Professioneel en meedenkend

Garage Roos is de garage voor onze BMW. Ze zijn professioneel en zijn bereidt om mee te denken over alternatieve oplossingen. De prijs ligt lager dan bij de dealer, maar het serviceniveau duidelijk hoger.

Ik werd prima geholpen. Er werd meegedacht. De factuur viel erg mee. Ga zo door!!

Buiten officeel werktijden mijn probleem opgelost

Team roos super gedaan. Ondanks dat jullie vrij ware hebben jullie het probleem vakkundig en snel opgelost. Nogmaals bedankt

Prima dienstverlening

Goede, snelle en nette service

Altijd goede en snelle service

Gisteren gebeld, konden meteen langskomen. Aangegeven dat het geen haast had, maar vanmorgen was de auto al weer gemaakt!

Vriendelijk en vakkundig

Ik kom al jaren bij garage Roos en ben superblij met ze. Dirk Jan en crew zijn vriendelijk, denken mee en leveren goed werk. Prijzen zijn hartstikke redelijk, ze zijn prima bereikbaar, tempo zit er goed in en als je even moet wachten is dat ook geen straf in de fijne wachtruimte!

top!

top!

Gewoon goed

Gewoon heel goed

Super personeel echt waar

fijn bedrijf met personeel dat aandacht heeft voor haar klanten.

deskundig personeel, met verstand van zaken en het is een klein bedrijf wat de cultuur en openheid naar de klant ten goede komt.

Vriendelijk geholpen

Super eerlijk advies

Prima!

Flexibel, goede service & prettig contact met medewerkers.

Er wordt van te voren een duidelijke prijsopgave gedaan met de minimale en maximaal verwachte reparatie kosten zodat je weet waar je aan toe bent.

Goede service, goede prijs

Mijn koplamp unit laten vervangen vanwege vochtprobleem. Dit bleek een dure post bij de merkdealer en bleek beter te behappen bij Roos. Professsioneel en met het gewenste resultaat geholpen. Ik zou er zeker terugkeren.

Heel goed

Was voor wielenwissel. Prima afspraak en afwikkeling.

Eerlijke en goede service!

Eerlijk advies en een hele goede service! Bij het ophalen trof ik mijn auto zelfs gewassen en uitgezogen aan. En niet geheel onbelangrijk, ook is de reparatie goed gelukt!

Goed garagebedrijf

Kwalitatief goed, jarenlang tevreden klant.

Goed, vriendelijk en behulpzaam

Voor het onderhoud van mijn kom ik al een altijd jaar bij deze garage. De service is prima! De medewerkers zijn behulpzaam, klantgericht en het advies over onderhoud is steeds goed geweest.

Altijd goed

Zeer betrouwbaar

Geweldig.

Kundig personeel, goede service.

Betrouwbaar professioneel en vriendelijk

Zeer prettig. Goede service

Zoals het hoort en goed

Reparaties zoals het hoort met de juiste kwaliteit en zorg tegen een goede prijs met een goede klantvriendelijkheid.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk. Ik ben een nieuwe klant en deze garage werd mij aanbevolen door een vriend. TOP!

Klasse garage.

Als altijd, prima service

Vlotte planning, altijd warm welkom en goede afhandeling.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!