Top garage met eerlijke prijs

Goed en betrouwbare service

Vriendelijk en zeer goede service!

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Denken mee en overleggen voor de reparaties gedaan worden. Snelle service.

Goede service en klantvriendelijkheid!

Goede service en klantvriendelijkheid!

Topkwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn

Wederom heel tevreden over mijn bezoek aan Roos. Persoonlijke benadering en goede service. Nette leenauto mee. En een prima prijs.

vriendelijk en efficiënt

Prettige, betrokken mensen die hun vak verstaan.

Top!

Vaste klant geworden sinds ik een Mini heb. Ze zijn niet alleen vriendelijk, maar ook snel en transparant.

Klantvriendelijk, snel en oprechte service van een keurig uitziende garage.

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe auto, dus zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk en kundig

Een prima garage, vooraf een passende offerte en achteraf geen gezeur. Monteurs met kennis van auto’s

Weer Top geholpen. Thx garage Roos

Super goed geholpen !

Zeer tevreden !

Prima ervaring voor eerste keer

Alles prima verlopen. Een keurig bedrijf.

Top service!

Belangrijkste voor mij is dat Garagebedrijf Roos betrouwbaar is, de persoonlijke benadering en de uitstekende service. Ze leveren topwerk en het personeel is vriendelijk en klantgericht.

Stond stil in Almere

Opgehaald en uitstekend geholpen

Gewoon goed.

Open, eerlijk en betrouwbaar. Offerte is duidelijk en compleet.

top service

Relaxte mensen met veel vakkennis en een hart voor MINI/BMW

Echte vakmensen bij Roos

X

Goeie en deskundige service

Snel en deskundig geholpen.

Alles zoals afgesproken en snel gedaan. Receptie en wachtruimte leuk ingericht.

Zeer goede service top bedrijf echt een aanrader!

Top bedrijf!

Vertrouwd

Dit keer alleen voor APK en bandenwissel. Kort bezoek. Auto afgegeven. Kreeg fiets mee. Lekker met het mooie weer! telefoontje. Geen verrassingen. Auto weer opgehaald. Prima.

uitstekend bedrijf

Goed bereikbaar en houden zich keurig aan afspraken

Zoek niet verder! Garage Roos is waar u moet zijn.

Vakmensen, perfecte service, klantvriendelijk en doen meer dan je verwacht. Niks op aan te merken!

Prettig

Goed meedenken en zeer klantvriendelijk

Er werd meteen actie genomen op het probleem waar ik mee kwam. Ik voelde me echt geholpen en de reparatie was ook binnen afzienbare tijd gedaan. Alle lof voor Garage Roos!

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!