Geachte lezer, klant, Wij streven naar 100% klanTT TTevredenheid, echter in de praktijk is dit helaas onmogelijk. Wel zijn wij blij met ruim 1600 TTevreden klanTTen en ca 600 GOEDE beoordelingen. Ik vind het jammer dat ik negatieve energie hierin moet steken, maar bij deze ons verhaal. Reeds een week lang met "klant "mail contact gehad, op voorhand al chassisnummer gemaild, zodat klant historie al kon nakijken bij een willekeurige Audi dealer. Dit hadden wij reeds gedaan en de historie klopt ook uiteraard. Op zaterdag een afspraak gemaakt, en klant opgehaald van station en weer teruggebracht. Na een proefrit van bijna 2 uur de klant een voorstel gemaakt. Auto zal afgeleverd worden met een grote beurt, nieuwe Apk, nieuwe remmen rondom ( km stand auto 112000 km ), inclusief 6 maanden Bovag garantie, en na de garantie nog 3 maanden coulance garantie, ook nog eens €1000 korting gegeven om dat de klant de auto nog wel duur vond. De TT was inderdaad na 6 maanden als demo auto vanuit Duitsland naar Belgie geimporteerd, dit gebeurd wel vaker bij jonge auto's tussen dealers onderling, zelfs de importeur Pon doet dit.Wij hebben inderdaad de auto weer uit Belgie geimporteerd. Ik zie hier dan ook geen probleem in. Ook hebben wij de klant medegedeeld dat de auto was gechip tuned. Ik snap dan ook niet de reden van deze onzinnige beoordeling. Wellicht kan deze klant beter een nieuwe Citroen Ds3 bestellen bij zijn plaatselijke dealer. Ik denk dat het verstandiger is om mijn tijd en energie te steken in ruim 1600 bestaande klanten die wel in ons vertrouwen. Mocht u naar aanleiding van deze review nog vragen hebben, dan licht ik deze uiteraard aan u toe. Met vriendelijke groet. Remco Nieuwenhuis, uw Audi TT Specialist
Hoenderweg 15 A
3851RZ Ermelo