Als oude klant weer terug

Ooit 2 keer een TT gekocht bij Remco en Paul, daarna alleen maar nieuw geredern, andere merken.. Toen zag ik een audi S4 staan, Cabrio, dus proefrit, wat een auto!! Onderhandeld qua inruil en zijn we redelijk uitgekomen. Heb echt alle vetrouwen in deze mensen. Hoop dan ook veel veilige km,s te rijden met deze suto en als er wat mee is, weet ik zeker dat het opgelost wordt.. groet Wim Ausma

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig en gemoedelijk zaken doen, verstand van zaken!

Kennis van zaken en betrouwbaar, geen poespas. We hebben onlangs een 2e Audi TT bij Remco en Paul aangeschaft. Op naar de 3e!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige omgang, mooie collectie en kennis van zaken

Vakkundig, Betrouwbaar en Snel acterend

Diverse malen mijn de TT naar Remco Nieuwenhuis Auto's geweest voor taxatie, koop en regulier onderhoud. Vakman schap!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Reactie vorige review "goed bedrijf"

Ik wil mijn excuus maken voor hetgeen ik in mijn vorige review vermeld heb. In mijn eerdere review had ik als minpunt aangegeven dat Remco van de Nieuwenhuis de afspraak voor het leveren van de reservesleutel niet nagekomen was. Dit is een misverstand van mijn kant, Remco had mij een paar keer een mail verzonden met het verzoek mijn legitimatie en chassisnummer door te sturen omdat hij deze nodig had voor het bestellen van de sleutel. Echter doordat mijn mailbox vol zat is deze mail bij mij niet aangekomen en is dit misverstand ontstaan. Na het lezen van mijn review heeft Remco direct met mij contact opgenomen en heeft de door hem aan mij verzonden mails doorgestuurd. Zodra ik de benodigde gegevens aan hem doorstuur zal de sleutel direct worden besteld. Uit het feit dat Remco direct op de review actie heeft ondernomen blijkt dat bij hem service hoog in het vaandel staat. TOP!

Goed bedrijf,

Heb in juni bij Remco van de Nieuwenhuis een Audi TT MK1 1.8 uit 1999 gekocht, ik heb hier tot op heden probleemloos bijna 7000 km mee gereden. De enige minpunten zijn dat de banden ongelijk versleten waren en ik 4 nieuwe banden heb moeten laten monteren. Op zich heb ik hier wel vrede mee Ik had dit zelf op moeten merken bij de proefrit maar heb ik niet gedaan. Wat ik wel heel jammer vind is dat de auto met 1 sleutel afgeleverd is en er bij aflevering gezegd werd dat deze opgevraagd zou worden bij de vorige eigenaar en als deze hem niet meer had er voor gezorgd zou worden dat er een nieuwe bijgemaakt zou worden. Ben hiervoor een aantal keren langsgegaan maar kreeg na 4 maanden te horen dat ik zelf maar een sleutel moest bestellen. Na nog een keer een telefoontje, werd gezegd dat het alsnog geregeld zou worden, nu inmiddels alweer een paar maanden verder niets meer gehoord. Geeft toch geen goed gevoel, ga nu zelf maar achter de reserve sleutel aan. Heb desondanks omdat ik er vanuit gaat dat normaal gesproken Remco wel zijn afspraken nakomt en zeker kwalitatief goede auto's verkoopt hem bij vrienden aanbevolen en hebben deze inmiddels ook bij hem een TT aangeschaft.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Remco is speciaal in het weekend naar Duitsland gereden om mijn gewenste TTS op te halen. 'Helaas' auto uiteindelijk niet gekocht. Prachtige auto maar mijn oog viel op een in de showroom staande TT RS. Die dus wel gekocht. Er is veel energie ingestoken en alles is probleemloos gegaan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Specialist, weet waar ze het over hebben!

Specialist met passie, nemen goed de tijd bij de verkoop. Uitgebreide uitleg bij aflevering. Ik heb de auto pas 2 weken, 2 weken genoten en ga er van uit dat dat nog lang voortduurt. Met after sales geen ervaring maar m’n gevoel zegt dat dat wel goed zit.

Eerlijk

Netjes geholpen en een goede service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en plezierig contact

Mooie auto geleverd!

Betrouwbaar Kwaliteit

Mijn AUDI TT gebracht voor distributie vervangen,en andere noodzakelijke reparatie s. Houden zich echt aan de afspraken en vragen normale prijzen. Staan je vriendelijk te woord. Ga echt volgende keer weer hier naar toe. En is een aanrader als je Audi tt rijd. Mijn Audi TT rijd weer top. Dank je wel voor jullie service

Snelle en goede service!

Vakmensen die weten wat ze doen en je goed helpen.

ben tevreden.

nog niet voldoende ervaring om een totaal overzicht te maken

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap

Deskundig, te vertrouwen en zeer hulpvaardig

Wij zijn al jaren klant bij Remco. Ze repareren de TT, doen de beurten en zijn altijd vriendelijk! Reparaties en onderhoud voor een billijke prijs. Je kunt met een gerust hart je auto daar laten repareren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik mijn Audi TT mk1 bij Remco in onderhoud. Tot de dag van vandaag heb ik hier nog nooit spijt van gehad.\r\nZe weten zoveel van de Audi TT dat je er bijna niet omheen kan om hier heen te gaan. \r\n\r\nService is perfect en de mensen denken altijd mee in de situatie. \r\n\r\nKan niks anders zeggen dat, als je een Audi TT hebt, moet je bij Remco Nieuwenhuis zijn!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima zaak met enthousiaste medewerkers \r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goeie ervaringen met Remco en Paul zijn vriendelijk en klant gericht.we hebben probleem met spontaan af gaan van het auto alarm maar dit word netjes opgelost.het is niet snel auto verkopen maar er is ook nog tijd om samen wat te drinken wij als klant hebben dat erg gewaardeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige club. Aardige mensen. Niet heel goedkoop maar als de auto het zonder problemen blijft doen, ben ik tevreden. Prachtige auto\'s!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar een TT uit 2015 wezen kijken en gereden , auto was geiimoprteerd uit Belgie . v Nieuwehuis had de TT gecheckt , zij hij .. bij de Audi dealer en er waren geen bijzonderheden te vermelden . Tijdens de rit viel op dat tijdens het remmen er kromme remschijven onder zaten , dit was bekend maar werd pas na de proefrit vermeld , deze zouden worden vervangen . Volgens de verkoper hoorden er ook geen onderhouds- boekjes meer bij . Tijdens het bekijken van de wagen viel mij een kleur verschil op van de achterbumper en de rest van de wagen , men had dit zelf niet gezien , zou wel eventueel worden verholpen. In principe de wagen gekocht met als voorbehoud dat ik zelf nog het chassisnummer bij de dealer zou natrekken , dit gedaan . Daaruit bleek dat de Tt origineel uit Duitsland kwam .... niet gemeld door RN , ook bleek dat er wel OH boekjes zouden moeten bij zitten waren vanaf de fabriek mee geleverd , verder bleek dat de wagen ook te zijn gechipt-tuned waar door eventuele coulance buiten de garantie zou komen te vervallen . Erg vreemd dat RN dit niet heeft gezien bij het natrekken van de TT . Besloten om de TT niet te kopen , geen vertrouwen in Nieuwehuis . Heb het idee dat men TT\'s opkoopt er niets aan doet en hoopt op een koper die niets controleert of na trekt . Kijk dus goed uit als je hier een wagen wil kopen , check hem zelf na of laat hem door een onafhankelijke garage keuren .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net terug ter reparatie van het welbekende cabriodak van de mk2, remco is hierin gespecialiseerd, verdeckgerat en nieuwe software geplaatst, alles weer perfect
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar bedrijf. Komen altijd hun afspraken na. Onder garantie/service minuscuul kleine probleempjes weer feilloos verholpen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Hoenderweg 15 A