perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Boven alle verwachtingen.\r\nDit is een voorbeeld van de manier waarop een autobedrijf met de klant om moet gaan. Ik heb het als een heel plezierig bezoek ervaren.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben terecht gekomen bij Garage Roos nadat mijn klachten met de auto waarin ik rijd , niet weren verholpen bij een BMW dealer. Garage Roos heeft het euvel verholpen en ik rijd weer met plezier in de auto. Zeer prettig dat ik vervangend vervoer kreeg aangeboden, aangezien ik vanuit Hilversum moet komen. Ik blijf klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbare indruk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van de Mini gekeken op internet of er een Mini specialist is in de omgeving van Almere, omdat ik geen zin heb in hoge BMW dealer tarieven. Zo kwam ik terecht bij Garage Roos. Via een mail twee offertes opgevraagd. Binnen 24uur binnen en kom ook al snel terecht. Onderhoud is perfect uitgevoerd, wachtruimte is top met wifi en na afloop krijg je nog de factuur gemaild met de prijzen van dingen die er ook aan zitten te komen aan de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer behulpzaam en adviserend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Mijn 120 d coupe met 192000 km was de distributieketting kapot, iets wat deze auto\'s te vaak overkomt terwijl bmw niet van een constructiefout wil weten. BMW doe er iets aan!\r\n\r\nGelukkig had ik van garage Roos gehoord, want ik had het even gehad met de service mijn vaste dealer.\r\nNa mijn telefoontje had ik binnen enkele uren een offerte, en na mijn bezoek aan hem werd auto meteen opgehaald en onder handen genomen. Daardoor kon ik hem een week later ophalen met een geheel nieuwe originele BMW motor. Alle afspraken waren netjes opgevolgd, de motorruimte was schoongemaakt, en de auto stond er gewassen als nieuw bij. \r\n\r\nNu een paar weken later en km verder kan de conclusie alleen maar zijn dat ze hun werk helemaal goed hebben gedaan.\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen. Auto voor een APK weggebracht. Bedrading hing los onder mijn frontbumper, dit is vakkundig hersteld en niet in rekening gebracht. Mijn eerste ervaring met Garage Roos is zeer positief, personeel erg vriendelijk. Een aanrader dus.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jullie zijn zeker klantvriendelijk, goede service en zeker de moeite waard om in de toekomst zaken met jullie te doen. \r\n\r\nMet vriendelijke groet, \r\n\r\nHelen Zinhagel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goede ervaring. Goed en zeer vriendelijk geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaring met deze garage. Wordt altijd prettig geholpen en afspraken worden nagekomen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hartelijk dank.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, en altijd volgens afspraak!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak snel geregeld en netjes bevestigd.\r\nOntvangst prima en erg aantrekkelijke wachtruimte met WIFI.\r\nCompleet en professionele rapportage na afloop.\r\nKortom, aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer een zeer prettige klantenervaring gehad. Zoals altijd.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!