goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder vriendelijk en service gericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf. Duidelijke en heldere communicatie zowel voor- als achteraf.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service is goed prijs is wel wat aan de hoge kant.\r\nBijna €80 per uur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden met de geboden service. Onderhoud bleek niet nodig, wel de banden in goed overleg vervangen. Aangedragen attentie punten zijn allen meegenomen & auto weer gewassen in ontvangst mogen nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren een zeer plezier contact. Altijd eerlijk advies en het team denkt graag mee om de kosten voor een oude Mini beperkt te houden. Afspraken worden altijd nagekomen en nooit verrassingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel, accuraat en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer vriendelijke en correcte ontvangst. Goede uitleg. Zeer prettig gevoel en vertrouwen in het bedrijf. aardige en kundige monteurs. Garage zeer schoon en reparatie zeer goed hersteld.\r\nZeer tevreden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kleine reparatie die tijdens een zeer drukke werkdag voor het bedrijf, toch nog tussendoor kon. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn eerste auto vorige week bij dit bedrijf gekocht en ben erg goed geholpen. Goeie afspraak kunnen maken om het nodige onderhoud meteen te laten verrichten en ik kon een kleine week later wegrijden met mijn nieuwe auto. Je wordt erg goed en leuk geholpen en alle werknemers zijn erg vriendelijk.\r\n\r\nMooi bedrijf met goeie service, zeker een aanrader!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend positief ervaren. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Olie vervangen, professioneel, snel & voordeliger dan BMW dealer/garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, ik heb geen verbeterpunten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt zeer prettig behandeld. Hebben snel de tijd en helpen met vervoer als je auto moet laten staan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn auto hier in onderhoud voor de laatste 4 jaar en ik ben zeer tevreden, de reparaties zijn altijd deskundig uitgevoerd en het onderhoud is top. Je zult lang moeten zoeken om nog zo een goede garage te vinden.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!