Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit

Opvallend, vergeleken met andere garages in mijn 40 jaar ervaring, is de zeer klantvriendelijke opstelling. Beginnend bij een leenfiets, en eindigend bij geweldig oplossen van een onverwacht probleem met een band. Daarnaast is het heel makkelijk een afspraak te maken en doet men ook gewoon wat men zegt!

Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van zaken

Erg aangename werknemers, de beloftes worden nagekomen en er is goed telefonisch contact.

Snel en accuraat!

Top service! Vandaag mijn auto gebracht voor een Apk keuring en na een uurtje al bericht dat het klaar was. Alleen mijn koplampen moesten worden bijgesteld. Verder was mijn auto met vlag en wimpel geslaagd! ✨ Fijne service!

Goed, snel en betrouwbaar.

BMW al enige tijd bij Garage Roos in onderhoud. Goede ervaringen. Kom zeker terug.

Betrouwbaar en uitstekende service

Garagebedrijf Roos is mijn eerste keus als het gaat om reparaties en onderhoud. Ik kom hier inmiddels al heel wat jaren en ben nog nooit teleurgesteld. Reparaties en onderhoud zijn altijd naar tevredenheid uitgevoerd, tegen zeer redelijke kosten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Als ik mijn ervaring met Garagebedrijf Roos moet vergelijken met een officiele BMW dealer, dan geeft ik Roos de voorkeur. Niet alleen qua kosten, maar vooral wat betreft de kwaliteit van het onderhoud (ben bij de dealer een aantal keer teleurgesteld door issues achteraf). Je krijgt je auto ook nog eens schoner terug dan afgeleverd. Kortom, niets te klagen over Garagebedrijf Roos.

Erg goed

Prettig contact en prima service

Het contact is erg prettig,informatie over de reparatie werd goed toegelicht en een eerlijke kostenopgaaf die bij ophalen van de auto zelfs nog iets minder bleek te zijn. Wat mij betreft een duidelijke aanrader

Superieur

Afgelopen week mijn Fiat Seicento gebracht met zijschade (bumper, scherm en velg). Samen afspraken gemaakt omdat de dagwaarde lager lag dan de kosten van reparatie. Eind van de week zo de auto en velg klaar zijn wat inderdaad het geval was. Zelfs een plekje wat buiten de schade viel (roest) was ook netjes hersteld, de auto uitgezogen en gewassen. Letterlijk alles gaat in goed overleg met de klant en de kwaliteit van het spuitwerk is super. Soms zie je wel eens na een spuitklus dat wanneer je er langs kijkt het lijkt of de lak enigzins de oppervlakte van een sinaasappel heeft. Hier daarentegen is de lak zo glad als een spiegel. Mijn oude Fiat Seicento is weer netjes, netter dan voor de schade en ik ben er dan ook super tevreden over. Wanneer iemand ooit schade heeft ga niet lopen shoppen naar een goedkoop adres maar kies gelijk voor Roos waar service en kwaliteit heel hoog in het vaandel staat.

Uitstekende service.

Uitstekende prijs/kwaliteit.

Op mijn mail en telefoontjes wordt altijd snel en adequaat gereageerd. Zijn vriendelijk en behulpzaam.

Snel en vakkundig geholpen

Prima snelle, professionele en vakkundige service, behoudens dat er voor uitlezen en resetten systeem €105,- wordt doorberekend op een al fikse rekening. Dat is m.i. waarvoor je naar een professionele garage gaat en zou standaard bij de service moeten zitten zonder dit door te berekenen.

Zeer tevreden over de service en kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit verhouding.

Goede en snelle communicatie. Duidelijk prijs zonder verrassingen. Snel werk met verwacht resultaat.

Goed geholpen zoals altijd !

ROOS zoekt altijd een nette oplossing

ROOS is altijd open over de stappen die ze nemen, óók als het tegen zit. Hierdoor blijft het vertrouwen, dat er al tientallen jaren is.

Uitstekend, denken goed mee in een oplossing

Kon vrijwel direct terecht, goede werkplek in de wachtruimte. Goed geïnformeerd door de balie medewerker, die ruim de tijd neemt de storing toe te lichten. Betrof een motorstoring waar flink wat analyse voor nodig zal zijn. Auto meteen achter gelaten en door een medewerker thuis gebracht. Vervolgens opnieuw gebeld door de garage dat er na verdere analyse een andere oplossing is gevonden. Volgende dag kon ik de auto weer ophalen. Werd opgehaald en met de auto weer naar huis. Jongens denken goed mee. Aanrader.

Altijd goede service en vriendelijke personeel!

Altijd goede service en vriendelijke personeel! Nemen de tijd voor je, goede wachtruimte, personeel is vriendelijke en open voor ene praatje. Aanrader.

Alles word in goed overleg gedaan. Fijne mensen

Duidelijk en deskundig

Prima opgelost.

Sander heeft een probleem met de afstandsbediening doeltreffend opgelost. Had geen afspraak maar gelijk correct geholpen. Top.

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Top service!

heel goed

nvt

Vriendelijk, behulpzaam, nette oplossingen

Twee keer bij Garage Roos geweest voor verschillende problemen. Word altijd vriendelijk en snel te woord gestaan. De geboden oplossingen zijn professioneel en ze denken graag met je mee!

Helemaal goed, zoals je van een professionele garage mag verwachten

Zie boven

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!