Tevreden

Wordt snel en goed geholpen ook met de klacht waarom je komt wordt naar geluisterd en uitgelegd dat je zelf begrijpt waar het om gaat mijn ervaring met roos is goed

Professionals

Snel een afspraak kunnen inplannen. Bandenwissel , softwear update en vervanging van motorophang. Deze garage weet alles en is zeer kundig mbt Mini en BMW. Vriendelijke service.

Prima!

Je wordt altijd goed geholpen en je kunt altijd snel terecht.

top ervaring bij garage Roos

Ik ben ontzettend tevreden over de service bij garage Roos. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Het personeel is deskundig, eerlijk en neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Mijn auto werd snel en vakkundig gerepareerd, en de prijs was precies zoals afgesproken – geen verrassingen achteraf. Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden tijdens het onderhoud, wat ik erg waardeer. De garage straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Je merkt dat ze echt om hun klanten geven en trots zijn op hun werk. Mijn auto rijdt weer als nieuw, en ik kom hier zeker terug voor de volgende onderhoudsbeurt. Kortom: een betrouwbare garage met topservice, eerlijke prijzen en vriendelijk personeel! Aanrader voor iedereen die zijn auto in goede handen wil geven.

Klantgericht en meedenken

Probleem met raam is goed opgepakt. Meegedacht hoe het met vervoer te doen en zo snel mogelijk afspraak gemaakt voor herstel

Service

Na onze aankoop van de mini clubman waren er een paar kleine zaken die aandacht nodig hadden. Perfect opgelost, persoonlijk en betrokken.

Beste garage voor MINI!

Altijd goed geholpen en ook vandaag weer voor mijn APK. Supertevreden en blij met de service en kwaliteit!

Snelle service en vriendelijk personeel

Snelle service , eerlijk advies en vriendelijk personeel

Perfecte service

Goede service snel geregeld. Goede communicatie en vriendelijk personeel.

Fijne garage

Aardig en snel geholpen

Nieuwe stuur delen laten monteren en uitlijnen. Alles weer top geregeld en de auto is gewassen. Top, dankjewel.

Service zoals het hoort

Mijn auto voor een beurt gebracht. Geen onverwachte kosten, alles werd netjes en tijdig gecommuniceerd en de auto werd weer zeer netjes afgeleverd.

Alleen maar lof

Ik had een flinke uitdaging. Een grote kermisattractie in mijn auto qua lampjes. Ik mocht direct langskomen en na het uitlezen moest ik mijn auto achterlaten. Ik kreeg direct vervangend vervoer. De volgende dag werd ik op de hoogte gehouden. Heel transparant, heel eerlijk. De service is echt uitstekend. Ik zou iedere bmw/mini rijder aanraden om je auto bij deze garage in onderhoud te doen. Alleen maar lof. Dank jullie wel.

Betrouwbaar

Jarenlang mijn auto in onderhoud gehad. Afspraken worden altijd nagekomen. Zelfs als je onaangekondigd langskomt voor het verwisselen van een (kop)lamp doen ze dat meteen geheel gratis! Jammer dat we naar de andere kant van Nederland gaan verhuizen, vindt daar maar een net zo betrouwbare garage.

Behulpzaam!

Gewoon goed geholpen. Maar dat is hier heel normaal

Kom hier al jaren. Altijd goed geholpen en goede serviceverlening!

Top service!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van garage Roos. Bij het eerste contact werd ik snel en professioneel geholpen. De medewerker nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, geen verrassingen achteraf, maar eerlijke communicatie en transparante prijzen.

Met recht de titel specialist verdiend

Maakt echt het verschil in kwaliteit, servicebalie en nazorg. Ik hoop dat mijn BWM (2015) nog vele jaren in service bij Roos kan blijven. Topklasse

Eerlijk

Roos is een betrouwbaar en eerlijk. Ze denken met je mee.

Boven verwachting

Wat een topervaring! Mijn BMW 320i heeft hier echt een metamorfose ondergaan, het resultaat is gewoon verbluffend! en het werk was ook nog eens super snel klaar. De dames achter de balie verdienen echt een dikke pluim: super vriendelijk, behulpzaam en met een glimlach waardoor je er zó weer voor terug wilt komen. Kortom: kwaliteit, service én sfeer — alles perfect. Absoluut een aanrader!

Geweldig mensen

Dirk Jan en zijn collega’s hebben mij heel goed geholpen. Aanrader om je auto (BMW ) te brengen. Ik kom al jaren bij garage Roos . Top mensen. Derk Jan bedankt voor de snelle service. Tot volgende keer.

Ben erg tevreden met service aan balie en werkplaats.

Goede snelle service was meteen geholpen paar uur later kon ik de weg al weer op

We hebben een prettige eerste en tweede kennismaking gehad

We hebben een prettige eerste en tweede kennismaking gehad

Heel goed geholpen

Omroepweg 15

1324KT Almere

Over Roos BMW & MINI specialist

Welkom bij Roos BMW & MINI Het Team van Roos BMW & MINI gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!! Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!