perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit zijn mannen met passie voor de Audi TT én voor hun klanten. Ik kwam voor het vervangen van de distributieriem maar kampte daags voor het bezoek met een raam dat niet meer dicht wilde. Dit werd direct en kosteloos hersteld. De vervangen onderdelen van de distributieriem werden bewaard en aan mij getoond, met uitleg. Als leuke extra een set schitterende TT RS velgen met nieuwe banden voor en puike prijs gekregen. Ermelo is vanuit mijn woonplaats Oosterhout een dik uur rijden maar ik had en heb dat er graag voor over.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remco Nieuwenhuis Cars is honest, reliable, and reasonably priced. I have had both maintenance and upgrades to my Audi TT completed here... Both times they went above and beyond my expectations in providing me the services I requested. I live in Amsterdam, so it isn\'t the closest repair option, but I\'ll be back because I trust in their professionalism.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben een uiterst tevreden klant!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima !!!!!!!! Ben vandaag in Ermelo geweest voor een\r\npaar slordigheden aan mijn gekochte audi TT bij Remco\r\nNieuwenhuis. Alle punten perfect opgelost !!! Ben een zeer tevreden klant uit Groningen.Ik raad dit no nonsens\r\nbedrijf bij iedereen aan,geen gezeur alles vakkundig opgelost.\r\nEen tevreden klant uit groningen rijdt weer met plezier in zn audi tt coupe .
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een schitterende reistassenset bij Remco gekocht. Eigenlijk voor een weggeef prijs. Een ingekochte TT werd zojuist van de truck gereden. De kofferbak ging open en een speciaal voor de TT gemaakte 3 delig hagelnieuwe reistassenset zat er in. Ik kwam eigenlijk voor een armsteun en ging met dit mooie setje van reistassen naar huis. Was al een tijdje op zoek naar zo\'n set voor een redelijke prijs. Klasse aktie van Remco. Tot april en dan naar huis met een TT armsteun.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ingaande het nieuwe jaar (2017) onze Adi TT door Remco en Paul geleverd gekregen. Voor de (oude) ingeruilde auto een goede prijs ontvangen zonder enig gezeur en/of eindeloos afdingen enz. \r\nVanaf het moment van aankoop prima begeleid en vragen werden snel en adequaat beantwoord. Na een week even terug voor het bevestigen van een extra optie die ook volgens afspraak keurig is gemonteerd. De niet werkende verwarmde stoel gelijk gerepareerd en nog wat tips en adviezen meegekregen. \r\nOnze 1e indruk is dat je met deze ambitieuze en gedreven ondernemers heel goed tot zaken kunt komen. \r\nDaarbij is de auto netjes afgeleverd, waar we overigens wel extra voor betaald hebben als zijnde kosten voor aflevering en garantie, dus met APK en nieuwe banden en keurig gepoetst voor ons klaargezet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en prima geholpen. Groot min punt is het roken van de medewerkers alles inclusief je wagen stinkt naar asbak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies , goede service vriendelijk personeel nemen de tijd voor je.\r\nRuime keuze uit auto\'s

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service, goed advies, eerlijk en aardig. En een top auto afgeleverd!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en persoonlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gespecialiseerd in Audi TT. Zowel Remco als Paul hebben verstand van zaken, nemen alle tijd en zijn behulpzaam.\r\nWel je eigen verwachtingen managen; een auto van 16 jaar oud is nu eenmaal niet nieuw.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De heren hebben een geweldige collectie Audi TT\'s. Werken met passie en deskundigheid. Het was een prettige ervaring om daar een prachtige TT te kopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.\r\ndenken met je mee, kortom ik ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring bij de aankoop van de auto. Goede communicatie en komt betrouwbaar en deskundig over.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen met veel ervaring gericht op de mooiste auto die Audi heeft ontworpen.\r\nBen blij dat ik hier als klant mag aanschuiven.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met remco nieuwenhuis is zeer goed.\r\nIk ben altijd snel en correct geholpen en dat geeft mij een vertrouwt gevoel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via een advertentie op Marktplaats kwam ik op de site van Remco Nieuwenhuis uit. De Audi TT was altijd al een goed alternatief geweest voor de Porsche Carrera die ik mijzelf zou aanschaffen als ik de staatsloterij zou winnen. Lang verhaal kort; ik won de staatsloterij niet en kwam de Porsche er dus ook niet. Wel deed zich nu de gelegenheid voor mijzelf een Audi TT te verschaffen en dus toog ik naar Ermelo om de voorraad te bekijken. \r\n\r\nNa een hartelijke ontvangst, koffie, benodigde informatie, en een proefrit begonnen de onderhandelingen over een prachtige witte S Line met diverse opties. We kwamen er redelijk snel uit, en op 24 juni was ik eigenaar van een geweldige Audi TT S Line.\r\n\r\nMaar ongeluk achtervolgde mij en amper 8 weken later kwam ik, als laatste voertuig , in een kettingbotsing terecht op de A2. Remco heeft toen geheel belangeloos een rol op zich genomen in de afwikkeling van de schade, die niet had hoeven nemen. Maar hij voelde mijn ellende goed aan, en nam hiervoor toch wat tijd. Helaas, drie weken later kwam het definitieve oordeel … totall loss. \r\n\r\nGelukkig was ik goed verzekerd, en reisde ik opnieuw af naar Ermelo. Remco had nog een witte staan en ik wilde perse mijn ‘’witte S Line’’ terug. In eerste instantie raadde Remco mij de auto af. In alle eerlijkheid, deze had wat minder opties, ik vond de velgen niks, en was deze dus ook niet mijn eerste keus geweest. Het gevoel moet ook goed zijn. Remco ging op zoek, maar al redelijk snel bleek dat het nog wel eens een langdurige kwestie kon worden, tot hij me appte. \r\n\r\nIk heb een verassing voor je; stuurde foto’s en daar was die toch…. De witte S Line die hij had staan, maar nu toch anders, met gloednieuwe prachtige velgen en banden er onder. Meteen kijken en proefrijden. De wat mindere opties werden vergoed door Remco, door er een super mooi navigatie systeem in te bouwen, en zo was de koop ook nu weer snel beklonken. \r\n\r\nIn de eerste weken kwamen wat kleine ongemakken naar boven, en even zo makkelijk, met de meeste vriendelijkheid, begrip en hartelijkheid werden ze opgelost door Paul die een belangrijke schakel binnen het bedrijf is (ook dat mag gezegd worden). Ik heb wederom een prachtige witte S Line verkregen bij Remco Nieuwenhuis, en als je op zoek bent naar een Audi TT, welk type dan ook, neem de moeite om naar Ermelo te gaan. Er staat een ruime keuze op je te wachten, je wordt top behandeld, de kennis en expertise is in hoge mate aanwezig en er wordt eerlijk gehandeld. \r\n\r\nWil je een TT? Remco Nieuwenhuis is een must.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen. Altijd plezierige ontvangst en lezierig zakendoen.

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo