Top !

voor mijn dochter een TT cabrio gekocht, thuis afgeleverd met ballonnetjes eraan gebonden. Alles netjes en sneller dan gepland afgehandeld. Eigenlijk zoals het "heurt", maar niet zoals het altijd is. Verrassend enthousiast. Geinteresseerd in een TT, zeker even langs de TT-specialist gaan.

geweldig

Ik heb mijn tt gebracht voor een cabriodak wat niet goed functioneerde. Wat me direct op viel is dat er meteen duidelijkheid was over de prijs. Het bedrag werd genoemd en daar heeft men zich aan gehouden. Sterker nog, het bedrag is gedeeld omdat er niet twee maar 1 dakcilinder vervangen moest worden. Keurig. Als men bij Remco binnenkomt begint het TT gevoel al bij de parkeerplaats. Overal TT's. Ik heb nog nooit zoveel TT's bij elkaar gezien. Dit geeft aan dat deze mensen TT ademen. Ze weten letterlijk elk schroefje van de TT te vinden. Als zij het niet weten dan weet niemand het meer. Ik kreeg een welkom gevoel bij binnenkomst. De afspraken werden nagekomen voor een goede prijs. Kortom, ga zo door en fantastisch jongens. Ik kom hier graag vanuit Duitsland voor naar het mooie Ermelo. (Remco heeft , zonder dat hij het wist, mij er toch nog van kunnen overtuigen mijn TT te houden ipv te verkopen.)

Klasse service

Kon direct tijdens cabrio-ritje terecht bij Remco en Paul voor vervanging van lampjes. Indicator was constant dominant in beeld en dat vond ik irritant. Stadslampjes gratis vervangen en ergernis verdween.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service niets is te veel al hebben ze nog zo druk dan maken ze nog tijd voor je.

Mijn ervaring top service heb je een probleem dan zullen ze het zo snel mogelijk oplossen.

Heel tevreden.

Op 10 maart leverde ik mijn 20 jaar oude TT af voor een grote beurt en APK. Ik kreeg een auto mee om terug te rijden naar Breda. Op driekwart van de rit gaf de computer aan dat er een storing aan de accu was. Uiteindelijk vlak bij mijn huis gestrand, defecte dynamo dus. Niet fijn, maar het kan gebeuren. Remco Nieuwenhuis heeft het vervolgens goed en voortvarend opgelost. Ze hebben mijn auto met voorrang gereed gemaakt en vervolgens bij mij thuis afgeleverd binnen 5 uur na mijn melding. Dat noem ik goede service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service & fijn personeel met veel kennis en passie voor de Audi TT !

Hallo, ik heb bij Remco Nieuwenhuis een Audi TT gekocht begin 2020. Ik was zeer tevreden over de eerlijkheid & openheid van Remco. Tevens onder de indruk van zijn gedrevenheid, opgebouwde kennis en passie voor de Audi TT. Prettige prijsonderhandeling en perfecte aflevering. Was wel 2uur heen/terug rijden, maar was het dubbel en dwars waard. Als ik nog eens in de buurt ben, dan zal ik zeker nog eens langsgaan om gezellig bij te babbelen over de gezamenlijke TT-passie. Ik adviseer iedereen om hierheen te gaan als je op zoek bent naar een perfect onderhouden 2e hands Audi TT ! En ook voor service, advies en onderhoud raad ik dit bedrijf aan. Mijn auto rijdt trouwens super. Groetjes van een zeer tevreden Audi TT klant Marcel.

Alles wordt opgelost !

Ik kocht een youngtimer TT 3.2 6V. Heerlijke auto, echter bleek het met winterbanden (dacht ik) toch wat te trillen bij het loslaten van het gas boven 100km per uur. Teruggegaan en ze hebben net zo lang doorgezocht tot ze wisten wat het was, het vliegwiel moest vervangen worden. Dat viel gelukkig in de garantie en dat is perfect opgelost. Ze staan voor wat ze leveren.

Welcoming, Honest and Knowledgeable

Audi TT, 3.2, DSG, 2004 Friendly and very welcoming on arrival, where happy to take time on additional points I wanted investigating i.e. test drive etc.. Tailored the service/inspection to my requirements which was nice. Fast, effective and a all round great experience, would recommend and will be visiting again. Thank you,

• Would you recommend us? Yes

Zeer vakkundig

Remco Nieuwenhuis heeft onze TT roadster voorzien van een grote onderhoudsbeurt en diverse andere dingen vervangen waaronder een schroefset, Alle afspraken zijn netjes nagekomen, en we zijn netjes op de hoogte gehouden over de verborgen gebreken die wij niet konden zien en het superteam wel. Wij zijn zeer tevreden. De TT stond netjes op ons te wachten zoals afgesproken. Kortom een echte liefhebber en je Audi is er op de juiste plek. Groet Dennis karmelk

Snel en professioneel geholpen

Flexibel

Onverwacht op zaterdag met een storing langs gekomen Leen auto mee gekregen en maandag daarop verholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Voor hartstochtelijke Audi TT liefhebbers is Remco Nieuwenhuis auto's een verademing!

Ook al werden ze er zelf niet direct beter van omdat ik 11 jaar in Spanje woonde alwaar ik mijn Audi TT uit 2001 met veel plezier gebruikte, hebben ze me altijd met (gratis) raad en daad bijgestaan. En als ik onderdelen bestelde kwamen die binnen een paar dagen netjes in Spanje aan. Nu ik weer terug ben in Nederland sinds februari 2020 heeft Remco er weer een nieuwe klant bij. Ook al woon ik in Amsterdam.

Topservive in 1 woord

Ondanks het coronavirus een snelle afspraak voor het vervangen van de dynamo. Zodat we kunnen vertrouwen op onze TT in moeilijke tijden. Bedankt remco voor dat we zo snel terecht konden en ook special thanks voor de goede monteur die ons super heeft geholpen. Bedankt Marco & Mandy

Klasse bedrijf

Raammechanisme TT functioneerde niet meer. Dit euvel is onder garantie hersteld. Wat ik bijkomend enorm prettig vind is dat er niet gezeurd wordt over.... of het nu wel of niet onder de garantie valt. Dit is mijn 2e TT die ik bij Remco en Paul heb gekocht en ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Vandaar een uitgesproken tien.

super

snel en vakkundig geholpen met t vervangen van n raamgeleider was er blij mee omdat t regende!

Prima en snelle service

Probleem met het sluiten van het dak van mijn roadster TT was in een handomdraai opgelost. Prima werk!

Snelle en vakkundige hulp

• Deskundigheid/Vakmanschap

Net een TT gekocht en langs geweest voor een check

Net elders een TT gekocht met een hele hoge kilometerstand (286d km) en na aankoop langs geweest voor het vervangen van de thermostaat en algemene technische check. Gelukkig bleek hij dik in orde! Zeer goed en betaalbaar geholpen en als bonus meteen een setje mooie velgen voor net geld aangeschaft.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg goed op de hoogte van de techniek

Er werd snel.,kundig en flexibel gewerkt. Cruisecontrol geplaatst en koelvinnen vervangen.

Ben zeer deskundig behandeld

Ben juist over de auto geïnformeerd en deskundig te woord gestaan. De auto van 18 jaar oud was en op een klein plekje na zeer goed in de lak. Motorisch en mechanisch is de auto prima opgeleverd. Service is erg goed.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Totale kennis van de TT, klantvriendelijk, super afhandeling

Doordat ik mijn VW Polo 60 pk diesel helaas total-loss reed, wilde ik mijzelf eens wat goed doen en ging op zoek naar mijn 6e cabriolet in mijn leven. Ik ben 62 jaar en moet van ieder moment nog genieten. Een vriend van mij zei: koop n TT Roadster, 180 pk benzine, die zijn super. Er staan er velen op het net, maar of ze goed zijn kan ik niet goed beoordelen, de auto is voor mij nieuw. Ik woon aan de Duitse grens, maar zag het niet zitten in Duitsland een oude te kopen, ze hebben geen NAP en andere zaken bevallen mij niet daar in de autowereld. Toevallig kom ik uit, op het internet, bij een zekere Remco Nieuwenhuis Auto's. EEN TT beviel mij precies, exact wat ik mooi vond, niet te dol en 19 jaar oud. Remco gebeld en de auto ongezien gekocht. Vandaag afgehaald...waanzin: super klant vriendelijk Remco en zijn vrouw Sabine. Ik wist dat ik op het goede adres was, dit is een TT kenner in hart en nieren, kent werkelijk alles. Had zijn 1e TT in 2005 en is er alleen nog maar mee bezig geweest. Top kennis van zaken die 5 sterren verdiend. De levering was meer dan verwacht, super correct en ik heb de auto net 150 kilometer naar huis gereden, wat een droomauto....en dat bij 19 jaar oud..... ik heb al heel veel auto's versleten en gekocht, ik heb in mijn leven bijna 3 miljoen kilometers gereden, maar een aflevering zoals dit, persoonlijk, eerlijk, tijd voor de klant, heb ik zo nog nooit meegemaakt. dus moraal van het verhaal: GA NIET OP ZOEK NAAR DE GOEDKOOPSTE TT OP HET NET, maar ga bij Remco kijken. Je betaalt misschien een paar euro meer, maar je krijgt wel een auto die Remco durft te verkopen, dus geen wolf in schaapskleren. Ja, ik begrijp ook dat een auto van 19 jaar niet is als een nieuwe, maar dit is kwaliteit en waar voor je geld. AANRADER van de 1e plank. Bewijs: als mensen uit Ingolstadt, het hart van AUDI, al 2 auto's bij Remco hebben gekocht, is dat de kroon op zijn werk. Bedankt en hopelijk niet gauw tot ziens binnen de garantie periode.... Jan Saris

alles conform afspraak

Contact was al prettig, maar nu we zeer tevreden eigen naar van TT zijn kunnen we het nogmaals bevestigen. na tevredenheid zijn wij geholpen.

Betrouwbaar en goed advies

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om te luisteren en daarop advies te geven

Top!

Echte liefhebbers van TT, veel kennis en voldoen aan mijn vraag. Eerlijk en betrouwbaar.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Opnieuw een keurige aflevering van deze toppers!

Zie de titel. Niets aan toe te voegen.

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo