goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Second opinion laten doen door Garage De Roos waarbij dit bedrijf -in tegenstelling tot mijn ervaringen bij de Merkdealer - eerst beoordeelt of iets daadwerkelijk kapot is met behulp van specifieke meet apparatuur en dan pas wanneer nodig vervangt. Daarnaast neemt De Roos u mee en laat zien wat er aan uw auto loos is. Transparanter kan bijna niet! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helder afspraken maken, reparatie op en in geplande tijd uitgevoerd.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de laatste ondrhoudsbeurt werd verteld dat de condensor van de airco defect zou zijn en moest worden vervangen, Kosten minimaal ca 550 euro. Bij controle bij een ander bedrijf bleek dat alleen de gasvulling op begon te raken. Kosten aircocheck en nieuwe vulling 39 euro.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk en een goede service. \r\nJe weet waar je aan toe bent wat de reparatie betreft. \r\n\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben er nu 3 keer geweest en Eric en Dirk jan doen hun uiterste best alles goed uit leggen. Ik vind het alleen jammer dat als ik de auto om 08.00 uur brengt voor een kleine beurt of grote beurt met Apk ik hem de hele dag kwijt bent. Misschien ben ik te ongeduldig maar dat vind ik lastig maar voor de rest ben ik zeer blij met garage Roos zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding. Mannen ga zo door .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, klein bedrijf waar je als klant persoonlijk bekend bent en als zodanig bejegend wordt. Open communicatie over wat er moet gebeuren en wat nog even uitgesteld kan worden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een garantiekwestie afgewikkeld. Zeer keurig. Op vakantie ontdekt dat er een euvel was aan de turbo welke net vervangen was. binnen 10 minuten s\'avonds had ik antwoord van Dirk-Jan Roos en werd ik gerustgesteld. Eenmaal terug werd het tussen de bedrijven door, zonder afspraak vooraf, verholpen. Zeer zeer tevreden over deze garantie afwikkeling op de uitgevoerde werkzaamheden !!!!! Maar ook over eerdere onderhoudswerkzaamheden al tevreden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote onderhoudsbeurt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste ervaring met Garage Roos waren heel goed. Heel vriendelijk en klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we vinden het een goede garage met vriendelijk en deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, uitetst riendelijk personeel, perfecte oplossing auto, fijne wachtruimte

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf, met de juiste kennis.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en duidelijk. Geeft vertrouwen!

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!