Gradioos

Jullie deskundige monteurs. Heel erg goed en de medewerkers zijn simpatiek. Dit vind je niet meer,mensen die nog om mensen bekommeren.

Jullie zijn toppertjes! Privé auto aan mij uitgeleend en mijn auto op dezelfde dag gemaakt, terwijl ik ongepland langskwam. Ik bleek niet meer de weg op te mogen maar had twee belangrijke afspraken waar ik naartoe moest. Tanja Remmet

Kennis en klantvriendelijk, wat wil je nog meer

Goed bedrijf met veel kennis, vriendelijke mensen en een reële prijs.

Precies zoals afgesproken, op tijd en fijn meegedacht.

`precies zoals afgesproken, op tijd en fijn meegedacht.

Vertrouwen in garage Roos. Goede service en prettige benadering.

Helemaal top!

Perfecte service en super klantvriendelijk!

Snel, vriendelijk, servicegericht en flexibel.

Snel, vriendelijk, servicegericht en flexibel.

Goede ervaring, vriendelijke medewerkers.

Voor mijn gevoel is er goede deskundigheid en eerlijke prijzen

Was weer top service!

Werd meteen geholpen toen ik spontaan langskwam en probleem werd direct verholpen.

Goed en snel geholpen

Een onderdeel was niet op voorraad. Gelukkig is dit snel opgelost.

Goede service en fijne wachtruimte

Goede service keurige mensen

Een prettige garage en altijd in oplossingen denken. Het personeel is super!

Prima behandeld!

Positieve ervaring en goede indruk van de technische vaardigheden. Alleen heel jammer dat de auto (door tegenvallers bij andere klanten) een week later gereed was dan initieel ingeschat... Twee weken is erg lang als je een auto echt nodig hebt... Verder niets dan lof over de behandeling door Sander.

Klant is koning

alles klopt gewoon

Eerste kennismaking is positief.

Na 15 jaar alle onderhoud door de dealer laten verrichten heb ik nu het onderhoud toevertrouwd aan garagebedrijf Roos. Zeer plezierig contact, alles volgens afspraak, maar aan de hoogte van de rekening kon ik nog geen verschil merken. Maar het was ook maar de eerste keer.

Geweldige service.Ze denken met je mee.Open en eerlijk fijne communicatie.

Klantgericht en professioneel

Zeer fijne garage. Ontzettend vriendelijk, deskundig en eerlijk. Ik heb echt het gevoel dat ik waar voor mijn geld krijg en dat er geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd worden.

Correcte service om probleem op te lossen !

Storing prima opgepakt en verholpen .

Weer uitstekend geholpen

2 auto een beurt + apk. Beiden weer snel klaar en goedgekeurd.

Altijd professioneel

Ben paar keer met mijn Mitsubishi Outlander PHEV gewest en ben heel tevreden!!!

Mooi bedrijf,

Prettige manier van zaken doen, waren het snel eens.

helemaal top

Goed advies, snelle service. tot de volgende keer

zeer tevreden

Ik werd vlot geholpen ook al had ik geen afspraak. Ik kon dus snel weer op weg.

Geweldig en heel klantgericht

Met motorstoring stond ik op donderdag voor de deur. Ik dacht dat ik voor die dag een afspraak had, maar blijkbaar m’n bril niet op, want die stond een week later gepland. Daar sta je dan zonder rijdbare auto en zonder service... dacht ik, ook omdat helemaal geen vaste klant ben. Ondanks de volle planning, werd er toch naar een oplossing gezocht, want, geen vervangende auto en eigenlijk geen tijd. Een uur later was desondanks een diagnose gesteld en mocht ik zelfs de bedrijfs Caddy meenemen. Ruim voor het vrijdagmiddag bier was m’n auto klaar en kon ik het weekend weer van m’n fijn rijdende BMW genieten. Topservice! Creatief, oplossingsgericht en vriendelijke service. Iedereen met een BMW en Mini naar Roos. Daar staat service tenminste nog met hoofdletters geschreven, maar minstens zo belangrijk, maken ze het waar!

Vertrouwd en goed

Goed advies gehad over vervanging van banden. Was al bereid volledig set te vervangen, maar op advies met inschatting aantal gereden km in afgelopen jaar, 2 banden vervangen. Geen verkoop omdat klant over te halen is, maar faire afweging. Top.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!