Heel blij met deze garage. Bijkomend voordeel is het ijs/koffiewinkeltje. Geweldige service tijdens banden-wissel! En ook nog minder dure benzine te koop aan de pomp! klasse!
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze staan altijd voor je klaar en er worden passende oplossingen geboden als er problemen zijn.
zeer posittief
Ik heb louter goede ervaringen met Garage Veenis Ik heb eenmaal voor een reparatiebeurt van +/- €1000 een offerte aangevraagd bij Veenis en vier andere bedrijven. Het bleek dat de aanbieding van Veenis de voordeligste was. Daar ik zeer te spreken was over de service van Veenis was de keuze snel gemaakt.
Een garagebedrijf, waarin ik vertrouwen heb. Met een goede service en behulpzaam personeel Een eerlijk bedrijf, dat ik iedereen kan aanbevelen.
Zeer tevreden .
niet alle vragen ( voorraad en offertetraject) kan ik beantwoorden omdat ik er geen inzicht in heb.
Prima!!
Die ervaringen zijn al geruime tijd goed tot zeer goed!!
uitstekend,klantvriendelijk,eerlijk
Hartelijk, ter zake deskundig, niet opdringerig.
De ervaring met garage Veenis is uitstekend, we kennen elkaar al heel lang.