goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben meer dan tevreden en mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen. Grote beurt in no time gepland en uitgevoerd tegen zeer acceptabele en duidelijk gecommuniceerde tarieven. Vervolgens winterbanden in één dag besteld en gemonteerd. Veel grootbedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen, chapeau!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig flexibel beteelbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en zonder problemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds jaar en dag al klant bij Garage Roos. \r\n\r\nErg tevreden over hun werkwijze en afhandelingen.\r\nPrima prijs-kwaliteitverhouding en, in mijn optiek, een zeer betrouwbaar bedrijf\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al jaren voor het onderhoud van mijn auto\'s naar volle tevredenheid.\r\nDe eigenaar, Dirkjan Roos is een hardwerkende en vriendelijke jongen welke de klant niet in de kou zal laten staan.\r\nOok als er iets niet naar wens of onduidelijk is weet hij dit op te lossen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn banden waren slecht en versleten en moesten vervangen worden. Thuis had ik nog een set gebruikte, maar goede zomerbanden liggen. Garagebedrijf Roos vond het geen probleem om deze te vervangen en deden een goed aanbod voor de opdracht. Auto was snel klaar en zelfs de wieldoppen die los in de achterbak lagen hebben ze er even opgezet. Na minder goede ervaringen deze week met onderhoud aan mijn VW transporter bij de VW vakgarage heb ik spijt dat ik die opdracht niet ook door garagebedrijf Roos heb laten doen. Gelukkig ben ik van harte welkom en heb ik voor de toekomst de garage gevonden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt Roos, wij zijn heel blij met jullie service! Jullie hebben ons probleem met de auto heel fijn opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en professioneel, goede prijs/kwaliteitverhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is mijn eerste bezoek aan Garage Roos en ik moet zeggen dat de communicatie zeer klantvriendelijk is in een ongedwongen sfeer. Tarieven worden direct vermeld zonder enige verplichting zodat je weet waar je aan toe bent als je besluit zaken te doen. Top!

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en net bedrijf, ik werd snel geholpen.\r\nIk ben voor een paar kleinigheden geweest, die ervaring was goed. Kan nog niet beoordelen hoe het is betreffende een apk of grote beurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer behulpzaam bij plotselinge noodgevallen. Eventuele problemen worden goed opgelost. Erg prettig rechtstreeks met de deskundige te kunnen overleggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kon snel geholpen worden met lassen van uitlaatsteun.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima,gebeld wat er aan de hand was en tevens wat het kost.\r\nNota ontvangen bij het halen van de auto en bij thuis komst ook nog per mail,wat wil je nog meer.\r\n\r\nGoed geholpen en ontvangen.TOP!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf echte service, kwalteit in onderzoek en reparatie en een eerlijke prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettig geholpen. Goed overleg m.b.t. werkzaamheden en kosten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed.\r\nVriendelijk, persoonlijk en eerlijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plezierige en deskundige bejegening.\r\n\r\nservice georienteerd\r\n\r\ndeskundige reparaties\r\n\r\nperfecte uitleg na afloop

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!