goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben afgelopen vrijdag geweest voor bandenwissel en wat verbaasd over de nette ontvangst....een echt welkom. Het wachten was aangenaam en de koffie uitstekend. Maar uiteindelijk gaat het om de werkzaamheden en die zijn prima uitgevoerd en voor een aangename prijs. Ik ben blij deze garage te hebben ontdekt en kom hier zeker terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk,vertrouwd,duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf aanschaf: eerlijk en oprecht advies icm goede prijs, ik heb mijn auto bij deze garage gekocht\r\nonderhoud: ook na de aanschaf is dit bedrijf eerlijk en worden afspraken nagekomen, zo zijn onder garantie een paar lastige problemen (rammel/getik, waar komt het vandaan...)vakkundig opgelost. De persoonlijke servive NA de aankoop en het vermogen om problemen wel goed op te lossen (in tegenstelling tot ervaringen in het verleden met bijv Audi dealer) maken deze garage een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vandaag een carkit laten inbouwen in mijn mini. Goed uitgevoerd, er is keurig gewerkt: zonder schroeven of gaten is alle bedrading netjes weggewerkt. Ik werd tijdens de werkzaamheden gebeld dat men bij voorkeur de carkit niet met kit, maar met een houder wilde vastzetten en of ik bezwaar had met de meerkosten van 19 euro. Bij het ophalen van de auto bleken de meerkosten naar 13 euro te zijn teruggebracht. Er lag als attentie een flesje bronwater in mijn auto, een heel aardig gebaar.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en klant vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bandenwissel laten doen, alle 4 de banden. Kon nog op zaterdagochtend ingepland worden,dat was erg fijn.\r\nGoede service, banden zijn goed uitgebalanceerd. \r\nVriendelijk personeel, zowel telefonisch als in de werkplaats.\r\nIk kom hier graag zeker terug.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vakkundig, erg correct in afhandeling en op de hoogte houden tijdens reparatie en apk keuring. Altijd een leuke attentie na een bezoek! Ik zou geen andere garage meer willen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben erg tevreden. de service die jullie verlenen is ongekend. ga zo door en succes in het nieuwe pand!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, professioneel en prima werk verricht. Ik werd wederom hartelijk geholpen, netjes gebeld voordat er kosten werden gemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een werkelijk prachtig nieuw pand wederom een hartelijke ontvangst en dito service. Naast onze BMW ook voor onze old-timer het beste adres.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een hele hoge score voor dit bedrijf Het bedrijf word groter en de service word ook mee naar boven aangepast \r\ndit is de garage waar je graag een auto laat maken omdat je zeker weet dat het voor elkaar komt, en dat de auto na het afhalen weer heel lekker rijd welk merk het dan ook is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer vriendelijk personeel, goede service en geen onverwachte kosten.\r\nalle extra reparaties worden alleen uitgevoerd na telefonisch contact.\r\nkortom ik ben een meer dan tevreden klant

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!