Een bedrijf waar je snel een goed gevoel bij hebt.

Een eerlijk verhaal om de auto te leren kennen, een proefrit waar ik ruim de tijd voor kreeg (met een halfvolle tank brandstof, een unicum meestal zijn ze bijna leeg) en geen blabla verhalen. Zo hoort dat Vandaag 241120 een geweldig mooie auto gekocht met een heel goed gevoel. Wens jullie veel succes met jullie bedrijf.

Alles goed afgewikkeld

Fijne garage. Geven goed door wat ze gaan doen en wat het gaat kosten. Leen fiets is ook erg fijn. Kom zeker terug.

Een goede garage

Altijd een goed advies en meedenkend , en een goede service.

geweldig bedrijf, fantastische service, zeer aan te bevelen

geweldig bedrijf, fantastische service, zeer aan te bevelen

Professioneel, accuraat, deskundig garagebedrijf waar heldere afspraken logisch zijn.

Accuraat en deskundig geholpen.

Zoals altijd, gewoon perfect!

Zoals altijd, gewoon perfect!

Vakkundig personeel, eerlijk en transparant advies

Prettige garage met vakkundig personeel. Altijd bereid om te luisteren en te handelen naar mijn wensen. Garage Roos geeft goed advies, zeer open en transparant wat wel en niet mogelijk is. Ik ben inmiddels een vaste klant en heb nog geen reden gehad om mijn F30 naar een andere garage te brengen.

Top!!

Super goed en snel geholpen.

Toppie

De eerste keer mijn Mini gebracht. En zeer goed behandeld. Kom zeker terug ga er vanuit dat de service dan nog net zo is als de eerste keer.

Prima garage

Goede service, afhandeling, top

Prima werk geleverd!

Netjes, vriendelijk en deskundig!

Wederom top service

Banden wissel + extra sleutel bij laten maken voor Mini. Kreeg een lekker kopje koffie en nadat de banden gewisseld waren, werden de stoelen weer netjes gezet, de achterbank weer opgeklapt en het zeil opgeruimd. Altijd dat stapje extra dat er voor zorgt dat je met een lach op je gezicht wegrijdt. Heren, bedankt!

prima!

perfect geholpen met de afstelling van de xenon lampen en vervanging van een onderdeel. Voor een minimale prijs... super.

Keurig bedrijf

Net bedrijf,mooie inruilprijs voor mijn auto gekregen, en uiteraard zeer blij met de aanschaf van mijn nieuwe auto.Pretttige manier van Communiceren .

Klantvriendelijke experts

Tot nu toe erg fijne ervaringen bij Roos. Rijdt je een BMW of Mini, dan is dit de plek voor je.

Gevraagde job is done,no nonsense

Wel netjes op bijkomende issues telefonisch geinformeerd. Auto mooi en schoon opgehaald...ja t bestaat nog...thnxx Guys!!

klantvriendelijk & praktisch

Erg meederkend en oplossend.

Toch snel geholpen na planning foutje!

Prettig en betrouwbaar.

Snel een afspraak kunnen maken om samen met een monteur een proefrit te maken. Gedegen advies gekregen over de oorzaak van de herrie van de motor, en vervolgens goede vervolgafspraken gemaakt.

Buitengewoon goed geholpen

Prettige omgang en deskundig. Goede uitleg wat er aan mankeerde.

Keurig geholpen

Fijn dat de auto gereinigd wordt na de reparatie. Aardige werknemers.

had een langzaam leeglopende band, gebeld. en kon direct langskomen. werd direct naar gekeken door chef werkplaats. dus even tussen de drukke werkzaamheden tijd voor mij genomen. zat een spijker in de band die vakkundig werd gerepareerd. vriendelijkheid en service bij garage Roos staan hoog in het vaandel. dit al een paar x meegemaakt.

Goede service met oog voor details

Ik kom al jaren bij deze garage en ben erg tevreden over het hoge niveau van de service. Ik vind de adviezen goed en geloofwaardig en geef de hoge score vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit is belangrijk voor mij en voor een koopje moet je naar een beun de haas garage gaan waar je achteraf misschien niet goed geholpen wordt.

zoals altijd prima service

Een plotseling stukkende waterpomp , gelukkig kon garage Roos mijn Mini er even tussendoor repareren.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!