Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Wij waren op de demodag van de tt pickup, en natuurlijk stonden alle tt\'s keurig gepoetst op een rij. 1 daarvan een 3.2 quattro uit 2007 had mijn aandacht....ik had met Paul geregeld een proefrit te maken met deze auto aangezien ik er een paar dagen later toch moest zijn voor onze tt uit 2003\r\nZo gezegd , zo gedaan auto gebracht voor onderhoud en apk waar ik gewoon op kon wachten! Ondertussen een proefrit gemaakt met de 3.2. Remco had een mooie route uitgelegd zodat ik m is lekker kon uitproberen. De tt reed geweldig en ik was helemaal verkocht....terug komend op de zaak bij Remco was ondertussen mijn huidige auto al getaxeerd. Ik kreeg een hele mooie prijs voor onze huidige auto terug, dus we waren er snel uit. Een week later kon ik de 3.2 ophalen. De auto stond keurig gepoetst op ons te wachten. Ook alle andere zaken die we hadden afgesproken waren allemaal in orde gemaakt. Er was alleen iets met het alarm, waar we pas achter kwamen bij het ophalen (remco zag dit zelf) direct werd de auto aangesloten op de laptop en uitgelezen.....maar helaas , er was geen foutmelding dus zoeken wat het dan kon zijn.\r\nPaul erbij gehaald maar die kwam er zo ook niet 1 , 2, 3 uit.\r\nAfgesproken dat ik later terug zou komen omdat ik zelf ook in tijdnood kwam.\r\nVrijdag de 13e dus terug gegaan. Paul is niet iemand die snel opgeeft, dat bleek nu maar weer eens....wederom gaf de auto geen foutmelding aan. Uitdaging dus!! Paul is 2 uur lang non stop aan het zoeken geweest, maar hij kwam eruit.....wauw, wat een vakman is dit. Deze vent weet echt alles van de audi TT ! Of het nu het oude type of het nieuwe type is.....echt geweldig!\r\nWe rijden nu met heeeel veeeel plezier in onze nieuwe TT\r\n\r\nHet bedrijf;\r\nGemoedelijke sfeer, en alle afspraken worden nagekomen.\r\nOnze nieuwe TT gaat net als onze ingeruilde TT hier weer in onderhoud.\r\nHet voelt vertrouwd, de prijs is goed en je krijgt een eerlijk advies.\r\n\r\nRemco en Paul, bedankt weer en graag tot een volgende keer