perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 3 jaar geleden bij Remco en Paul een tt gekocht. Op basis van goede afhandeling van de aankoop incl. aflevering ervoor gekozen om het onderhoud/APK hier uit te laten voeren. (ondanks 1 uur heen- / terugreis) Ook hier niet teleurgesteld. Monteurs kennen alle in- / outs van de tt en eventuele mankementen worden derhalve op effectieve wijze opgelost. Dit alles tegen een fair tarief. Kortom aanrader voor de TT-rijder.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder klantvriendelijke behandeling en een grote mate van deskundigheid. Remco & Paul nemen ook de tijd voor een persoonlijk algemeen gesprek met de klant. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, overtuigend over kennis en kunde in specialisme van Audi TT.\r\nNormale benadering en open en eerlijk.\r\nIk rij sinds kort Audi TT, ervaringen zijn tot nu toe goed, ga ervan uit dat dit zo blijft ook de goede service en klantvriendelijkheid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen vr. 20 april bij Remco Nieuwenhuis Auto\'s langsgeweest met onze Audi TT, ivm een tikkende motor / koelprobleem. Na enige uren was de storing prima opgelost tegen een mooi werkplaats tarief. Ik ben echt blij met de getoonde vakkundigheid van deze garage!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, betrokken, enthousiaste en service gerichte mensen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en deskundig en je wordt vrij snel geholpen als je een probleem hebt , zal zeker\r\n het bedrijf andere aan bevelen top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels mn 3e (steeds mooiere) TT hier vandaan! Zeer tevreden, deskundig advies en betaalbaar onderhoud door team Remco Nieuwenhuis👍🏻
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, proefrijden was geen probleem en na de koop is de auto perfect afgeleverd. Remco is best wel prijzig met zijn auto\'s maar die zijn dan ook van zeer goede kwalitatief. Liever wat meer betalen dan andermans ellende kopen bij een andere garage, waar ik helaas ook wel ervaring mee heb gehad in het verleden. Dus tot nu toe zeer goede ervaringen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel betrokken en eerlijk kwaliteitsbedrijf met een naam in de \'Audi TT-wereld), die zij wederom waar hebben gemaakt.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Remco en zijn mannen. Na leuk contact over en weer heeft Remco een auto gevonden die ik zocht en netjes afgeleverd. Ook de service bij wat kleine puntjes was super. Zeer aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed komen alle afspraken na. Weten wat service is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop van een TT MK2 coupe. Geweldige service, vriendelijke mensen, en niet bescheiden als het om tijd besteden gaat aan een geïnteresseerde.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond hier mijn TT waar ik naar op zoek was. Genoeg keuze en informatieve, vriendelijke en klantgericht geholpen. We waren het snel eens over de inruil en levering van de auto.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf reguleert zijn eigen reviews op het net...\r\nDe prijzen van TT\'s zijn 30 procent hoger dan de handelswaarde en daarvoor denkt de klant dan ook een kwalitatief betere Audi TT te kopen bij Remco Nieuwenhuis.\r\nNiets is minder waar!\r\nDe Audi TT worden gewoon net als bij ieder ander autobedrijf ingekocht dan wel ingeruild en direct op de foto gezet waarna ze te koop worden aangeboden.\r\nVervolgens hoopt dit bedrijf dat alles goed blijft gaan de eerste km\'s en wordt er zogenaamd begripvol hersteld of vervangen tegen een \'matsprijs\' ...\r\nFeit is dat men hier dus een gok neemt een TT te kopen die niemand koopt hier met de bovag garantie aangezien daar een monsterbedrag voor wordt gerekend bovenop het aankoopbedrag.\r\nWanneer er dan 4 keer in de 6 mnd na aankoop, in mijn geval, teruggekomen moet worden met de TT voor belachelijke mankementen wordt er gezegd door de heer Nieuwenhuis:\"het is ook geen nieuwe auto hé\" [!]\r\nMaar wél de hoofdprijs vragen voor 15 jaar oude Audi TT\'s...\r\nHet is allemaal een grote Act daar door overal voor weinig TT\'s op te snorren en deze voor dik geld als zijnde een specialist neer te zetten.\r\nZoek je een goede Audi TT?\r\nZoek een liefhebber die hem met liefde heeft verzorgd en koop hem daar van dat scheelt een hoop teleurstelling weet ik uit eigen ervaring!\r\nOja, DIT is nu eens een ECHTE review.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een jaar klant en eigenaar van TT wil ik mijn ervaring delen. Een paar maanden na aflevering zijn enkele kleine zaken kosteloos vervangen / gerepareerd. De TT is één keer stil blijven staan, Remco heeft kosteloos bij mijn thuis voor tijdelijke oplossing gezorgd. Bij de beurt / APK is de oorzaak gevonden. In eerste instantie leek het om een wat duurdere reparatie te gaan, maar bleek slecht een kapotte zekering. Mijn ervaring is dat Remco Nieuwenhuis een deskundig, enthousiast maar zeker ook een eerlijk autobedrijf is. Voor liefhebbers van een Audi TT kan ik Remco en medewerkers zeker aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en eerlijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het onderhoud van onze auto gebeurd altijd erg deskundig en ze bewaken het budget ook goed en proberen de kosten altijd laag te houden. Ze hebben een goede deskundigheid van de Audi.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage met specialistische kennis. Niet goedkoop maar wel goed! Ook niet bepaald in de buurt maar vanwege de kennis liever een stukje rijden en weten waarvoor je het doet.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs bezocht (eerste keer), ervaring prima
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ken dit bedrijf al 10 jaar. En heb diverse auto\'s bij hen gekocht. Bijzonder betrouwbaar adres met goede service en veel creativiteit bij het oplossen van mankementen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service door specialisatie in een auto waar menig autobedrijf geen volledige kennis van heeft!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, mijn TT voor het eerst gebracht voor een beurt en hebben gelijk alle kleine dingetjes meegenomen die een ander niet doet.daaruit bleek wel dat ze behoorlijk verstand hebben van de Audi TT

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo