet. Betekend dus voor de klant dat hij alleen het onderdeel wat wel vervangen moet worden dus betaald.\r\nHoe anders is dit bij een dealer, daar betaal je ALLE onderdelen. Dan noem ik service en meedenken met de portemonnee van de klant.\r\nLeuk dat dit soort garages nog bestaan. Ga zo door!\r\nM. Smulders\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na eerst via e-mail overleg over een reparatie te hebben gevoerd ( distributieketting vervangen en draagarmrubbers controleren) e.e.a. nogmaals telefonisch besproken. Kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf zich zeer professioneel en klantvriendelijk opstelt. Gemaakte afspraken worden nagekomen en reparaties vakkundig en zeer scherp aan de prijs uitgevoerd. Een aanrader dus. Ik blijf hier terugkomen en heb er graag een uurtje rijden voor over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima...een professioneel bedrijf met veel enthousiasme over z\'n auto s !\r\nGoede service, en een goed gevoel bij dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Remco en Paul geweest voor een aankoopcheck. Alles werd stap voor stap super netjes en eerlijk door genomen. Bij mijn TT (die ik ergens anders heb gekocht) aardig wat punten gevonden dus ik zou iedereen aanraden zijn TT gewoon bij Remco Nieuwenhuis te kopen: weet je zeker dat het goed zit! Maar ze hebben alles perfect opgelost en hielden mij van alles telefonisch op de hoogte. Nette communicatie dus en alle afspraken zijn tot in de puntjes nagekomen voor een zeer nette prijs. Mijn TT is weer helemaal in perfecte staat en ik kom zeker terug voor het onderhoud! Leuk om te zien met hoeveel passie en kennis ze aan de auto\'s werken. Echt een aanrader!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring met Remco Nieuwenhuis Autos\'s! Na aankoop van een TTR in mei had ik een probleem met de krukas positie sensor. Paul en Remco hebben dat snel, vakkundig en kosteloos verholpen.\r\nGoede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf aardige gasten en goede service! enige nadeel is dat ze in ermelo zitten ;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remco en Paul, gewoon top! Ben dan ook zeer tevreden met het onderhoud wat zij gedaan hebben aan mijn TT. Alles open en eerlijk zoals het moet zijn, maar je helaas niet elke dag tegen komt. Nogmaals bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na wat rondgekeken te hebben op internet voor een Audi TT en nadat we alle reacties gelezen hadden gingen we een kijkje nemen bij Remco Nieuwenhuis. We werden netjes te woord gestaan door Remco en Paul. Duidelijke uitleg en advies, geheel vrijblijvend. Het gaf ons een goed gevoel. We kochten een Audi TT die net binnen was. Remco heeft ons laten zien en verteld wat er allemaal aan gedaan zou worden. Bij aflevering waren alle afspraken die we samen op papier op papier hadden gezet keurig netjes nagekomen. We zijn zeer te spreken over het kopen van een auto bij Remco Nieuwenhuis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang uitstellen besloten om een Audi TT te kopen. Eerst rondgezocht op internet naar TT-garages en hen aanbad. Na veel positieve verhalen over Remco Nieuwenhuis besloten daar te gaan kijken. Deze keus werd nog een bevestigd door een buurtgenoot die ook een TT heeft. Ruime keus aan TT\'s en bovendien had hij een uitvoering die precies voldeed aan mijn wensen. Na een hele vriendelijke no-nonsens ontvangst zonder enig probleem een proefrit gemaakt. Direct besloten om de auto te kopen omdat er meer gegadigden voor rondliepen. De hele afhandeling en (bijna nog belangrijker) de nazorg op een paar kleine defectjes die naar boven kwamen was super. Ik kan dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen en zal dat ook zeker doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede knowhow en service, betrouwbaar en klantvriendelijk. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring open voor gesprek klant heldere prijs afspraken,wbt audi tt liefhebbers deskundigheid aanwezig

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo