perfect, zeker aan te bevelen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al een aantal jaren met mijn mini klant bij garage Roos.\r\nIk wilde mijn leuke mini inruilen en garage Roos had voor mij de perfecte auto staan, een BMW 1. \r\nEen hele werkdag mocht ik de BMW meenemen om proef te rijden. Top dat dat kon en nu ben ik de blijde eigenaar van de BMW 1.\r\nGepoetst, nagekeken, onderdelen vervangen en een met een prachtige bos bloemen heb ik gisteren mijn nieuwe auto opgehaald.\r\nBedankt garage Roos...\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn goed. Ik wordt altijd goed en correct geholpen. \r\nVriendelijk en deskundig personeel die met je meedenken.\r\nIk ben een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede professionele service, zeer klantgericht en vriendelijk.\r\nKennis van zake en weten alles op een duidelijke manier aan je uit te leggen.\r\nTop garage!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf dat staat voor het werk en voor de klant.\r\nKorte wachttijden, snelle afspraken, uitstekende service, goede communicatie en redelijke prijzen.\r\nEen bedrijf dat ik absoluut kan aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage Roos is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een heel hoog service niveau. Je wordt altijd snel en deskundig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enige BMW specialist in de buurt van Almere, van daar dat ik naar deze garage ben gegaan, weten waar ze over praten als het over het merk BMW gaat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag 24 april zonder afspraak langs geweest bij garage Roos met mij BMW 525I touring E61 met de bekende airbag - en gordelspanner storing. In de eerste instantie ging ik er vanuit dat de airbagmat defect was en heb om advies gevraagd wat hiermee te doen? Zelf dacht ik het met een module airbag sensor deze storing te verhelpen en door garage Roos de storing in de computer te laten verwijderen.Op advies van Roos maar eerst de computer uitlezen, hierna bleek dat er geen sprake was van een defecte airbagmat maar mogelijk een breuk of los contact in de stekker onder de bijrijdersstoel. Roos heeft het airbag systeem gereset en mocht de storing weer terug komen zal hij deze verbindingen aan elkaar solderen. Ik kan niet anders zeggen dat ik deskundig en snel ben geholpen met dit probleem was er maximaal 20 min t.o.v de merk dealer. Ik zou een ieder die dit probleem heeft en in de omgeving van Almere woont even langs gaan om een diagnose te laten doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de hoge mate van flexibiliteit een hele fijne partner.\r\nOok wordt er gewaarschuwd voor eventuele reparaties op korte termijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas niet op de hoogte gebracht van de winterbanden wissel, maar na 1 telefoontje was dit gauw geregeld. De offerte voor de 2 nieuwe banden was helder en duidelijk. Wat ik zeer op prijs stel is dat er is gekeken naar banden, die goed zijn beoordeeld op besparing benzine verbruik en wegligging. \r\nIk ben zeer tevreden over de service die garage Roos levert.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg gastvrij en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf offerte niet van toepassing. Bandenwissel . Zomer winterbanden

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!