gewoon goed zoals het hoort

Altijd vriendelijk. Correct in wat ze doen. Goede service en de juiste informatie geven.

Zeer tevreden!

Voor de 1e keer bij dit bedrijf geweest en ik ben zeer tevreden. Vriendelijk, zeer deskundig en serieus, echte vaklui. Mij zien ze in ieder geval terug!

Erg positief!

Zeer vriendelijke medewerkers, erg goede communicatie en naar mijn mening zeer bekwaam!

Top garage

Alles gaat volgens afspraak, ga zo door ik blijf komen. Klasse service.

Goede en snelle service

Goede uitleg en fijne ontvangst

Zeer professioneel

Super goed geholpen door de deskundige eigenaar. Blij met de aangeschafte auto. Voor mijn oude auto kreeg ik zelfs iest meer dan ik had gevraagd. Kennelijk zat ik iets aan de lage kant, ik waardeer de eerlijkheid. Top bedrijf!

Jammer dat bandenmontage duurder is en internet slechter

Laat al jaren extern geleverde banden monteren maa nu is dat duurder geworden, begrijpelijk maar toch jammer Ook kon ik via internet in wachtruimte niet verbinden met servers van bedrijf. Wat 1,5 uur wachten nog kostbaarder maakt.

Goede service en de auto werd lekker schoon terug gegeven.

Meedenken met de klant

Kennis van auto

Uitstekende service en lekkere koffie!

Je BMW zit in goede handen.

Snelle en professionele service

Zie regel

Goede garage

We zijn al jaren klant bij deze garage. We worden altijd goed geholpen, en staan altijd voor je klaar. Deskundige monteurs en vriendelijke medewerkers bij de receptie.

Snelle en goede service

Ik werd snel uit de brand geholpen toen ik me met een lekke band meldde bij Roos. Diezelfde dag nog nieuwe banden en uitlijning

Als klant behandeld

Klein probleempje na aankoop auto direct opgelost. Vervolgens nog een probleempje in goed overleg opnieuw opgelost.

Top Service! Zeer tevreden

Ik ben heel erg blij dat ik Garage Roos heb gevonden een paar jaren terug. Hiervoor al jaren klant bij Poelgeest maar was niet blij met hun service en kwaliteit. Sander helpt en denkt mee en dit is tegenwoordig goud waard. Ga zo door!

Tevreden

APK keuring was goed en snel

Fijne garage

Ben sinds kort klant en het half uurtje rijden vanaf Amsterdam is de moeite zeker waard. Ze zijn vriendelijk, goed bereikbaar, ter zake kundig en duidelijk over de kosten. Ik blijft tijdens de werkzaamheden graag wachten en kan dan goed werken in de plezier ingerichte ontvangstruimte.

Altijd goed geholpen.

Tot nu toe goed geholpen.

Top Service, eerlijk en betrouwbaar!

Grote beurt, prima en snel.

Top. Een goede en betrouwbare garage.

Vriendelijke en snelle service.

Top service!

Ik ben altijd tevreden met Garage Roos! Top service,vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en klantgericht.

Mijn bmw voor een lekkage bij de cabriokap laten nakijken. Kreeg eerlijk advies en mocht ook even in de werkplaats komen kijken wat er loos was. Erg tevreden over de service.

Goeie garage

Vriendelijk, denken mee en willen niet te koste van de klant verkopen. Problemen worden goed verholpen.

Prima sfeer en meedenkende mensen.

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en duidelijk geinformeerd. Ik rij een auto van 17 jaar oud. Maar ook bij mijn auto proberen ze op alle mogelijke manieren mee te denken wat er nog mogelijk is om het onderhoud en de reparaties uit te voeren met beperkte kosten.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!