goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een tweedehands TT uit 2000 gekocht. De eigenaar en medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. ook de service is top. had na een paar dagen een kapotte thermostaat, en kon de volgende dag al vervangen worden, Top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel blij met Remco Nieuwenhuis Auto,s ben diverse malen super geholpen, dit bedrijf is echt een specialist op audi TT gebied, echt uniek in Nederland. Ik beveel een ieder die in bezit is van een Audi TT nieuw of oud dit bedrijf aan. Prijs / kwaliteit is echt uniek vanwege lage overhead kosten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Die zijn gewoon goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden met Remco van Nieuwenhuis, want ik heb zelf een Audi TT die ik kocht in 2016 met aardig wat problemen.\r\nIk heb mijn auto zelf opgebouwd en wou hem op vrijdag 17-11-2017 afmaken.\r\nIk kwam met het probleem dat mn abs pomp alweer stuk was.\r\nRemco gaf aan dat hij de laatste pomp die hij tot nu toe voor mij apart kon zetten.\r\nZo gezegd zo gedaan.\r\nOp Vrijdag 17-11-2017 heb ik en 1 van de eigenaren de pomp er samen ingezet met goede resultaten, verder heb ik ook nog de mogelijkheid gekregen om zelf te kunnen sleutelen aan mijn auto om alle desbetreffende problemen en storingen te kunnen verhelpen.\r\nAls ik vragen had kon ik ook gewoon rustig vragen hoe het moest en ik kreeg veel steun bij dingen die ik zelf nog nooit heb gedaan voor het behoud van mijn auto.\r\nIk vondt dit een heel erg fijne ervaring en ik heb daarom ook besloten dat mijn auto daar in vervolg heen gaat voor onderhoud etc.\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Remco Nieuwenhuis een aantal onderdelen besteld voor een 3.2V6, correct contact, eerst telefoon daarna WhatsApp, onderdelen werden beschreven als top staat, en dit bleek ook zo te zijn! Snel geleverd precies zoals afgesproken..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze week met onze pas ingevoerde TT na eerder gemaakte afspraak voor een kleine beurt (olie/filters en alg.check) naar Remco en Paul in Ermelo. Ontvangst met koffie en vervolgens een kijkje onder de Quattro terwijl deze op de brug stond. Een extra puntje over de benzinemeter die niet helemaal max aangeeft en een krakende veerschotel/schroefveer kreeg bijzondere aandacht. Eerst uitleg over de wijze van tanken vanwege de gescheiden benzine tanks en vervolgens een beetje vet op de veerschotel deed dat het kraken verdwijnen. Hier wordt met liefde en aandacht over onze \'heilige koe\' gedacht. De expertise is direct duidelijk en met vertrouwen laten wij de TT achter. Met de gratis leenauto naar de markt in Ermelo en na twee uurtjes stond onze TT weer klaar om te worden afgehaald. De nota werd opgemaakt. Geen onnodige zaken uitgevoerd, zoals het wisselen van een interieurfilter omdat deze sinds de laatste beurt slechts 4k km \'arbeid\' heeft verricht. Kortom de nota viel alles mee en met een vertrouwd gevoel verlieten wij Ermelo. Tot ziens Paul en Remco.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren op de demodag van de tt pickup, en natuurlijk stonden alle tt\'s keurig gepoetst op een rij. 1 daarvan een 3.2 quattro uit 2007 had mijn aandacht....ik had met Paul geregeld een proefrit te maken met deze auto aangezien ik er een paar dagen later toch moest zijn voor onze tt uit 2003\r\nZo gezegd , zo gedaan auto gebracht voor onderhoud en apk waar ik gewoon op kon wachten! Ondertussen een proefrit gemaakt met de 3.2. Remco had een mooie route uitgelegd zodat ik m is lekker kon uitproberen. De tt reed geweldig en ik was helemaal verkocht....terug komend op de zaak bij Remco was ondertussen mijn huidige auto al getaxeerd. Ik kreeg een hele mooie prijs voor onze huidige auto terug, dus we waren er snel uit. Een week later kon ik de 3.2 ophalen. De auto stond keurig gepoetst op ons te wachten. Ook alle andere zaken die we hadden afgesproken waren allemaal in orde gemaakt. Er was alleen iets met het alarm, waar we pas achter kwamen bij het ophalen (remco zag dit zelf) direct werd de auto aangesloten op de laptop en uitgelezen.....maar helaas , er was geen foutmelding dus zoeken wat het dan kon zijn.\r\nPaul erbij gehaald maar die kwam er zo ook niet 1 , 2, 3 uit.\r\nAfgesproken dat ik later terug zou komen omdat ik zelf ook in tijdnood kwam.\r\nVrijdag de 13e dus terug gegaan. Paul is niet iemand die snel opgeeft, dat bleek nu maar weer eens....wederom gaf de auto geen foutmelding aan. Uitdaging dus!! Paul is 2 uur lang non stop aan het zoeken geweest, maar hij kwam eruit.....wauw, wat een vakman is dit. Deze vent weet echt alles van de audi TT ! Of het nu het oude type of het nieuwe type is.....echt geweldig!\r\nWe rijden nu met heeeel veeeel plezier in onze nieuwe TT\r\n\r\nHet bedrijf;\r\nGemoedelijke sfeer, en alle afspraken worden nagekomen.\r\nOnze nieuwe TT gaat net als onze ingeruilde TT hier weer in onderhoud.\r\nHet voelt vertrouwd, de prijs is goed en je krijgt een eerlijk advies.\r\n\r\nRemco en Paul, bedankt weer en graag tot een volgende keer
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom weer uitstekend advies en oplossing voor mijn xenon licht probleem. NB: 1 maand geleden had ik een defecte ventilator, temperatuursensor en een gescheurde carterontluchting slang, dit alles opgelost tegen een ongelovig laag werkplaats/ onderdelen tarief. Tot op heden helemaal top!!. Ik kan deze echte Audi TT specialist aan elke TT bezitter absoluut aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben de auto nu een jaar. De aflevering en nazorg bij aankoop waren top. Er waren zoals bij elke tweedehands auto een wat kleine dingen maar die werden supergoed afgehandeld.\r\n\r\nNu na een jaar de APK, een beurt en zoals bij aankoop afgesproken een paar plekjes voor een meer dan schappelijk bedrag laten spuiten. Een jaar oude prijsafspraken werden zonder meer nagekomen.\r\n\r\nHet is hier niet alleen auto\'s verkopen en garantie tot over de brug. Je voelt je hier meer dan een gewaardeerde klant. Mooi bedrijf, supergoeie afhandeling in een heel ontspannen sfeer.\r\n\r\nAanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel veel enthousiasme en vertrouwen in het model TT van Audi wat overslaat op de klant. Hier wordt iedereen ongeacht zijn budget hetzelfde behandeld, dit is weleens anders bij de meeste andere autobedrijven.\r\nNet klant geworden \r\nTot op heden, dik tevreden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en snelle service vlgs afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm goed! Ook de garantie is super. Werd direct opgelost. Top service!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot zo ver goed maar we hebben hem past dus we zullen nog meer ervaring op doen. \r\nDe auto rijdt gied tot nu toe.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was er de eerste en beslist nidt de laatste keer!\r\nAlles prima volgens afspraak en een goede vriendelijke service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot, vriendelijk en deskundig

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige en prettige mensen om mee om te gaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen door Remco aan onze 1e TT. Goede service en informatie. Open en eerlijk gesprek gehad en vertrouwen is daardoor maximaal. Inmiddels enorm genoten van diverse ride-outs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 1 maand een TT bij Remco gekocht, ik ben top geholpen en auto rijdt fantastisch. Hij heeft er weer een heel tevreden klant erbij!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas 8 jaar lang niet van mijn TT cabrio kunnen genieten en langdurig moeten stallen (kon er geen afscheid van nemen).\r\n\r\nOmdat ik er nog heel lang plezier van wil hebben en inmiddels weet dat er wel wat \'bijzonderheden\' in dit model zitten wilde ik hem enkel naar een echte specialist brengen.\r\n\r\nVandaar dat ik hier terecht gekomen ben. Perfect geholpen, je kan direct merken dat iedereen er een TT liefhebber is. Ze kennen de auto van binnen en buiten en hadden zelfs compleet gerestaureerde originele velgen op voorraad!\r\n\r\nDe auto is van top top teen geinspecteerd, waar nodig aangepakt en zelfs netjes schoongemaakt thuis afgeleverd voor een heel schappelijke prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over 3 jaar ruil ik mijn auto bij remco in en zoek ik bij hem mijn nieuwe auto uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen. Vriendelijk, kennis van zaken, prettige manier van zaken doen.

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo