netjes geholpen bij proefrit

Ik zag mooie BMW X1 kende de auto nog niet vwb rijden, afspraak gemaakt en auto stond stralend gepoetst klaar. ik was verkocht en ook inruilvoorstel klonk aannemelijk, voor mijn vrouw die er het meest in rijdt, mistte een paar opties . dus dan ging de koop niet door. eigenaar bleef zeer vriendelijk en bleef tijd nemen voor ons. ik zou hier zeker auto kopen als hij deze naar mijn wens heeft staan.

Certificaat voor klasse 3 alarm

Had een certificaat nodig voor een klasse 3 alarm. Ook daarvoor kun je terecht bij Roos. Snel en goed geholpen. Ook nog even advies gevraagd voor onderhoud en ook daar ben ik goed mee geholpen. Tot juni voor het vervangen van de remvloeistof.

Zeer profesioneel

Zeer goede garage snel geholpen en weer verder

Conform afspraak zonder verrassingen

Conform afspraak zonder verrassingen plus adviezen, verbeteringen die direct of later kunnen worden opgepakt met in mijn geval dat deze punten konden wachten tot de volgende bandenwissel..

Betrouwbaar en kan er altijd terecht!

Personeel is super vriendelijk en het fijne is dat je soms ook rustig kan wachten tot je auto klaar is

Weer helemaal tevreden

Ik kom hier al meer dan 10 jaar en weer uitstekend geholpen. Top bedrijf

Zeer goed!

Betrouwbaar bedrijf waar vakmanschap boven aan staat!

Goede en snelle service

Snelle en en goede reparatie van kofferdeksel van mijn 520i touring. Tegen redelijke prijs en ook schoongemaakt en bandenspanning gecontroleerd. Comfortabele wachtruimte met lekkere drankjes.

Snel, servicegericht, vakkundig

Jammer dat jullie niet de Daihatsu Cuore konden uitlezen. Nog jammerder is dat er toch een factuur komt voor poging tot uitlezen, mede omdat we al 10 jaar klant bent. Maar verder tevreden over de service en snelheid.

Goede ervaring met de keuring van een bmw Ze vertelde wat ze haden gedaan

Zeer goede service,en zeer vriendelijk en behulpzaam

Prettige mensen

B

Super ervaring

Wat een topgarage! Ik kwam voor mijn auto, maar bleef bijna voor de koffie. Super gastvrij ontvangen en meteen een gezellige sfeer. Tot mijn verrassing was mijn auto sneller klaar dan ik had verwacht. Volgens mij hebben ze daar turbo’s op de mensen zitten. Ook nog een leuk praatje gehad, dus ik ging niet alleen met een gerepareerde auto, maar ook met een goed humeur naar huis. Absolute aanrader!

Fantastische service

Afspraak gemaakt om remvloeistof te verversen van mijn Mini Cabriolet, ik kon snel terecht. Ik kon onder het genot van een kop koffie en de krant wachten tijdens het onderhoud. Als extra service heeft de monteur ook nog de bandenspanning gecontroleerd en aangepast. En mij geattendeerd op versleten ruitenwissersbladen en deze ook vervangen Zodat ik weer veilig de weg op kan.

Flexibel en goede service!

Je krijgt altijd van te voren de analyse op de kosten, dus geen verassingen.

Altijd goede service

Altijd goede service bij Roos! Duidelijke uitleg wat er gedaan wordt/is. We rijden er voor om ipv de lokale BMW dealer die 2x zo duur is en je mee moet betalen aan de dure showroom

Vriendelijk en eerlijke service.

Altijd vriendelijk. En eerlijke prijs voor een goede service.

top

Een rammel en gekraak in de auto, vindt het maar. Dirk Jan Roos heeft de auto weer top afgeleverd zonder bij geluiden. Auto rijd weer als een echte BMW.

Apk en aanvullende reparatie snel geregeld

Prima ontvangst en snelle service.

Snel opgelost

De batterij van de noodoproep van mijn bmw had het begeven. Kon direct terecht voor oplossing. Supersnel geregeld.

Uitstekend!

Is positief en heb een betrouwbaar gevoel bij garage Roos. Succes, jullie doen het goed!

Vriendelijke en snelle service

Goede en betrouwbare garage

Wat mij betreft een goede en betrouwbare garage. 3 jaar op rij alles goed verlopen door een vriendelijk en professioneel team!

Thank you for your support!

Thank you for your support!

• Would you recommend us? Yes

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!