Prima service!

Zeer tevreden.

zie hieronder......

We zijn al jaren klant, en zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Snel en kundig

Ik werd snel en kundig geholpen. De service is altijd erg hoog bij Garage Roos.

top service en kon snel terecht, ze denken met je mee!!!!

Gewoon een goede garage wachtruimte oké met koffie e. d

Vakkundige en zeer klantvriendelijke service

Garage Roos denkt met je mee en doet iedere keer weer net dat stapje extra om je met een blij gevoel de weg op te laten gaan.

klant en kwaliteit

wederom prima ervaring!

goede service, aardige mensen, kwalitatief hoogstaand werk

een prima bedrijf dat denkt in mogelijkheden, open staat voor vragen en servicegericht werkt.

Ik kreeg meer service dan ik vroeg

Lampje gaat branden: olie bijvullen. Ik heb niet eens een idee welke olie in mijn auto moet. Rijd even langs bij de garage om het te vragen en als het kan meteen bij hen olie te kopen. In plaats van met een bus olie te vertrekken krijg ik koffie aangeboden en wordt er even olie bijgevuld voor mij. Meteen even een lampje vervangen. Na een kwartiertje kan weer onbezorgd op weg. Rekening: 28 euro.

Goeie service, ze denken mee! Blijf hier zeker komen!

Meedenken

Complexe computerstoring maar door meedenken toch volledig naar tevredenheid opgelost

Prima Service!

goed geholpen / denken mee met de klant / vriendelijk personeel

Geweldige service

Fijn en adequaat geholpen. Vriendelijk personeel en eerlijk advies.

Super geholpen en overal wordt meegedacht.

Een hele goeie garage die graag meedenkt en die de situatie goed inschat. Het raam van mijn cabrio kon niet meer dicht omdat het mechanisme stuk was. Ondanks dat ik geen afspraak had en het heel druk was, werd ik meteen geholpen en kon ik gebruik maken van een leenauto.

Lekker meedenken.

Onderhoud en winterwissel.

Een geweldig team!

Een geweldig team waarbij de prijs, kwaliteit, en expertise duidelijk waarneembaar is!

Snel en kundig

Ik had een acute lekkage. Ik kon snel terecht tegen een passend tarief.

Garage Roos is een bedrijf waar ik vertrouwen in heb.

Garage Roos doet iedere keer net een paar stappen extra, waardoor ik volledig op hun kan vertrouwen.

Top service

Geduldig en meedenkend personeel. Eerlijke service.

Top service

Ik ben een tevreden klant va garage Roos! Alles klopt bij deze mensen- afspraak -10 Begrip -10, service-10, Legering-10! Bedankt garage Roos!

Ik ben blij mee

Goede kennis en service.

Positief verrast

Ik was voor de eerste keer bij garage Roos met mijn BMW 5 serie waar ik bloed zuinig op ben. Vooraf besproken wat er ongeveer moest gebeuren, vervolgens werd ik gebeld naar aanleiding van de bevindingen van garage Roos met advies over geconstateerde zaken. Toen ik de auto kon ophalen zag de auto er spic en span uit. Ook onder de motorkap alles netjes schoon. Professioneel en vriendelijk geholpen aan de balie. Roos kan alles wat de BMW dealer ook kan voor een goede prijs. Zeer professioneel en flexibel bedrijf met net dat stukje extra waar je altijd op hoopt. En pechhulp kun je hier ook afsluiten van Bosch.

Goede sevice

Ik ben goed geholpen Ik ben goed geïnformeerd over de huidige status en het meer werk. Klantvriendelijk Alleen de juiste materialen zijn gebruikt.

De garage waar je op hoopt

Ik kom al een aantal jaren naar volle tevredenheid bij Garage Roos. Klantvriendelijk, to the point en deskundige monteurs. Opeens urgent probleem met de remmen van de auto van mijn vrouw. Ondanks dat deze (ander merk) niet in onderhoud is stonden ze direct klaar. Kon zo goed als direct langskomen en binnen een half uur belden ze met de analyse en kregen het zelfs voor elkaar het benodigde onderdeel van een voor hun vreemd merk elders te verkrijgen en stond de auto eind van de dag al weer klaar. Dit is het soort garage waar je als klant op hoopt!

Zeer vriendelijke medewerkers met kennis van zaken!

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst, de afhandeling van de APK keuring en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!