goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bezoek aan garage Roos is een plezier, met een prachtige wachtruimte met gratis wifi, prima koffie en erg vriendelijke mensen. Ik heb veel vertrouwen in hun deskundigheid en waardeer vooral hun eerlijkheid en no-nonsense aanpak. Een verademing in de auto-branche, waar ik in het verleden vaak het gevoel had te veel te betalen omdat ik er te weinig verstand van had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf, goede opvang voor klanten, verstand van zaken en prima prijzen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed service en kwaliteit! En ook nog een redelijke prijs.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo Dirk, Hierbij van ons even een mail dat we altijd tevreden zijn over de gang van zaken bij jou bedrijf. En dat we altijd vriendelijk geholpen worden.\r\nMet vriendelijke groeten,\r\nEddy en Thea Geerken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel geholpen, vriendelijk, meedenkend, correcte afspraken, heldere uitleg, en auto nog schoongemaakt ook. zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en service gericht

perfect, zeker aan te bevelen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al een aantal jaren met mijn mini klant bij garage Roos.\r\nIk wilde mijn leuke mini inruilen en garage Roos had voor mij de perfecte auto staan, een BMW 1. \r\nEen hele werkdag mocht ik de BMW meenemen om proef te rijden. Top dat dat kon en nu ben ik de blijde eigenaar van de BMW 1.\r\nGepoetst, nagekeken, onderdelen vervangen en een met een prachtige bos bloemen heb ik gisteren mijn nieuwe auto opgehaald.\r\nBedankt garage Roos...\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn goed. Ik wordt altijd goed en correct geholpen. \r\nVriendelijk en deskundig personeel die met je meedenken.\r\nIk ben een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede professionele service, zeer klantgericht en vriendelijk.\r\nKennis van zake en weten alles op een duidelijke manier aan je uit te leggen.\r\nTop garage!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf dat staat voor het werk en voor de klant.\r\nKorte wachttijden, snelle afspraken, uitstekende service, goede communicatie en redelijke prijzen.\r\nEen bedrijf dat ik absoluut kan aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage Roos is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een heel hoog service niveau. Je wordt altijd snel en deskundig geholpen.

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!