Net zoals mijn eerdere ervaringen heb ik er weer een super ervaring bij! Met een kreupele Mini naar Roos voor advies, keurige analyse en meteen laten staan want ze maakten weer tijd voor dit spoedgeval! De volgende morgen (ook weer veel eerder dan verwacht) was de Mini alweer klaar, inclusief bijvullen van vloeistoffen! Ik kan niet anders dan dit super-service noemen! Hans

Prima en snelle service. Kundig personeel

Prima en snelle service. Kundig personeel

Top!

Top!

Vlotte en prettige service

Dienstverlening conform afspraak.

Uitstekende service!

Garage Roos was duidelijk in de communicatie en volgde op met opties. Super service en beveel ze van harte aan

Snel, vakkundig en fijn geholpen

Onverwacht een bezoek gebracht ivm een storing aan mijn BMW. Er werd meteen tijd vrij gemaakt om de storing uit te lezen en een dag later is deze verholpen. Kreeg goed advies en werd geinformeerd over de kosten dus al met al helemaal top. Keurig nette behandeling.

Prima service.

Prettig en deskundig

Vlotte service en deskundig advies, het juiste alternatief voor de officiele dealers.

Zoals altijd.

Fijne garage, helder en duidelijke service.

Snelle kwalitatieve professionele bedrijf.

Een echte aanrader voor de mensen die liever niet naar de dealer willen maar toch nog een betrouwbare adres zoeken.

Prima snel geholpen

Kon snel terecht (airco defect) zelfde dag gerepareerd (diffuser vervangen), voorstel om a-merk te gebruiken ipv origineel.

Netjes behandeld

Ik zocht een BMW specialist in Almere en kwam bij Garage Roos uit, na een vriendelijk telefoon gesprek maar een afspraak gemaakt om mijn BMW te laten controleren... Werd netjes en vriendelijk ontvangen.. Ik werd op de dag gebeld wat er wel en niet gedaan moest worden en tegen welke prijs, vond dit erg netjes... Kom volgende keer graag terug.

Bij andere garages moet je een maand of meer wachten, maar hier kon ik de volgende dag al terecht. Prima geholpen!

klantvriendelijk

Snel geholpen, vriendelijk.

Prima Garage

Goede service en prima advies bij het vervangen van banden van mijn BMW. Leuke korting ook.

Mooie zaak

netjes en snel goede prijzen

Altijd goede service

Mijn auto een apk en grote beurt laten geven. Wel hoge kosten. Ook ivm dat er 4! Nieuwe wielen onder moest. Ze hadden 1 merk dezelfde dag. Anders moest ik 4 dgn wachten en zat ik zonder auto. Helaas geen all season banden maar zomerbanden. Wel was mijn ( enorm vieze) auto gewassen. Moest nog een liftblokje erop. Die zou besteld worden Netjes bericht gekregen toen die er was. Kon zo langsrijden en werd die er direct opgezet. Zelfs toen werd aangeboden dat ik mijn auto mocht wassen. Wat ik zeg top service.

Bijzondere service!

Net als de eerste keer kon ik dezelfde dag terecht. Heel fijn, omdat ik te laat was met de APK mocht ik niet meer in mijn auto rijden. Ik kon een huurauto lenen en was meteen "gered", want niet rijden was geen optie geweest. Wat ook heel verfrissend is hoe vriendelijk iedereen is. Mijn ervaringen bij de dealer in Amersfoort waren geheel anders, iedereen daar was zo enorm arrogant, alsof er neergekeken werd op mensen met een mini. Ik voel me bij jullie thuis!

Onwijs snel en goed geholpen!

Ik werd net voor sluitingstijd met volle aandacht en expertise geholpen. Probleem werd goed onderzocht, aangepakt en opgelost!

Fijne en betrouwbare garage

Al jaren mijn BMW naar volle tevredenheid in onderhoud. Klantvriendelijk en komen hun afspraken altijd na. En minimaal zo belangrijk: volgens mij goede monteurs.

Goede service, proffesioneel en ook de prijzen zijn ok

Tevreden

Heel prettig

Prettige ontvangst, goede communicatie, duidelijke uitleg en snel geholpen zijn de eerste gedachten aan mijn bezoek bij garage Roos. Ik had gekozen om tijdens de reparatie van mijn Mini te blijven wachten. Er is een fijne wachtruimte met koffie en een krantje en rondom de locatie kon ik ook nog een heerlijk stukje wandelen. Wat mij ook opviel is dat ze zo open zijn, ik kon gewoon door de open garagedeuren zien wat ze aan mijn auto deden en mocht zelfs op mijn verzoek even onder mijn auto kijken. Kortom een heel prettige ervaring met dit bedrijf en zal er, ondanks dat het niet naast de deur ligt, zeker weer komen.

Een hele fijne garage om mee te werken

Een prettige garage om mee samen te werken. Onderhoud wordt op basis van goede communicatie uitgevoerd, dus je komt nooit voor echte verrassingen te staan. Daarnaast is auto na afloop keurig gewassen en uitgezogen, dus ook nog eens een prima service.

Prima en snel geholpen

Top garage

Ook op zeer korte termijn werd ik extreem snel geholpen

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!