goeie service. Ik kon er op wachten met koffie.
top
Wordt altijd professioneel en snel te woord gestaan. Service volgens afspraak en verloopt volt.
Vriendelijk, klantgericht, betrouwbaar, deskundig
Vakkundige mensen en altijd een vriendelijk woord.
1ik woon in Amsterdam maar ga toch naar jullie altijd goeie service
Een uitstekende garage, waar de klant centraal staat. Naast de tijd om je wensen kenbaar te maken is er altijd tijd voor een praatje of een bakje koffie. Voor mij als Rover / MG liefhebber zijn de extra kilometers vanuit Friesland het zeker waard.
Alleen maar goede ervaringen. Prettig geholpen. Als, \'t maar even kan direct geholpen. En alles tegen een fatsoenlijke prijs.
Prettig efficiënt , correct en vriendelijk
Vriendelijk en deskundigen monteurs en andere medewerkers die je auto goed willen repareren en denken mee om de kosten laag te houden
Ik ben zeer te vrede over de service en de eerlijke adviezen die gegeven worden.
Zeer goede ervaringen met CRV. Goede service en deskundigheid. Geven het gevoel er voor en met je te zijn en niet over je rug heen te willen \"verdienen\". Bij hen ben je nog écht een klant. Ik kom er al jaren naar volle tevredenheid (terug) met onze MG.
Heel goed
Mijn ervaring is dat ik altijd terecht kan als er iets is met mijn auto. De werknemers zijn vriendelijk en hulpvaardig.
Alleen maar positieve ervaringen. Zeer klantgericht.
TOP, STAAN ALTIJD MET EEN DESKUNDIG OORDEEL VOOR JE KLAAR
Prima service en heel goed vervangend vervoer.. Ik werd gebracht en weer opgehaald!