perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom al een aantal jaar bij Garage Roos. Vind de service perfect. Gewoon een goed garage bedrijf.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met lease BMW uitstekende service ondervonden, voor garantie werkzaamheden zijn de mensen van Roos helemaal naar de BMW dealer gereden om het op te lossen. Geen enkele reden om nog bij een dure merkgarage in onderhoud te blijven.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn tot nu toe erg goed! Hoop dat het zo blijft. Goed hoor!\r\n\r\nRonald Quist

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf herstel schade en reparatie/onderhoud bij met verschillende auto\'s

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garagebedrijf, waar vakkundigheid, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Prachtige nieuwe locatie, waar de koffie ook weer altijd klaar staat en altijd een luisterend oor aanwezig is. Proficiat !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en prettig contact.\r\nReparaties worden binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.\r\nDuidelijke afspraken vooraf, je komt niet voor verassingen te staan.\r\nPrettig is gratis vervangend vervoer.\r\nPrijs is redelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sedert ik mijn BMW niet meer naar de officiele dealer breng voor onderhoud klant van Garage Roos. Inmiddels alweer een aantal jaren.\r\nBen tot op heden uiterst tevreden over het totaalpakket.Goede service en voorlichting. Kortom goed bedrijf met vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld allemaal.Goeie ontvangst, keurige leenauto, jammer dat er in is gerookt.\r\n\r\nHeb 1 opmerking. Na terug ontvangst auto blijkt er een irritante rammel in mn dashboard te zitten (ergens achter middendisplay. Is echt voor het eerst dat ik dit hoor, nieuw dus. Alleen bij bepaald laag toerental (resonatie). Heeft dit te maken met reparatie??\r\n\r\nTip vd dag. Denk dat klanten het zeer zouden waarderen als de auto gewassen en schoon weer klaar staat. Is een prima servicetool en erg klantvriendelijk. Is net dat beetje meer! Bijv is er een sterreparatie aan mn ruit gedaan echter de ruit schoonmaken is achterwege gelaten, das jammer.\r\n\r\nGroet Jan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage Roos is net verhuisd en ze moeten soms nog even hun draai vinden. Ik heb mijn BMW bij hun gebracht en deze wordt eerst nagekeken. Ik zou gebeld worden maar tot 2 maal toe geen opvolging aan hun belofte om te bellen of te mailen. Hier heb ik wat van gezegd. Door vakantie was het te druk voor 1 persoon. Ik kreeg keurig een excuus mail. Mijn BMW voor een onderhoudsbeurt gebracht en auto was eerder klaar, keurig uitleg gekregen wat er vervangen was en wat moet gebeuren voor de APK. Kortom, er is wat gedaan met mijn opmerking en dat vind ik erg goed. Klantvriendelijk, beleeft en ik ben een klant met een naam !!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is positief, vriendelijk, bekwaam. Altijd overleg mogelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitdagend en vakkundig ik heb een klassieker MB W114 die alleen voor een APK heb aangeboden die een paar \"kleinigheidjes\" nodig had om weer legaal de weg op te mogen (nieuwe banden wat branstof slangen enkel boutjes die waren opgelost waren in korte tijd weer opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben afgelopen vrijdag geweest voor bandenwissel en wat verbaasd over de nette ontvangst....een echt welkom. Het wachten was aangenaam en de koffie uitstekend. Maar uiteindelijk gaat het om de werkzaamheden en die zijn prima uitgevoerd en voor een aangename prijs. Ik ben blij deze garage te hebben ontdekt en kom hier zeker terug.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk,vertrouwd,duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf aanschaf: eerlijk en oprecht advies icm goede prijs, ik heb mijn auto bij deze garage gekocht\r\nonderhoud: ook na de aanschaf is dit bedrijf eerlijk en worden afspraken nagekomen, zo zijn onder garantie een paar lastige problemen (rammel/getik, waar komt het vandaan...)vakkundig opgelost. De persoonlijke servive NA de aankoop en het vermogen om problemen wel goed op te lossen (in tegenstelling tot ervaringen in het verleden met bijv Audi dealer) maken deze garage een aanrader.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vandaag een carkit laten inbouwen in mijn mini. Goed uitgevoerd, er is keurig gewerkt: zonder schroeven of gaten is alle bedrading netjes weggewerkt. Ik werd tijdens de werkzaamheden gebeld dat men bij voorkeur de carkit niet met kit, maar met een houder wilde vastzetten en of ik bezwaar had met de meerkosten van 19 euro. Bij het ophalen van de auto bleken de meerkosten naar 13 euro te zijn teruggebracht. Er lag als attentie een flesje bronwater in mijn auto, een heel aardig gebaar.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!