goede en prettige garage

ik had een vraag maar kreeg een goede verklaring waarom ze zo gehandeld hadden.

Top garage

Kon meteen terecht. En probleem is verholpen

goed contact en juiste beslissing

accu NG leeg, advies even laten doormeten, volgende dag uitslag moet vervangen worden, nieuwe meegenomen en geplaatst. alles weer okay voor een zonnige zomer

Altijd service en klantgericht

Zowel bij Jan als bij Rob ben je altijd welkom en wordt er met he meegedacht. Wij komen hier al jaren en wij blijven ook komen.

Zeer goede service.

Bij aankoop zeer goed geholpen.

Rustig bedrijf met aandacht voor de klant.

Ik ervaar dat mijn auto,s regelmatig goed worden onderhouden.

zeer vriendelijk geholpen

voor de tweede keer een auto gekocht ,klant vriendelijk en zeer naar tevredenheid behandeld.

Superieur

Al 40 jaar een beleving van vakmanschap en service Jos Berenschot, Markelo

Het moment van binnen komen in de showroom voelde al meteen goed. Ook de onderhandeling over de aanschaf van de nieuwe auto verliep uitstekend. Al met al een goede ervaring.

Top!

Heb mij auto hier gekocht en sindsdien in onderhoud, altijd prima service!

Zeer tevreden.

Goed geholpen, vriendelijk personeel. Top bedrijf!

Gewoon goed

Gewoon goed geholpen, prima service.

Service gericht personeel.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden en kunnen overleggen tijdens de werkzaamheden.

Goede service en prettig contact

Wij zijn heel prettig geholpen in de zoektocht naar een "nieuwe" auto. Uiteindelijk een Prachtige Skoda Kodiaq door Rovee Veenis geleverd. Bedankt!

Vriendelijke en deskundige ondersteuning.

Het voordeel van Carteam Rovee Veenis is dat zij deskundigheid in huis hebben op het gebied van Rover en andere Engelse merken. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Altijd tot tevredenheid.

Goede service. Prima prijs. Vriendelijke mensen.

Prima garage

Ze staan altijd voor je klaar met een vriendelijk woord !

Fantastisch

Nadat ik met mijn zwager een conflict had met de remmen van mijn ouders hun auto, heeft de garage mijn het advies gegeven om de remmen te vervangen, tot ongenoegen van mijn zwager, kon ik mijn ouders overtuigen toch de remmen te vervangen, dankzij jullie vakmanschap en uitstekende technische kennis rijden mijn ouders weer in een veilige auto, een grote pluim voor jullie

Best goed.

Vriendelijk geholpen. Er word de tijd genomen voor je. Het heeft mij vertrouwen gegeven om prettig zaken te doen. Hoop dat de Lexus nog veel km mee gaat.

Perfect, zoals gewoonlijk.

Onderhoud en APK aan onze Rover 75. Zoals altijd is dit weer tot in de puntjes uitgevoerd.

Prima garage

Aardige mensen in garage en autootje weer gekeurd ik zeg prima

Geweldige kennis en service

Mijn youngtimer Rover 75 laat ik daar met een vertrouwd gevoel achter voor onderhoud. Al het advies krijg ik er daar gratis bij. Fijne mensen met passie voor auto's en de koffie is ook heerlijk. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring en deskundigheid in huis hebben.

supersnelle service

Ik had nieuwe ruitenwissers nodig. S morgens gebeld en s middags vanaf 2 uur kon ik even langskomen om ze te laten vervangen. Top, zo'n snelle service. Bedankt Rob.

Zeer fijne service

Carteam Rovee Veenis denkt met de klant mee en biedt prima service en kwaliteit.

Alles correct

Volgens afspraak alles correct uitgevoerd. Betaalbaar en vooral vriendelijke ontvangst. En er wordt altijd positief meegedacht aan een oplossing.

Dorpsstraat 1001

1566JD Assendelft