Prima service en meedenken in oplossingen.

Prima service en meedenken in oplossingen.

Top service en deskundigheid!

Top service en deskundigheid!

Top!!

Goed advies en snelle service bij de receptie. Vakmanschap in de werkplaats.

Prima geholpen! :-)

Weer veilig de weg op, altijd fijn! Bedankt!

Aardige en eerlijke service

Eerste bezoek en meteen vertrouwd gevoel

Van het vragen van offerte tot het ophalen van de auto; prima service. Deskundig en eerlijk; geen wazige codes voor werkzaamheden waar ik geen opdracht voor heb gegeven. Een prima alternatief voor de BMW-offiele dealer.

Super service, goed prijs.

Wederom prima geholpen door het Garage Roos team. Vriendelijke en vakkundige mensen.

Schot in de Roos

Een snelle uitgebreide diagnose van alle mankementen, gevolgd door vakkundige en financieel klantvriendelijke oplossingen, waarna de 14-jarige auto weer als nieuw de weg op kon gaan.

Geweldig, wat een service en meedenken met de klant!

Toch weer een Audi, geen BMW of Mini........en toch ook weer het besluit genomen om bij Roos te blijven. Sander en Quinten, bedankt!!!

Top service!

Goede service, leuk praatje, fijne garage

Vriendelijke en uitstekende service

Het was mijn eerste ervaring en Rood heeft er een vaste klant bij, vriendelijk, uitstekende en kwalitatief goede service en advies voor zorg voor de auto zoals schuifdak servicen en airco behandelen! Prima en erg tevreden!

Duidelijke kosten vooraf, geen rare extra's en gewoon prettig in de omgang

Garage Roos geeft zonder vragen gewoon een duidelijke kosten overzicht van te voren. Het feit dat zij BMW en Mini (lees BMW) al vele jaren geeft mij ook een veilig gevoel.

Snelle en vriendelijke service en prima wachtruimte waarin je kunt werken

Snelle en vriendelijke service en prima wachtruimte waarin je kunt werken

Fijne garage,vriendelijke monteurs, fijne service. Een top team.

Prettig bedrijf correcte behandeling

Het is een flexibel en service gericht bedrijf en zijn bereid mee te denken om kosten te besparen. Goede zaak!

Deskundig, ervaren en no bullshit garage

Ik breng mijn F30 al een aantal jaar bij Garage Roos. De zorg en kwaliteit zijn zaken waardoor ik bij Garage Roos blijf terugkomen. Ik breng mijn F30 voor normale zaken als onderhouds beurten en APK maar met name voor leuke projecten om mijn F30 mooier te maken (installatie van een MST air intake systeem, inbouw van een Android 10.25" headunit, een retrofit naar de M Performance sport brake kit en nog andere zaken). Garage Roos geeft me eerlijk advies, ook wanneer ik iets wil wat beter door een "specialist" kan worden afgehandeld en dat stel ik zeer op prijs.

Keurig geholpen

Kom al zo'n 5 jaar bij Roos Almere voor onderhoudswerkzaamheden. Een prima garage met de bijzonder hartelijke, goede en fijne receptionist Sander. Tevens is in de mooie, nette wachtruimte, alles aanwezig om de tijd door te komen. And last but not least; De auto is glimmend ( gewassen ) afgeleverd. Een tevreden klant

Waar service nog service is !

In 2009 voor het eerst terecht gekomen bij garage Roos (Dirk-Jan). Mijn net aangeschafte X5 was in onderhoudt geweest bij deze garage dus besliste om daar ook naar toe te gaan, beste keuze die ik kon maken. Kennis van zaken, vakbekwaam , duidelijke uitleg en prijsafspraken .. snelheid, met een service die je zelden nog tegen komt.En dan heb ik het niet alleen over bv de leenauto of fiets die tot je beschikking staat. Een auto die stuk is en naar de garage gaan is nooit 'leuk' maar, dit is wel de enigste garage waarbij ik met een gerust hart weg rijd omdat ik weet dat de reparatie goed gedaan is en ik niet te veel betaald heb. Voor mij geen ander meer !

perfect

Geen mistig taalgebruik. Open eerlijk.

Garage Roos onderhoud onze oude BMW Z3 al weer 9 jaar lang

zeer klantvriendelijk bedrijf.

Men neemt de tijd voor je en reparaties worden goed en vakkundig uitgevoerd.

Super service!!!

Netjes ontvangen, duidelijk verhaal ,eerlijke uitleg en eerlijke deal!! Kort super goed geholpen! En ook al zit t niet in de buurt kom hier graag terug!!!

Altijd nette service van Sander, en reparaties worden altijd conform afspraak uitgevoerd.

Ik kom al sinds 2010 hier en beide BMW’s blijven in topstaat, hoewel de een van 2005 is en de ander van 2009. De auto’s komen altijd fris en netjes terug en als er naderhand toch een probleem voorkomt wordt dat direct zonder vragen verholpen. Zelfs s’avonds als er urgentie is. Bijzonder goede service.

Super!

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!