Laden reviews...
229 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken regelmatig vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle afhandeling en eerlijk advies. De sfeer in het bedrijf wordt als aangenaam ervaren en de wachtruimte is comfortabel.
Nvt
27 July 2026
Richard Walraven
Almere
na één bezoek het volste vertrouwen om mijn BMW x5 en Z3 in hun handen te geven.
26 July 2026
Peter Weij
Bussum
Mijn accu was na 9 jaar aan de beurt. Ik reed even langs om na te laten meten en te bestellen. Positieve verassing: even wachten en nieuwe direct gemonteerd.
23 July 2026
Klaas
Almere
Prima garage zeker een goed alternatief voor de dealer, vriendelijk denken met je mee en zijn niet dwingend om iets uit te voeren.
21 July 2026
Ger
Lelystad
Aan de voorkant wordt je al goed geholpen als je belt voor een afspraak.
17 July 2026
Onno
Almere
Keer op keer weer zeer prettig geholpen Of het nou gaat om reparatie, onderhoud, apk of ander advies over mijn auto Altijd een eerlijk en sevice gericht antwoord zonder het gevoel te krijgen dat het alleen om de omzet van deze garage gaat! Dank weer voor deze ronde en graag tot de volgende keer.
15 July 2026
Linda
Goed geholpen
15 July 2026
Ton
ALMERE
Twee dagen voor mijn vakantie begaf de krukaspoelie van onze Mini het, waardoor doorrijden geen optie meer was. Weggesleept naar garage Roos en nog voor de vakantie de auto weer terug.
12 July 2026
Olivier
Almere
Meerdere auto’s in onderhoud en zeer tevreden
11 July 2026
Warna Man
Naarden
Ik kom al jaren bij Garage Roos, en ben nog steeds blij en tevreden. Dirk Jan is vriendelijk en denkt mee, team is deskundig en snel.
9 July 2026
Jenny
Blaricum
Eerste ervaring voor mij. Keurig netjes! Auto (bwm) voor service aangeboden. Service is conform service behoefte uitgevoerd. Auto was netjes gewassen bij ophalen. Werkplaats is keurig netjes, schoon en opgeruimd.
8 July 2026
Erwin
Ter Aar
Weinig wachttijd en denken altijd mee.
7 July 2026
Fam. De Zeeuw
Almere
Zeer klantvriendelijk bedrijf met kennis van zaken! Medewerkers die weten waar ze het over hebben en voortvarend het autoprobleem aanpakken, oplossen en uitleg geven. “We hebben nu geen tijd” komt in het woordenboek van Garagebedrijf Roos niet voor.
1 July 2026
Gerrit
Behulpzaam en snel. Prettig zakendoen
1 July 2026
Johan
WEESP
Ben zeer tevreden over hoe ze met de klanten omgaan..
30 June 2026
Mario
Almere
Gelukkig sta ik niet vaak bij de garage. Maar die keer dat ik er ben, ben ik het liefst bij Roos. Geen weken wachttijd en een no-nonsense persoonlijke service. Onderhoud correct uitgevoerd volgens afspraak.
30 June 2026
quint
bussum
Zeer professioneel en vriendelijk. Altijd vooraf uitleg wat er moet gebeuren en wat het kost. Erg tevreden met de service
29 June 2026
Nancy
Almere
Echt lieve mensen, ontzettend behulpzaam en altijd flexibel. En je auto krijgt ook nog eens alle liefde en aandacht wat het verdient. Top service!
27 June 2026
Loes Monsees
's-Graveland
Zoals altijd weer fijn en snel geholpen!
26 June 2026
Hellen
Almere
Goede service en klantvriendelijkheid staan voorop...
caroline den Burger
Almere
Ik kom al jaren bij garage Roos. Werd ook deze keer snel geholpen!
T. van Meerten
LAREN NH
Mijn euvel - voor mijn gevoel - was iets met banden of wiellagers. Geronk/gezoem in de auto. Mijn bewoordingen zijn goed geanalyseerd en we zijn tot een stappenplan. Uiteindelijk waren de banden aan het "cuppen" , ouderdom en nooit links/rechts per as gewisseld. Een hele geruststelling, dus advies opgevolgd nieuwe banden, balanceren en uitlijnen. Belangrijkste wat ik vind dat de vertrouwensband hierdoor nog sterker en sterker wordt. Hulde team Roos!
Wim Dijkstra
Almere
Snel geholpen duidelijke afspraken en een nette prijs.
24 June 2026
Rickey
Almere
Mijn BMW 430 cabrio is helaas meerdere malen door een marter bezocht met knaagschade tot gevolg. Telefonisch contact met eigenaar Dirk Jan van garage Roos gehad en ik kon dezelfde dag nog terecht voor het plaatsen van een marterkastje. Dat is heel vlot en netjes uitgevoerd tegen een eerlijke prijs. Aangetast isolatie materiaal is meteen besteld en wordt vervangen. Kortom uitstekende ervaring, super vriendelijk geholpen en zeer tevreden.
23 June 2026
Peter
Almere
Snelle Service en duidelijke uitleg van het probleem.
19 June 2026
Pierre
Schreiner
Welkom bij Garagebedrijf Roos
Het Team van Garage Roos gaat iedere dag met veel plezier voor je aan de slag!!
Daarnaast bespaar je vaak kosten op onderhoud of reparaties, omdat wij veel verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties, daarmee zijn wij vaak een stuk goedkoper dan een dealer, we noemen ons niet voor niks het alternatief voor de dealer!
Omroepweg 15
1324KT Almere