Goed geholpen, heldere uitleg, vriendelijk personeel

Goed geholpen, heldere uitleg, vriendelijk personeel

prima service

Altijd goed geholpen en heel klantvriendelijk

Gewoon prettig contact.

De tijd gekregen om de auto rustig te bekijken. Testrit kunnen maken en auto op de brug kunnen bekijken.

Cijfer acht

Heb vertrouwen in dit bedrijf

Snelle professionele en uiterst klantvriendelijke service

Een verademing in vergelijking met de grootschaligheid van de dealer. Deskundig en klantvriendelijk geholpen.

Zeer correcte en professionele service.

Hulp wordt snel en professioneel geboden. Altijd zeer tevreden. Roos is een aanrader.

Hele fijne garage. Prima service en mooie ruimte om te wachten als dat moet.

Altijd transparant en eerlijk

Service zoals je zou verwachten

Zeer professioneel

Duidelijk passie met wat ze doen letten op de kleine details en geven bruikbare tios en informatie

Zoals altijd uitstekend service

Auto voor apk gebracht. Snel geholpen, zouden nieuwe banden moeten komen. En was alles in 1 dag geregel. Super!

een prima, deskundige en klantvriendelijke garage

een prima, deskundige en klantvriendelijke garage

professionele ervaring met oog voor detail

Bij de APK keuring werd een karkasbreuk in de achterband geconstateerd. In onderling overleg een goed voorstel voor vervanging van beide achterbanden ontvangen. Oog voor detail blijkt uit advies over wielslot bouten die robuuster zijn dan de gebruikelijke. Daarnaast altijd krantje en koffie aanwezig in de huiskamer-achtige wachtruimte.

Een dikke pluim voor Garage Roos in Almere!

Vandaag kreeg mijn BMW 320i onverwachts een motorstoring door een defecte nokkenassensor. Vanuit de auto belde ik met Garage Roos in Almere en werd meteen geweldig geholpen door Mandy. Ze schakelde direct, plande gelijk een werkplaatsafspraak in en dacht actief met me mee. Ze zag bovendien dat er nog een APK-keuring gepland stond en regelde dat dit meteen meegenomen kon worden. Bij aankomst stond het team van Roos BMW & Mini Specialist, onder leiding van Dirk Jan Roos, direct klaar. De storing werd vakkundig verholpen en de APK is meteen uitgevoerd. Alles snel, professioneel en met duidelijke communicatie. Kortom: uitstekende service, echt meedenken met de klant en een team dat precies weet hoe je iemand weer zorgeloos de weg op helpt. Bedankt Mandy, Dirk Jan en het hele team! Ivo

Keurig bedrijf en terzake kundig

Goede ervaring.

Perfect en duidelijke communicatie

Mijn eerste ervaring is zeer positief. Ik had een probleem met een soort van aquarium in een zijpaneel en na een diagnose kreeg ik duidelijkheid wat de oorzaak was en wat er ging gebeuren om dit te voorkomen. De kosten waren ook duidelijk en gelukkig heel netjes. De eerste onderhoudsbeurt gaat hier zeker plaatsvinden. En als je auto dan ook nog gewassen is, dan is het helemaal fijn om weer weg te rijden.

Goede snelle service …. Bedankt

Gewoon goede garage

Kom al jaren Bij Roos met regelmaat. Altijd goed geholpen, lekker duidelijk en vaak ook snel. Recente actie uitgevoerd: bandenwissel. Geven ook gelijk afvies om slotbouten te vervangen ipv de standaard slotbouwen vanuit BMW zelf. Prima.

Reparatie zoals afgesproken en met een duidelijke toelichting

Reparatie is uitgevoerd zoals afgesproken en met een duidelijke toelichting.

vriendelijk en betrouwbaar

vriendelijk en betrouwbaar

Super Garage

De service,is helemaal TOP.Ik kom er al jaren ben zeer tevreden en blij met iedereen van Garage Roos.Jullie zijn Toppers .Groetjes An

Tevreden

Wordt snel en goed geholpen ook met de klacht waarom je komt wordt naar geluisterd en uitgelegd dat je zelf begrijpt waar het om gaat mijn ervaring met roos is goed

Professionals

Snel een afspraak kunnen inplannen. Bandenwissel , softwear update en vervanging van motorophang. Deze garage weet alles en is zeer kundig mbt Mini en BMW. Vriendelijke service.

Prima!

Je wordt altijd goed geholpen en je kunt altijd snel terecht.

top ervaring bij garage Roos

Ik ben ontzettend tevreden over de service bij garage Roos. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Het personeel is deskundig, eerlijk en neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Mijn auto werd snel en vakkundig gerepareerd, en de prijs was precies zoals afgesproken – geen verrassingen achteraf. Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden tijdens het onderhoud, wat ik erg waardeer. De garage straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Je merkt dat ze echt om hun klanten geven en trots zijn op hun werk. Mijn auto rijdt weer als nieuw, en ik kom hier zeker terug voor de volgende onderhoudsbeurt. Kortom: een betrouwbare garage met topservice, eerlijke prijzen en vriendelijk personeel! Aanrader voor iedereen die zijn auto in goede handen wil geven.

Klantgericht en meedenken

Probleem met raam is goed opgepakt. Meegedacht hoe het met vervoer te doen en zo snel mogelijk afspraak gemaakt voor herstel

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!