Top garage

Altijd goed en eerlijk bedrijf.

Prima service weer!

Prima service en uitstekende faciliteiten

Altijd prima en flexibele service!

Altijd door alle jaren heen prima betaalbare service!

Prima geholpen

Prima geholpen. Leenfiets mee.

Prima service met een lach!

Bandenwissel prima uitgevoerd en netjes op tijd een belletje dat de auto (gewassen) klaar staat! Top.

Vriendelijk en snel

Zeer vriendelijk te woord gestaan, snelle afspraak en de ontvangstruimte ziet er prachtig uit. Na een goede kop koffie had ik snel mijn auto weer terug.

top

top serviec

Een mooi bedrijf met geweldige service en groot vakmanschap

De titel zegt het al.

Heel netjes en duidelijk.

Ik ben super geholpen. Mijn auto wilde niet meer starten en is door naar de garage gesleept. Na de diagnose kreeg ik duidelijk te horen wat er mis was, en wat het totaal ging kosten om hem weer te maken. Heel duidelijk vooraf en ik werd netjes op de hoogte gehouden.

Uiterst vriendelijke goede vakmensen die zich 100% aan de afspraken houden.de

Uiterst vriendelijke goede vakmensen die zich 100% aan de afspraken houden. Zeer goede service.

Good Experience.

It was very satisficed during all our purchasing process from Mr. Roos. Thank you for your co-operation and support. MS Tourism B.V

• Would you recommend us? Yes

Zoals gebruikelijk weer een prettige en adequate afhandeling.

Dirk Jan had de eerder gemaakte prijsafspraak in het systeem gezet. Zoiets bevestigt alleen al dat ik al meer dan 10 jaar niet ten onrechte mijn vertrouwen in deze garage heb gesteld.

Great and efficient services

The services were great and efficient.

Fijn onderhouds bedrijf

APK en jaarlijkse onderhouds beurt aan de Beamer. Snel klaar en prima geprijsd! Gelijk factuur in de mail. Ik vind Garage Roos al jaren een prima , no nonsense , auto onderhouds bedrijf.

Specialist in BMW

Ik ben goed geholpen door Garage Roos; ze hebben inderdaad veel kennis van BMW.

Eerlijke en vriendelijke service

Onze Mini heeft de laatste tijd wat pech gehad. Bij Garage Roos konden we snel terecht en werd de laatste benodigde reparatie snel en vakkundig uitgevoerd voor een fatsoenlijke prijs. Door alle uitleg ben ik ervan overtuigd dat we weer jaren veilig de weg op kunnen. Ook een mooie occasion BMW aangeschaft. Zo blij mee! Duidelijk waar wij ons onderhoud voortaan laten uitvoeren.

Kennis van zaken

Fijn geholpen en denken mee.

Snelle en goede service

Stond met pannen langs de weg, even gebeld en kon direct terecht. Was binnen een uur weer op de weg dankzij de snelle service van deze garage!

Prima service!

Netjes en snel geholpen.

Vriendelijk

Vriendelijk behulpzaam kwaliteit.

Klantvriendelijk en deskundig!

Zoals ik gewend ben bij Roos altijd een goede service en je kan vertrouwen op de deskundigheid van de monteurs.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!