goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top geregeld goede service en nette prijs en alles netjes overlegd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remco Nieuwenhuis Auto\'s is een zeer professionele organisatie met oog voor de klant. Ik kwam met mijn recent aangeschafte Audi TT bij Remco Nieuwenhuis en er bleek met deze auto gigantisch veel mis te zijn. Deze TT heb ik teruggebracht naar de vorige eigenaar en heb bij Remco een zeer goed onderhouden en mooi uitziende cabrio aangeschaft. Remco heeft mij bij dit alles uitstekend geholpen met zijn deskundigheid en vakkennis op dit gebied. Daarnaast vond ik het ontzettend fijn om de persoonlijke betrokkenheid te mogen ervaren van Remco zelf en zijn medewerkers. Het draait bij dit bedrijf niet alleen om de verkoop, maar ook om de zorg en nazorg. De service naar de klant toe staat voorop! Een eerlijk en serieus bedrijf waar ik zeker mijn Audi TT aan toevertrouw!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service. Verhielp een klein startup probleempje binnen no-time! No nonsense en lekker snel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remco, is een man met passie voor auto\'s en met name de Audi TT, wij hebben onze TT hier met veel plezier in ontvangst mogen nemen. Remco is een heel druk persoon, en dat merk je heel goed. We hebben Remco als een prettig persoon ervaren en komen hier nu terug voor onderhoud aan onze TT

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige mensen die goed met de klant meedenken. Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk, fijn geholpen. Veel kennis Audi TT.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na eerste bezoek de voorraad bekeken en daarna onze wensen kenbaar gemaakt aan Remco en Paul. Binnen 14 dagen stond onze droomauto ( Audi TT roadster S-line in mooi zwart ) klaar om bekeken te worden en gingen wij direct over tot aankoop. Wij bevelen Remco Nieuwenhuis Audi specialist in Ermelo van harte aan. Het is echt een toppertje. Ton en Margo Stoppelenburg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen jaar bij remco en Paul een tt cabrio quatro gekocht en dat is zeer goed bevallen. Aanschaf en aflevering voldeed volledig aan de verwachtingen die je van een tt specialist mag verwachten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 8 mei j.l. door Remco en Paul een Long Life Service uitgevoerd aan mijn Audi TT (2000) incl. het vervangen van de oliezeef in het carter. Tevens door Paul het probleem met de temperatuurmeter opgelost, mijn toenmalige Audi dealer kon dit probleem niet oplossen. Remco & Paul zijn niet alleen vakmensen maar ook bereid de uitgevoerde werkzaamheden mondeling toe te lichten, hier kom ik zeker weer terug.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dringen je geen auto op. Willen je alleen een auto waar ze zelf achter staan. Twee weken geleden een audi tt van 2003 bij ze gekocht geen zwetsverhalen een hele fijne auto. Prima geregeld.\r\nService kan ik nog geen mening over geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne garage met echt kennis van zaken. Hebben voor mij gezocht naar mijn ideale TT roadster. Deze heb ik voor een nette prijs kunnen kopen. Een storing aan de remmen, die later optrad, hebben ze perfect, en kosteloos binnen de garantie gemaakt. Ik ben niet snel enthousiast, maar dit benadert perfectie.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service bij reparatie tijdens garantie. Probleem was in een kwartier opgelost. Vakman!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een service!!!!\r\nNa 4 jaar met een in 2010 door Remco Nieuwenhuis geïmporteerde Audi TT Roadster uit 2002 te hebben gereden, hebben wij juli 2014 deze Audi TT ingeruild bij Remco Nieuwenhuis. Bij Remco en Paul hebben wij toen onze tweede Audi TT Roadster uit 2007 gekocht. \r\nNadat gisteren op zaterdagmiddag het linker deur raam niet meer dicht wilde, zonder afspraak naar Remco en Paul gereden. Aldaar aangekomen wordt er meteen aktie ondernomen. Het onderdeel was op voorraad en het raam mechanisme wordt zonder afspraak meteen vervangen. Wat een service!!!!\r\nHarm uit Harderwijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk.\r\nJe krijgt een goede uileg van de auto.\r\nAuto word heel netjes afgeleverd.\r\nDe koffie staat klaat.

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je een Audi TT wilt kopen, Remco is de allerbeste garage in Nederland. Ook voor de service!

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo